Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Húúú ez nagyon zsír, ehhez gondolom akkor kell egy apache is, csináltál saját scrappert? ( Pont ma néztem át a wikijét aztán hamar el is akadtam a kereső link értelmezésénél
)
Amúgy én is félek hogy egyszer az mondja az port.hu scrapper hogy nem frissülök tovább és egy új oldalstruktúra visz mindent. Most még nem lenne gáz átállnom nfo-ra mert még csak most épült fel a rendszer egyenlőre én is várom a hdd árak csökkenését így nincs is sok film amit be kéne vinni, a gyári dvd-ket akarom még iso-ba lementeni majd mert utálom és elavult technikának gondolom a dvd-t(htpc-be nem is rakok lejátszót) a blu-ray-t meg sose fogok venni, remélem hamar kijön majd valami ami felváltja ezt az opticai meghajtót meg ezeket szar lemezeket....Én is gondolkodtam hogy kéne csinálni egy xml alapú oldalt amit még talán meg tudnék csinálni de a php része az abszolút nem megy, egyszerű html+css-el nincs gond de többi....
jobb híján marad a port.hu vagy kézzel nfo-t írni amihez meg egyáltalán nincs kedvem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- BestBuy topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest