Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Én tőle vettem egyet, teljesen jól működik, még az egeret is viszi (Pi-vel is
).Más:
Van egy FSP300-60GLS tápom, ami hajt egy ASUS E35M1-M PRO alaplapot, és egy 2,5-ös SATA laptopvinyót. Szeretném az egészet passzivra csinálni (anyósomnak túl jó a füle
), ha kikötöm a tápból a ventit, akkor lesz valami gondom belőle? Tervben van a picoPSU, csak addig is kellene valami... -
Tomacko
őstag
Kicsúsztam a szerkesztésből....
EBAY-s XBMC remote control keresés eredmény lista.
-
Tomacko
őstag
Nekem egy ilyen ATI távirányítóm van. HV aprón vettem nemrég és teljesen jól elkezeli az XBMC-t....munkahelyen vagyok így most a pontos típusát nem tudom neked le írni. De így fejből ATI Remote Control RF talán ?!
Egészen pontosan ez az ami nekem van.
Ui: és ugyanehez a távirányítóhoz keresnék valami külső programot, amivel a gombjait tudnám tovább programozni, hogy méginkább kihasználjam, mert a gyárika valamiért ütköznek a driverrel, ha telepítek egyet közülük akkor onnantól nem tudom használni a távirányítót, de programozhatom a gombokat, ha driver van és működik a távirányító, akkor meg nem tudok programozni

Win7 64-bit fut, és nem fogom másra lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
), ha kikötöm a tápból a ventit, akkor lesz valami gondom belőle? Tervben van a picoPSU, csak addig is kellene valami...