Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ezek a szempontok nekem is nagyon bejönnek

Amiben vannak tapasztalataim, ötleteim:
1. Rezgéscsillapításra én olyan speciális gumialátétetket használtam, amelyeket nagy választékban (méret, forma, stb.) lehet kapni gumitömítéseket, profilokat alátéteket forgalmazó boltban.
2. A táp alá (helyesebben a táp és a gépház közé) használt traktorbelsőből vágtam ki megfelelő profilt.
3. A htpc-mben a 2,5'' noti vinyó ''patikai gumigyűrű''kre van felfüggesztve (bármelyik patikában kapsz ilyet, ha szépen nézel a patikusnénire), ez egy világosbarna nyersgumi cucc...
4. Ha alaplapi ATI és AMD és mATX, akkor az egyik legjobb szerintem a DFI RS482 Infinity, tts kollega tud ebben segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő