- Házimozi belépő szinten
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Oszilaci #32519 üzenetére
Táp meg elég neki egy telefon töltő 5V 1A, az van itthon. 8GB pendrive is van, ha meg beválik cserélem microSD-re, 3k, tehát 18k-ból megvan a dolog.
Az Intel-es lap támogatottsága nem az igazi, tehát vagy Windows-os vonalon kellene mozogni vagy elfelejthetem a hw gyorsítást. És nagyobb, többet fogyaszt, több szempontból is kompromisszumos lenne. Lehet többet lehetne kihozni belőle, de egyszerűen nem igénylem.
@Peak
Csakhogy tisztában legyünk az igényekkel:
1080ps mkv stereo 2.0 hanggal, max egy felirat külföldi sorozatokra. Ez a plafon, amit elvárok a cucctól. Ha ezt tudja minimális szopás után, akkor nekem megfelel. Csak tényleg tudja azt a retkes 1080ps mkv és ne akadozzon, de olvasmányaim alapján ezzel nincs gond.7.1, 3D BL meg hasonló dolgok amiket írtál és azt se tudom mit jelent? Meghagyom a film fetisisztáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest