Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsoka
csendes tag
válasz
band1103
üzenetére
Koszi a gyors valaszt. Szoval erdemes lenne bovitenem. Sajnos ugyis epp gondban vagyok, mert ehhez a konfighoz egy atx-es asus lapom van, es nezegettem millio hazat, de sajnos olyanba ami beleferne a tv allvanyba a tobbi kutyu melle, nos akkora haz csak mikro atx-es lapot enne meg. Szoval most nem tudom mit csinaljak, a gaz hogy itt van egy komplett konfig ingyen es nem igazan szeretnek most arra is kolteni. Vennek valami kis silverstone hazat es kesz, de sajna most az alaplap kozbeszolt. Szoval oszinten szolva nem tudom mit tegyek. A gaz hogy van a sst-nek egy kisebb haza ami benyeli a nagy atx lapot, de abban csak 1 vinyonak van hely, asszem az lc04-es haz ez. Ez most talan eleg is lenne, de kesobb szeretnem fejleszteni esetleg es akkor meg kukazhatom a hazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest