- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
A fenébe de jó hogy említetted ezt a HDAudio patchet, korábban már láttam csak azt hittem nem kell vele foglalkoznom mert nincs hdmi erősítőm hanem spdifen van összekötve az erősítővel. Most jobban megnéztem és fel is tettem, a spdif részt is kibővíti az alap dts-hez képest részletezi dts 5.1, dts es, dts 24/96. Ezeket tudja is az erősítőm de eddig az xbmc nem akarta kiküldeni, az 5.1 24/96-os dts kiterjesztésű zenéimet csak sztereoba játszotta le directsound és wasapi kimenetre állítva is, úgyhogy azokhoz mindig elő kellett vennem a foobart spdifer pluginnel passthrough-ra állítva, viszont az meg ebben a módban nem írta ki rendesen az id infókat még az előadót se. Most ez megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mazda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest