- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Toobee #17173 üzenetére
Ha számít az ár (miért ne számítana?) akkor egy kisebb proci+lap+ram kombó is elég lehet.
Már ha a Dune lecserélése, egy klasszikus HTPC a célod és nem olvastam félre...Ha másra, általános célra is kell a gép akkor nem szóltam, de HTCP-nek felesleges a 4 mag ha nincsenek extra igények. Egy 2-3(-kisebb 4) magos Llano/Trinity 10-15k itt az aprón, lap is van 20k alatt. 8GB ram oké, hogy nem drága, de nekem a gamer gépemben is teljesen elég jelenleg a 4GB. És ami felesleges az felesleges, hiába olcsó...
De mondom még egyszer, csak akkor érdekes, ha nem kell másra az erős gép és számít az ár/dizájn/táp-hűtés-zaj-fogyasztás kombó.
Ezen a 3(6) ponton lényegeset lehet nyerni a "minél kisebb annál jobb" elvvel túlméretezés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Netflix
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest