Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy figyelmet fordítottál rám, nekem a közbeszúrt kábel kérdésem csak mellékes volt, mivel a fő problémámra (ami lehet hogy az itteni guruknak laikus és figyelemre sem méltó volt) senki nem válaszolt.
Nem teljes mértékig értek egyet azzal, hogy akár 10-15 méter hosszban is igaz az, hogy tök mindegy a kábel minősége. Szkeptikus vagyok abban, hogy 2 különböző minőségű 1 méteres digitális (HDMI) kábel között valóban látható különbség van mondjuk egy 42-es LCD-n, viszont abban szinte biztos vagyok, hogy nagyobb hosszban rohadt nehéz megoldani a normális átvitelt, ehhez kell a megfelelő minőségű anyag, szigetelés, árnyékolás stb. Olvastam ezzel kapcsolatban nem egy véleményt, tesztet és nem hiszem, hogy ezek szerzői mind a drágakábel-gyártók lefizetett ügynökei lennének. Én nem teszteltem még különböző minőségű kábeleket, pont emiatt nem vetem el annak a lehetőségét, hogy talán nem csak az 1-eseken és 0-kon múlik a dolog. Annyit tudok, hogy hibajavitás a HDMI kábelen nincs, nem úgy mint az USB-n, tehát a valós idejű digitális átvitelnél tényleg fontos lehet az anyag minősége. Ez is elektromosság, ami valamilyen szinten függ az átvitel közegétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- EAFC 26
- Gitáros topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Eladó AirPods 4
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Teac ud-h01 dac fejhallgató erősítő
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest