-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Patice #52864 üzenetére
igen elsőre, virtualizációs környezetet akartam esxi/zen de azok nem arktak menni egyik lan kari miatt, bárt azt megtudtam oldani de ne pendrive-rol menjen, probáltam omv-t nem települt, freenas/nas4free -t egyikse volt oké telepitésnél hiba vagy kifagyot, ez felkurt és feltoltam a win servert . win10hez képest annyibol jobb a win szerver hogy tárhely megosztást könyebb beállitani jelszavazni , média megosztást is, jah és legfontosabb, ez nem fogja magát és frissitgeti ha kell ha nem , hanem megy még nem kerül 1 karbantartásra akkro frissitve, addig nem cseszekszik vele.
bittorent-et használok, igazándiból 4 alkalmazás megy rajta , bittorent/serviio/sync(saját cloud) + teamviewer , bár az csak akkor megy igazándiból ha távolról belépek. igaz ram használatnál 3,8gb van összesen de 3,6gb-t használ, ezért gondolom, hogy lehet hogy még 1db 4gb ram modul megoldaná a problémát, de lehet hogy csak beálitási probléma lenne? speedtest 240-et mér lefelé ami azért kevés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest