-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LLKobe #42689 üzenetére
"amúgy mit akarsz kitenni a főképernyőre?"
Bocs, nem vettem észre a kérdésed. A FILMEK menüpontot szeretném, úgy mond, kiterjeszteni, DOKUMENTUMFILMEK (vagy ISMERETTERJESZTŐ) és 3D FILMEK mappával.
szaya
Támogatom lélekben! Megcsinálod? Léccilécci!
Nem vagyok egészen biztos benne, hogy meg tudnám csinálni, fogalmam sincs, milyen ismeretek szükségesek ehhez, de az talán megoldható, hogy valamelyik, okosabb skin-t, visszavarázsolni Confluence-vé, a grafikai elemek felhasználásával.
Strezi
Ez az Exodus plug-in, sejthetően, főleg, eredeti nyelvű stuffokat talál.
Mi, magyarok, el vagyunk kényeztetve, a világszinvonalú dubbingunkkal, ami, természetesen, sosem lesz olyan, mint az eredeti.Aquiles
emellett pedig furán recseg hang
Nem tudom, nekem volt egy USB egerem, ami alkalmanként, halk recsegést okozott, a hangrendszerben. Főleg, ha húzogattam.
Kuka. Plusz, bármely, külső, főleg USB eszköz, okozhat ilyet.
Persze, csak kósza ötlet, hátha Neked is valami ilyesmi okozza a galibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Nvidia Shield TV PRO 2019 médialejátszó és tvbox
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest