Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    Még 1-2 véleményet megosztanék veletek.

    Szóval már pár napja meg van a Cobra. Nagyon jó a Sidewinder kezdő 4T cargo kapacításához képest a 20T de szerintem ezzel kereskedni komolyan még mindig nem lehet, ezt még mindig a vicc kategóriának tartom.
    Fejlesztettem rajta annyit amennyit a pénztárcám engedett, vannak rajta már A-s cuccok is és fegyverek is, csináltam már egy két bounty hunting-ot is és kereskedtem is de nagyon kevésnek érzem azt a profitot amit összehoztam vele, pedig használtam a trading toolokat is. Szerintem jobban járok ha majd eladom a Cobrát a harcra veszek egy Vipert, kimaxolom a szállításra/kereskedésre megy egy Type 6-ot egyelőre, aztán majd onnan is tovább lehet lépni. Most van ~1,2 millió creditem, ma elkéne érnem minimum ennek a dupláját, ez a kitűzött cél. Nekem eddig legeslegjobban, tehát a legkevesebb időbefektetés/legtöbb profit mutatót nézve mindenképp a csempész küldetésk hoztak a konyhára ezt eddig semmivel nem tudtam überelni, pedig már egyre több mindent kezdek kipróbálni a játékban. Viszont ezek esetlegesek, sokszor nem tudok felvenni jól tejelő csempész küldit mert nem ad a rendszer, ilyenkor fogom magam és átugrom egy szomszédos rendszerbe és ott megnézem, hogy mi van. Persze elszoktam vállalni legális transporter küldiket is, az nem tejel sokat de legalább a reputáció megy egy picit felfelé, persze egy "menj el ide és ide és nyird ki ezt és ezt a kalózt" tipusú küldetés pénzt ugyan nem hoz sokat de a reputációra nagy hatással van ezért majd egyre több ilyet is akarok csinálni.
    Visszatérve, a Type 6 -ra, kimaxolva 104 T cargo capacityre, már sokkal inkább lehet hatékonyan kereskedni, mint a Cobrával.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák