- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
A fenébe de jó hogy említetted ezt a HDAudio patchet, korábban már láttam csak azt hittem nem kell vele foglalkoznom mert nincs hdmi erősítőm hanem spdifen van összekötve az erősítővel. Most jobban megnéztem és fel is tettem, a spdif részt is kibővíti az alap dts-hez képest részletezi dts 5.1, dts es, dts 24/96. Ezeket tudja is az erősítőm de eddig az xbmc nem akarta kiküldeni, az 5.1 24/96-os dts kiterjesztésű zenéimet csak sztereoba játszotta le directsound és wasapi kimenetre állítva is, úgyhogy azokhoz mindig elő kellett vennem a foobart spdifer pluginnel passthrough-ra állítva, viszont az meg ebben a módban nem írta ki rendesen az id infókat még az előadót se. Most ez megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest