- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
E350 brazossal használok win7 alatt xbmc-t médialejátszásra. Eddig nem volt semmi gondom full hd videók lejátszásával, de egyik napról a másikra nem tudom lejátszani xbmc-vel a filmeket vagy el sem jutok a film lejátszásig, mert fekete képernyőt kapok. ALT+tab-al át tudok váltani asztalra és akkor be tudom zárni az xbmc-t. Ha pedig eljutok a film lejátszásig akkor pedig csak a hangot hallom képet nem mutat semmit. Az eddig lejátszott filmjeimmel is ezt csinálja. Próbáltam splash lejátszóval, de azzal is ugyanez a helyzet. Mi lehet a probléma? Ha valaki már találkozott ilyennel és tudja rá a választ az kérem segítsen. Az asztali pc-men van megosztva a filmes mappa és így megy a hálózaton a lejátszás. Lassú lenne a hálózat? Eddig nem volt semmi gond vele.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest