- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Toobee #17173 üzenetére
Ha számít az ár (miért ne számítana?) akkor egy kisebb proci+lap+ram kombó is elég lehet.
Már ha a Dune lecserélése, egy klasszikus HTPC a célod és nem olvastam félre...Ha másra, általános célra is kell a gép akkor nem szóltam, de HTCP-nek felesleges a 4 mag ha nincsenek extra igények. Egy 2-3(-kisebb 4) magos Llano/Trinity 10-15k itt az aprón, lap is van 20k alatt. 8GB ram oké, hogy nem drága, de nekem a gamer gépemben is teljesen elég jelenleg a 4GB. És ami felesleges az felesleges, hiába olcsó...
De mondom még egyszer, csak akkor érdekes, ha nem kell másra az erős gép és számít az ár/dizájn/táp-hűtés-zaj-fogyasztás kombó.
Ezen a 3(6) ponton lényegeset lehet nyerni a "minél kisebb annál jobb" elvvel túlméretezés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest