- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Tapasztalat nincs, de ez is csak egy mATX táp. Szerintem tudod milyen lesz.
Ha mindenképpen mATX akkor ott vannak a kis Asus házak, és belemegy az ATX táp.
A kedvencem, ezt vettem volna ha lehetett volna itthon kapni, így lett inkább egy thermatake tuba. Azért a juventus team-nél megkérdezném tudnak-e szerezni.
[link]
ph:
[link]
Vagy mBTX -
hétalvó
addikt
válasz
-cobra- #1496 üzenetére
Látom hasonló cipőben evezünk.
A Nero nekem is az egyetlen ami használja a HW-t. Csakhogy zöld kockák versenyeznek egymás után. Szerintem másolásvédelem.
Maradt a SW-es megoldás. Egy x2-es viszont már elég. Most lett egy core2-m is. Majd tesztelek intel GMA3000-el.
Már érzem nemsokára kész az igazi házimozi PC-m. Intel wiiw meg mindenMicro BTX kiszerelésben Full zalman hűtéssel (CPU is), csinoska házban.
Képeket teszek fel, mert a proci hűtése megér egy misét.
Egy 7700-es lett átalakítva BTX szabványúvá és a házból kikaptam mindent amitől BTX... -
tomcs
őstag
ennek a luxemate-nek mennyi a hatotavolsaga? ugy egyaltalan, vmi meg turheto aru billentyuzetet keresek ami olyan 4-5m-t tud, de leginkabb 2m-esek vannak, egyeb otlet is jo lenne.
egyebkent sony cd lejatszo dobozaban raktam ossze gepet, meg par simitas van hatra de majdnem kesz van, igaz szoftveresen csak most esnek neki igazan, eddig foleg tcmd + vlc ment rajta, bar az vszeg ezutan se ritkan lesz hasznalva.
szerk: elgepeles + kieg
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
válasz
-cobra- #1488 üzenetére
Ember ezt nem tuldom hol találtad, de nagyon köszönöm.
Esetleg tudod hogy milyen az nvidia purevideo , vagy hogy milyen proci kell alá az 1080p-hez ha van mondjuk egy 7300GS-ed? Azt is jó lenne tudni hogy gyorsít-e x.264-et, mert az ati-m csak h.264-et hajlandó.
Más..
Ha Zen tápot veszek az újak már mind jók? Nem sercegnek? D915,7300GS,1GB RAM, 1HDD,1ODD -ot elbír? Később lehet egy 8800GTX is lesz. Na ez lesz itt már a necces.vagy inkább maradjak a 360-as Zalman-nál? Esetleg 350W-os passzív Thermaltake?
Noti HDD-ből milyet? Fujitsu-t utálom!
Valami ilyesmi lesz a gépem. A lényeg a folyamatos 1080p lejátszás.
Thermaltake Tuba, FSP Zen, Intel 945GZC mBTX, 3.2-es 65nm-es cerka 512MB cache, Thermaltake Silent CPU hűtő, 1GB A-Data, WD 5400 80GB-os 2,5-es HDD, 7300GS/128MB passzív, Kijelző Samsung 244T + Benq DV3750.
Bárkinek valami jobb ötlet? Vagy esetleg tanács procira,vga-ra,tápra, -
joco1114
csendes tag
Azon gondolkodtam, hogy mostanában megjelentek a 690G-s alaplapok. Ha beletennék egy erősebb AMD-t (4200+ fölött), majd az alaplapi HDMI-n rákötném a TV-re, milyen eredményt tudnék kicsiholni a rendszerből? 1080i/p vajon mennyire menne? Van már vkinek tapasztalata? Voltaképpen olcsón meg
Ezekre gondoltam:
Asus M2A-VM HDMI
Abit Datal1ty F-i90HD
Joc -
-cobra-
aktív tag
válasz
Winzsolt #1486 üzenetére
Nekem egy 1.6os Pentium M-em van (Dothan magos 2mb cache) + 512 ram + intel gma900 integrált videókari. A 720p filmek mennek rajta nagyon szépen, de az 1080i már néha akad, nincs meg a 24fps.
Ezzel a progival le tudod tesztelni a gépedet:
[link]
Egyébként ez a CoreAVC hivatalos rendszerkövetelménye:
CoreAVC/x264 hardware követelmények:
(véleményem szerint kicsit túlzás)
CoreAVC™ for Windows
800 MHz Intel Pentium class or faster processor
At least 256MB of RAM
Windows 98, 2000 or XP
CoreAVC™ for Windows @ 480p video at 24 frames per second
1.4 GHz Intel Pentium 4 or faster processor
At least 256MB of RAM
64MB or greater video card
Windows 98, 2000 or XP
CoreAVC™ for Windows @ 720p video at 24-30 frames per second
2.2 GHz Pentium 4 or faster processor
At least 512MB of RAM
128MB or greater video card
Windows 98, 2000 or XP
CoreAVC™ for Windows @ 1080p video at 24-30 frames per second
2.8 GHz Pentium 4 or faster processor
At least 1GB of RAM
256MB or greater video card
Windows 98, 2000 or XP
Üdv -
Winzsolt
aktív tag
sziasztok!
Egy ojan kérdésem/kérésem lenne, hogy melyik az a legalapabb konfig (proc,mem,vga(int.?)) amin még elmegy a 720p video!?
lehetö legolcsobban szeretnék kihozni egy gépet, netezésre és filmnézésre. -
Segítségeteket kérem! Egy integrált VGA-s gépet akarok egyszerre két monitorra rá kötni.Ugyanaz a kép kell mind kettőre, tehát nem az asztalt akarom megnagyobbítani. A két VGA kimenettel rendelkező videókártyák (VGA,DVI; DVI,DVI) tudnak egyszerre két monitort hajtani? Mivel nem játékra kell vagy egy ATI 9250TD v. egy 6200TD-re gondoltam. Ezeket már 5-6k adják használtan.
-
devisionhun
csendes tag
Egy rövid komment a ''nagyon hűvös P4hez''. Én is épp egy mATXes A64 gépet csinálok, hasonló célokra (mozizás, zene, letöltés)
2800+os 754es proci (1800Mhz asszem) és 27-33fok között mozog. de inkább 27-30fok.
Tökéletesen megérte a Thermaltake Sonic-Tower kb 7000Ftért.
Azt meg magyarázza már meg valaki, hogy egy 5Volton futó 12 vagy 8centis venti zenehallgatás vagy filmezés közben zavar... nekem még nincs bedobolzolva és a hálószobában van. A város alapzaja jobban zavar nyitott ablaknál...
Ha összerakom, valahova felpakolok képeket és rakok linket.
Üdv!
Dev -
-cobra-
aktív tag
Én ezeket az alaplapokat néztem ki:
775:
[link]
(ez sztem 20tűs)
am2:
[link]
Én alapjában véve intel párti vagyok, de azt mondják hogy az am2-esek nem melegszenek annyira. Csak azt nem tom, hogy a 3500+ hozza-e a p4 3.0 (2mb) teljesítményét...
Ja és ezt a kuckót néztem ki:
[link]
Tudom, vannak szebbek, s jobbak, de csak ez fér be a szekrénybe.
Tanácsokat továbbra is várok
Üdv. -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb egy HTPC-be a 2 proci közül teljesítmény és melegedés szempontjából (valszeg zalman cnps 7000cu menne rá):
INTEL P4 3000/800 2MB LGA775
AMD ATHLON64 3500+ 512 AM2 S940
És még egy kérdés, ahogy néztem, az am2es alaplapokon 24tűs tápcsati van, szerintetek 20tűs táppal is tökéletesen menne átalakítóval?
Előre is köszi!
Üdv. -
Taki-
csendes tag
Igaz...
-
Taki-
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/070118/DSCF0554_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070118/DSCF0561_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha a képet nem látnátok, mer én nem látom -
Taki-
csendes tag
H!
lenne egy moddingolt házam, amit akár HTPCnek is használható.Csak nekem pont nem kell, ugyhogy eladnám. 13rugóért bárki elviheti -
dane
senior tag
válasz
Dr Smoke #1467 üzenetére
Van egy ilyenem otthon, de meg sem fordult a fejemben hogy fektetve is belemennek a meghajtók
Asszonynak vettem én is olyan 6k körül táppal (Delta 365W ). Szinte hangtalan és 24 pines a tápcsatija.
A hülyének is megéri.
Bár egy kicsit barkácsolni kellett vele, de megoldottuk!! -
bizi990
senior tag
válasz
Dr Smoke #1465 üzenetére
Gyárilag ilyen? Nagyon kasa!
Anno pedig néztem is egy ugyanilyet, csak 2 5,25-ös hellyel, ha tudom, hogy a hármas fordítható lehet ilyen lenne. Nekem most egy ibm desktop házam van annak a szerelése is nagyon tuti, csak az se kimondott htpc házPersze nem is sok10e pénz...
Balinov: jah, csak ahol gyerekek is vannak, ott már nehezebbRégebben szerverben találkoztam álló cd-vel és szörnyű volt 'bepattintani' a tartók közé.
bizi -
Dr Smoke
aktív tag
válasz
bizi990 #1463 üzenetére
Ebben nem macerás, mivel az optikai meghajtót vízszintesen is bele lehet rakni, ahogy nekem is van. Négy csavart kell a meghajtóba rakni és utána egy sínen kell becsúsztatni a megfelelő pozízióba! Az előlapot is csak egyszerűen le kell pattintani! Az egész művelet kb. 2 percig tart! Ha elég hosszú a táp és az ide/sata kábel akkor még ki se kell húzni! És a lényeg, hogy nagyon egyszerűen szerelhető házikó.
[Szerkesztve] -
-
beencee
őstag
A HTPC szoftverek topikban [link] kitárgyaluk ezt a frekvencia-táblázatos témát Vektor75-tel, sikerült is neki beállítani a jól, nézz esetleg át oda.
A csatornák elnevezése sztem szoftverfüggő, attól függ, melyiket használod, ebből a Meedio-t tudom, hogy melyik adatbázis, melyik tábla. -
dane
senior tag
Meg kell hogy szakítsam ezeket a magas röptű gondolatokat egy szakmai kérdéssel.
Adott egy Hauppauge PVR-150 LP és egy MCE2005 Op rendszer.
A problémám az hogy nincs hang ill nem tudom hol kell beállitani hogy halljam a tvtuner hangját. Ez a probléma fenn áll MCE és a Windows-os rész alatt is!
A másik probléma az hogy MCE alatt ocsmány a kép (zavaros és tiszta kék).
Míg a gyári progijával (TV2000 vagy mi, Win alatt) tökletes majdnem mindegyik csatorna!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv -
atuci
őstag
Na álljon meg a ló!
Én egy rossz szót nem szóltam rád, csak jeleztem feléd, hogy ha már ide írkálsz, akkor talán úgy kellene fogalmaznod, ahogy illik egy - hangsúlyozom - szakmai fórumhoz, ami számommra azt jelenti, hogy van időm, lehetőségem a mondanivalóm megszerkesztésére, lektorálására. Nem alázásnak szántam, hanem figyelemfelhívásnak.
Azért nem privit írtam, mert hasonló reakciót vártam, mint amit megtettél, vagyis magasról lexarod a másikat, igazad csak neked lehet. Legyen így, ha neked ez kell.
Egy bő húszassal elmúltam már 12 éves, de ez gondolom rólad is elmondható (ha már ennyire személyeskedünk). Semmi közöm/közöd a másik korához, engem speciel nem érdekel, vannak olyan tizenéves ismerőseim, akikkel érdemes beszélgetni, de sajna vannak elég sokan a náluk jóval idősebb korosztályból, akikkel inkább nem állnék szóba.
Írtad, hogy már régi motoros vagy ezen fórumon illetve ezen területen. Szerinted csökken a színvonal. Akkor kérlek tegyél érte valamit, növeld a PH! színvonalát azzal, hogy értelmes hozzászólásokat írsz, ha valaki kérdez vagy kritikát fejez ki feléd, akkor válaszolj rá, ne megsértődj.
Nekem nem ez a szakmám, én mindíg autodidakta módon tanultam az informatikát, saját magam erejéből illetve mások tapasztalataiból, segítségükkel.
Ha erre is hasonló választ kívánsz adni, mint az előző hsz-omra, akkor kérlek kíméld meg a többieket, és ne tedd.
Köszönöm!
Attila
mod: Már megint elfelejtettem off-ba tenni.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
1.Akkor magad is szereted,nem?
2. atuci nem a barátom,csak igaza van.
3. mivel elkezdett érdekelni a htpc téma, ezért vettem a fáradtságot és elolvastam a topikot az első hozzászólástól. Lehet,felületesen olvastam,de csak nemrég találkoztam ''építő jellegű'' hozzászólásaiddal.
4. vannak nálam nagyobb szakértők is itt,akiknek egy közösség ismerte el a témában nyújtott munkáját, itt elsősorban bencee DIY konyhai számítógép,és hasonló projektjeire/topikjaira gondolok,amit a topikokban kellőképpen dokumentálva tárt a nyilvánosságra.de írhatnám Rólandot is,akinek cikke a logouton is olvasható
5. te még arra sem vetted a fáradtságot, hogy a vitás kérdéseket tisztázandó hivatkozásokkal, szakmai cikkekkel támaszd alá mondandódat.
6. nem vagyok én sem 12 éves ill. maszturbáljon az,akinek nem jutott pi*a
7. remélem,mihamarabb viszontlátunk értékes szakmai hozzászólásaiddal eme topik keretein belül.
üdv
Balinov -
kovasz
senior tag
válasz
Balinov #1446 üzenetére
megmondom oszinten szeretem a hulyeket, nem ezert mert rokonlelkek volnak, csak mert jokat lehet rajtuk rohogni. ide a ph-ra unalomboljaok mar vagy 5 eve.. es meg kell, hogy mondjam a szinvonal evrol evre csokken.
ugyanakkor nem ertem a leveledet..(iletve ertem de...) mert ha a baratod ''atuci jószándékú hsz'' akart volna akkor ir egy privit, hogy ''mennnye' mar el szecsi palhoz nyelv es helyesiras orara.''
csakhogy o nem privatot irta hanem jol be akart szolni a 12 eves haverok elott. az egeszben ott a bokkeno:
1. en mar akkor is igy irtam amikor o meg a betuket se ismerte.
2. az ilyen szanamlas alazasi probalkozasok valahogy nem hatnak meg
3. elmultam mar 12 eves, hogy erdekeljen az ilyen baszogatas.
4. mint irtam kinek nem fele meg az nem olvas.
az ilyenek ha erdemi dologban nem tudnak hozzaszolni akkor jonek hatulrol. csak az a baj, hogy tulertekelte a sajat sulyat az eletben... meg te is.
na reszemrol ennyi, maszturbalaskent irhattok meg sok baromsagot amiben egymast tamogatjatok lekileg , en itt kiszalltam. -
-
atuci
őstag
Helló
Megkérhetnélek, hogy próbálj meg írásjeleket, valamint nagybetűket használni?
Az is jó lenne, hogy ha mielőtt rákattintasz az ok gombra, visszaolvasol és kijavítod a helyesírási ill. gépelési hibákat, mert oké, hogy szép és okos dolgokat írsz, de az írásmódod és a stílusod rontja a hozzászólásodat.
Ez nem chat, hanem egy szakmai fórum (mégha ilyen butusok is írkálnak ide, mint pl. én)
Ha esetleg sértőnek érzed a hozzászolásomat, akkor előre is bocs.
mod: off
[Szerkesztve] -
kovasz
senior tag
válasz
Balinov #1435 üzenetére
akkor le lehete szedni.
szoval az iptv-s (terra10) az pv60-on kb olyan minoseg, mint amit az analog tv csatornakrol tud a tv. en ezt egy grebber kartyaval se tudtam elerni. talan az alli-in wonder kozeliti meg a legjobban. es a stb-rol ethernet-en keresztul vlc-vel lehet leszedni a musorokat. ez egy regi kb 3 eves felvetel. akkor meg mpg2-ben adtak a musort. most mpg4-ben egy h.264-ben van kodolva ugyanolyan bitrata mellett...
egy baj van, hogy ez az iptv nem nalunk mukodik hanem parizsban... de talan eler ide is es akkor nem kell tobbe a analog tv kartyakkal szenvedni. -
kovasz
senior tag
Your file/s
tera10.mpg of size 41.038 MB
http://www.filefactory.com/file/747060/
_dvcr026.mpeg of size 2.819 MB
http://www.filefactory.com/file/1f0723/
hat nem jottem ra hogy lehet letolteni....
az elso egy iptv-rol grebbelt anyag 720x576 a masodik pedig e pvr250 gyari demoja 720x480. -
kovasz
senior tag
az a baj, hogy a pctv kartyak mivel jo reszt 10..12bitesek nem tudonak megelelo kontraszt tartomanyt csinalni. ezert ha a kep felbonatsa kozel eleg is lenne, a szintartomanya nem az. ezert fako vagy homalyos a kep. a masik ok amiert ilyen a kep az a kayrtan levo yuy->rgb konverter rossz minosege.
-
beencee
őstag
1. Ezért (is) örülünk, hogy itt vagy és emeled a színvonalat. Bár valóban szörnyű kellemetlen lehet számodra ez az egész tortúra, de hidd el veled vagyunk.
2. Legyen egyes, ha neked az jobb. Tehát:
- a sorokban a képpontok száma --> oszlopok száma --> vízszintes felbontás
- oszlopokban a képpontok száma --> sorok száma --> függőleges felbontás
De 4 után megyek a fiamért az iskolába, meg fogom kérdezni tőle, bár ő már másodikos. -
repasi
tag
ha bekotod a digitv-t es okosba beviszed a pc-be sokkal jobb minoseget kapsz.
Hát ennek meg sok értelme van: Digitális -> Analóg -> Digitális . Akkor már egyszerűbb venni egy low-end DVB-S kártyát CAM modullal. És az egész meg van 20k-ból. De te ennél is biztos jobb képet kapsz. -
repasi
tag
Oh yeah. Ez nagyon érdekes, tudod az átlag HTPC-ző DivX-et meg DVD5-öt néz, ehhez képest az általad fosnak itélt PVRx50-nek a képe nekem bőven elég, de lehet, hogy én vagyok igénytelen.
Ja igen és az ezer éves analóg BETA kazettákról szórt műsornak marha szép képe van, akár tuneren nézed, akár high-end digitalizálón.
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Végre
megmenekültünk... Már teljesen el voltunk itt anyátlanodva, mi itt ennyien, taknyunkat a nyálunkkal egybefolyató idióták, de végre itt van köztünk a PROFI. Aki már akkor is, amikor mi még nem, sőt mások sem, meg egyáltalán...
Amúgy általában: Ha egy sorban megszámolod a sort alkotó elemek számát (vö: ''hany keppont jut egy sorra''), akkor az véletlenül nem a függőleges felbontás -
kovasz
senior tag
válasz
dabadab #1418 üzenetére
szakertelem... en akkor csinaltam htpc-ket amikor meg a nevet se taltak ki. olyan 40 fele grabbert probaltam ki ez ido alatt. igy nyugodtam mondhatom van alapja velemenyemnek.
a sztarolt pvr karytakat is belertve. a megoldas a matrox video editalo kartyaja volt ami 16 bites es a teljes pal felbontast tudja. de ezt nem irtam mert az neked tul draga lenne. olyan 170k korul merik darabjat.
/*Gondolom az egyaltalan nem zavar, hogy a PAL-nak nincs diszkret vizszintes felbontasa
ezt ugye nem godolod komyolyan.... a videojel ~5.5Mhz a sofrekvenica meg 15khz ebbol kiszamithatod hany keppont jut egy sorra, ha nem vagy tul hulye... -
róland
veterán
válasz
beencee #1415 üzenetére
Célszerű lenne Budapesten összehozni. Talán a Prohardver! csapatának segítségével, ők teszteltek már többször is tv-tunereket. Rögzítés: jó lenne mindegyik tuner saját képességeit is szemléltetni, valamint egy Microsoft Windos Media screen capture féle rögzítés is hasznos lehet.
-
róland
veterán
-
orbano
félisten
-
DesertDog
tag
OK. Rendben van, legyen egyes.
De akkor is mi az, hogy chipset, meg HDD not passed??? Nem mintha komolyan meg akarnám javítani. Amúgy XP MCE 2005 és minden frissítés fent van, de mondom, nem a viiv a lényeg, hanem az S3. Az viszont már kifejezetten felháborítana, ha az ezeréves, szabványos szolgáltatás eléréséhez nekem kéne a BIOS-hoz hozzápiszkálni. Ugye ezt csak viccnek szántad??? -
-
DesertDog
tag
válasz
beencee #1404 üzenetére
Naja persze. Nem hangsúlyoztam ki eléggé, ezért leírom egyértelműbben: A viiv-et lexarom. Nekem a Suspend to S3 kell, amit talán már a 9 évvel ezelőtti P2-esek is tudtak Win98-on. Nekem ezt most valamiért a viiv szoftver (ami nem más, mint egy tartalomszolgáltatás, köze nincs a hardverhez) meglétéhez próbálja kötni az Intel. Ezt aszeretném valahogy kikerülni. Tehát a valódi cél: Suspend RAM-ba, viiv nélkül.
-
beencee
őstag
válasz
DesertDog #1403 üzenetére
Már elnézést, de sztem így nagyon nehéz lesz előrébb jutnod. Egyértelműen le van írva a Viiv technológiai leírásában, hogy a Viiv = Core Duo. Erre persze lehet azt mondani, hogy ez egy baromság, mint ahogyan azt is mondhatod, hogy holnap péntek lesz, csak ez már a valóság téves érzékelése és megítélése, ami már egy ''más állapot''...
Azt írod ''...de a viiv install programja azt mondja, a hardverem nem viiv kompatibilis. Ez persze nem igaz. Kipróbáltam az Intel kompatibilitási teszt programját is, ami azt mondja, hogy a chipsettől elkezdve, gyakorlatilag semmi sem viiv kompatibilis a gépemben, ami egy baromság...'' Biztosan teljesen hülye az egész Intel Viiv csapat, nem beszélve az abitosokról, de nyilvánvalóan már rögtön a procid sem Viiv kompatibilis, amire te azt mondod, hogy ez nem igaz... Most erre szerinted milyen tanácsot lehet adni
Nyilvánvalóan nem egyszerű beállítani egy Viiv-es rendszert, de sztem különlegesen jól dokumentált az Intelnél ez a projekt, sok doksi, tesztszoftver, stb. van, illetve ha kérdésed van, segítenek. Az Abit-ot nem tudom megítélni. De úgy tényleg nem fog menni, ha tagadod a tényeket.
Bár az is lehet, hogy ezt meg sem kapod, mert ezt az egészet nem is a notimba, hanem egy CNC-s esztergagépbe írtam be valahol Észak-Koreában és holnap reggelre csak mindenféle őrült formák jönnek ki belőle, Viiv felirattal, amiért rögtön elvisz a titkosszolgálat -
DesertDog
tag
Processor test: Did not pass
Chipset test: Did not pass
LAN test: Passed
Other tests:
o Audio Passed
o Hard Drive Did not pass
o Software Update Required
o Battery Passed
A procim Core Solo, ami nincs rajta a kompatibilitási listán, de azon kívül, hogy nem 2 hanem 1 mag van benne ua mint a core duo, ami viszont rajta van. Na meg könyörgöm, S3 suspend to RAM opció ezer éve van, Win98-al is működik, nehogy már a proci legyen a gond.
A többi eredmény:
- Chipset gond: egy vicc
- HDD: SATA AHCI módban, ami a leírás szerint jó kéne legyen.
- Software: ???? milyen szoftver? Három-négy garnitúra drivert próbáltam végig minden eszközhöz. -
beencee
őstag
Sajnos sehogy
, mostanában nincs időm rá, csak néha egy kis fórumozásra így esténként, vagy unalmasabb értekezletek során
De nem felejtettem el, rajta van a todo listámon... Te próbáltad?
Ez a peti85 hogy bírta ezt kikövetkeztetni a válaszodbólGyakran komoly fejtörésbe kerül, hogy mit lépjen az ember némely postra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest