Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz dabadab #15489 üzenetére
Akkor az hogyan lehet, hogy egy noname, egy Kácsa, egy Furutech, egy Supra hdmi kábel teljesen más képet mutat ugyanazon a rendszeren? Egyik sem volt hibás! Én a saját rendszeremen ezeket használtam, és lényeges minőségi különbséget látok ezek között egy 46" full HD Samsung LCD TV-n. Te kipróbáltad ezeket valaha, vagy csak gondolod, hogy hdmi kábel és kábel között nincs külnbség? Elárulom, hogy van, nemcsak a HDMI, hanem a digit koax kábelek között is, még hasonló árkategóriában is. Ha nem hiszed menj el egy hifiboltba és csináltass egy A-B tesztet!
liszi79 Én azt tanácsolom, hogy ne halgass ebben a kérdésben itt senkire sem, hanem sok helyen (Kácsa, hifi szaküzletek) letét ellenében haza tudod vinni 1-2 napra a kábeleket. Több árkategóriában, többféle kábelt vigyél haza, teszteld azokat egy általad jól ismert filmen és válaszd a neked legjobban tetszőt! Ha mégsem látnál külónbséget visszaviheted és visszakapod a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest