Hirdetés
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy1986
tag
válasz
[hun] warhea #15593 üzenetére
Bocsánat, nem akartam üzletrontani, nem láttam hogy a tiéd
Sajnos nem saját tapasztalatból mondtam, hanem ahogy írtam pár videót találtam róla, és ott a tesztelő mondta.(log in sem megy, zavart érzek az erőben)
Slewer, nagyon megköszönném!
-
Slewer
csendes újonc
válasz
Smithy1986 #15597 üzenetére
Ha gondolod és a Frontier istenei is úgy akarják (indul a szerver), akkor szívesen viszek neked üzemanyagot.
-
orientcx
őstag
válasz
Smithy1986 #15597 üzenetére
Valami gond lehet, mert nekem a launcher is alig jön be, és a log in már végképp nem megy
-
Smithy1986
tag
Nem jár valaki ARIETIS SECTOR OP-M A8-5 körül? Kifogyott az üzemanyag, mert scoopolás közben megkergettek
Takurua közelében vagyok
A játék is kifagyott grr
-
orientcx
őstag
válasz
[hun] warhea #15592 üzenetére
Warthog?
Nem mondom, megadod a módját. Látjátok, szaktársak, vannak még olyan családok, ahol a ffi kezeli a kasszát!
-
"nekem az a bajom, hogy win10alatt problemak adodtak a driverevel."
-
Nekem az X52 driverével sem nagyon fért meg a win10, főként ezért váltottam vissza win8-ra. Időnként az X52 miatt a kurzor önálló életre kelt, és magától útnak indult. Ugyan sokkal ritkábban, de ilyet win8-ban is művel, de ott kihúzom, visszadugom, és helyreáll a rend. A win10-ben viszont ha kihúztam, akkor onnantól kezdve a gép csak csipogni tudott, és kizárólag a kikapcs + reboot gyógymód orvosolta a problémát. -
rtitusz
őstag
válasz
[hun] warhea #15591 üzenetére
Ha meghal alattam a TM Hotas X akkor bajban leszek, hogy mit vegyek, Saiteket egyre kevésbé, a Warthog az más árkategória már nagyon, talán egy külön CH gázkar, meg joy, de ez nem tekerős, nekem meg az kéne.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Smithy1986 #15590 üzenetére
szvsz x55 millioszor kenyelmesebb mint az x52 pro
-
[hun] warhea
tag
válasz
rtitusz #15585 üzenetére
x55hoz nem kell pedal. tudod tekerni. nekem az a bajom, hogy win10alatt problemak adodtak a driverevel. es mivel a melomhoz sajnos musthave a w10 ezert inkabb atvaltok egy thrustmaster warthog hotasra.
A joyt en szemely szerint imadom/imadtam hihetetlenul jol be lehet konfigolni. az arkategoriajanak legjobbja szerintem.
-
rtitusz
őstag
UNKNOWN ARIFACT REJTÉLYE MEGOLDVA!
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=175726&page=498&p=2926370#post2926370
For those that don't want to read the 3(4?)x500 page forum threads, this image of a vulture was decoded from morse code letters sent out by the UA after scanning a vulture. The letters were plotted "battleships" style as pairs equaling a grid coordinate, and triplets of letter pairs forming triangles, in a similar way to how a computer might draw a 3-d shape.
The big question is - who is it sending the messages to, and why?!
-
válasz
baphomet #15581 üzenetére
Köszi, lassan rápróbálok. Az előbb összefejeltem egy imp clipperrel, talán nem kéne kísérteni a sorsot. Elég kemény fejűek, ő felrobbant nekem betört a szélvédőm. Mázli volt, hogy a wingből ő volt az utolsó. Bacon City meg ugye 1200 ls, így izgalmas volt az út. Mondjuk azt nem értem, hogy az ütközéskor nekem még volt pajzsom, mégis szanaszét törött az ablak.
-
orientcx
őstag
válasz
[hun] warhea #15584 üzenetére
És akkor most kiszállsz az ED-ből, vagy megvilágosodtál, és áttértél a gondolatvezérlésre?
-
rtitusz
őstag
válasz
[hun] warhea #15584 üzenetére
Mire váltottál? Amúgy csak egy bajom van vele, hogy kell hozzá pedál, annyi helyem meg nincs.
-
orientcx
őstag
Ha valakit érdekel, a vaterán 49.500-ért van saitek X55 R.H.I.N.O. itt(én már öreg vagyok átszokni az X52-ről)
-
duvi
nagyúr
Athalay összegyűjtötte az eddig elérhető összes infót, az év végén érkező Horizons kiegészítőről. Itt találjátok a cikkét: Elite: Dangerous Horizons
-
baphomet
senior tag
válasz
CactuS #15578 üzenetére
Semmi extra, egyszerűen csak a 3 millió felett fizető küldetéseket vettem fel, és megnéztem, hogy ne szóljon olyan állomásra, ami 10-20 ezer Ls-nél messzebb van. Annyi előfeltétele volt azért a dolognak, hogy tejeltem mindkét frakciónak, hogy mihamarabb allied legyek velük, illetve broker (azóta már meg entrepreneur
) a rangom, és így már adták bőségesen a zsírosabb küldiket.
-
baphomet
senior tag
válasz
kozi71 #15566 üzenetére
Azóta finomítottam egy kicsit a módszeren. Már pofám is alig van leírni. 2 óra alatt 42 milla.
(#15567) Htibimor A fenti eredmény Asp-pel készült. Nincs értelme nagyobb hajóval. Ha 1-2 órád van rá, akkor egy Asp, ha el tudsz szüttyögni vele 3-4 órát is egyhuzamban, akkor egy Python, bár a végeredmény így-úgy is kábé ugyanannyi lesz. A Python annyiból jobb talán, hogy könnyebb vele dokkolni (az Asp elég gyatrán lassul), nomeg persze jól seggbe lehet vele rúgni mindenkit, aki út közben zaklatna.
-
orientcx
őstag
Azért ez aranyos. A bulletin board-on megláttam két kéregető küldit, azokkal a jellegzetesen szélesre tárt tenyerekkel, ráadásul mindkét frakció a Fed-hez tartozott. Na, mondom, az úttörő ott segít, ahol tud, hát belenyomtam azokba a markokba azt a pár tízezer creditecskét, és önmagam végtelen jóságának biztos tudatában a jobb panelen azonnal le is akartam mérni a hatást. Nos, a hatás meg is volt. Azt láttam, hogy az addigi felfelé mutató kis kék nyilacskából lett egy lefelé mutató kis piros nyilacska. Most vagy hirtelen megváltozott az osztályzási rendszer, vagy át lettem b*szva. Kérem vissza a pénzem! Én egy becsületes Fed szélhámos vagyok, velem ezt nem lehet csinálni! Brühühű!
-
pakriksz - Az elite 1984-ben is így volt. Ha összegyűrted a kuncsaft hajóját, minek következtében átköltözött egy escape pod-ba, és te nagylelkűen a fedélzetre vetted, akkor sem megmentetted, hanem már vitted is a rabszolgapiacra. (annak idején elvileg ha magára hagytad, a kapszula visszamászott a legközelebbi emberi településre, sőt, ha netán alólad lőtték ki a hajót, veled is ez történt) -
pakriksz
őstag
Ez már tényleg agyhalál.
Felfedezés közben találtam egy "salvageable wreckage", egy mentő kapszula volt. Felvettem, és cargonál azt írja, hogy "stolen"... Még mindig nem lehet ebben a hülye játékban semmit felvenni anélkül hogy stolen lenne? Mit csináljak? Dobjam ki, és dögöljön meg?
Mondjuk az is érthetetlen, hogy a szétlőtt kalózból kihulló cucc is "stolen"... -
VitoSagi
tag
válasz
gigafun #15572 üzenetére
Igen ilyesmi rémlik. Ismered őket? Egyébként is hol lehet információt találni a player csoportokról?
Egy FDev fórumban egyébként szóba hoztam az előtag vagy utótag dolgot és érdekes dolgot kaptam:
"Until it's implemented in the game (which according to common sense will happen at some time), the wonderful support team at FDEV take care of that in literally minutes. Your group leader needs to log a reference ticket though. In Contrail most of us now have [CTRL] suffix tag."
Magyarán ők megkérték a supportot és megváltoztatták? Hát ha ezen múlik...
-
VitoSagi
tag
-
VitoSagi
tag
A Hutton Truckeres pacákok amúgy kaptak tegnap valami jelölést a nevükben, erre emlékszik valaki? Ha ezt mégis meg lehet utólag csinálni igazán adhatna az FDev nekünk is egy SSL taget.
-
-
Sylc
senior tag
Szegyenszemre ezt egy FAS volanja mogul keszitetettem
Clipperem meg nincs
A T9 SagA utolso jump kepei:
-
baphomet
senior tag
válasz
VitoSagi #15556 üzenetére
A T9-es, Anacondás kamionosok ideje lejárt. Dinoszauruszok ők, egy letűnt kor utolsó hírmondói. Talán docking computernek még elmehetnek, mert máshol már nincs rájuk szükség. A Sirus Corp kolóniáin dúl az új aranyláz. Napjaink hőse a távolsági a csempész. A nők csak velünk akarnak randizni, a férfiak pedig irigykedve figyelik napról-napra növekvő vagyonunkat.
A mai termés:
A Sothis-ig már el sem menten, becéloztam a közelebbi Takurua rendszert, ahol így fest a bulletin board átlagos borús vasárnap délelőttön:Felszedtem minden 1 millió fölött fizető csempész küldetést, míg bírta az erre a célra megépített Python raktere. 28 küldetés lett belőle, 250-350 fényévre lévő, 15-20 különböző célállomásra. Az oda-vissza út és a küldetések felcsipegetése volt egy óra, és három órán keresztül dobáltam szét a szajrét, összesen 62 milliót kaszálva. 15+ millió/óra simán ott van a T9-cel wingben torvalozás szintjén, és akár egy Asp-pel is hozható ez. A csempész és szállítós küldetésekért kapott pénz ugyanúgy trading profitnak minősül és beleszámít a kereskedő rangunkba.
(#15558) pcnet Egész délelőtt scanneltem útközben a rendszereket, és el is adtam az adatokat, semmi gondom nem volt vele.
-
anatron
aktív tag
Más:
Aki teheti jöjjön át openbe pls,mert ma is láttam 2 player Tawiloban akik nem maghyarok.
Lassan el kéne kezdenünk járőrözni a területen.
Viszont mielőtt kilőtök valakit egyszer figyelmeztetni kéne hogy THis is SSL system leave or die vagy valami. -
anatron
aktív tag
Aktuális helyzet:
Tawilo:
SSL Intersellar PLC: 82% (+1%) , Current state: Election , Pending State: Boom
Rivális frakciók:
Tawilo Future: 2% (down)
Wosreti Party: 6% (+3%) ,Wosretiben Boom van és próbálnak betörni hozzánk!
Tawilo Group: 1% (down), Current State: Election
Constitution Party of Tawilo: 1% (down), Current State: Election
Tawilo Gold State Industries: 0% (down)
Tawilo Defence Force: 3% (up), Current State: Election
Lehet terjeszkedni fogunk csak tolni kéne ezerrel most az SSL-es küldetéseket.
-
pcnet
addikt
Felfedezni lehet már? Még 10.000 Ly van vissza hazáig. Hivatalos fórumon ha jól értem a fejlesztők azt írják, hogy megoldották a problémát, de még tesztelnek. Ennek ellenére páran írják, hogy még vannak bugok, más meg azt írja, hogy tökéletesen működik.
-
VitoSagi
tag
válasz
Íjász001 #15555 üzenetére
Hát ez is lecsengett, jó ha 3200 Cr/T haszon van még rajta. Úgy látszik akit lehetett már eladtunk rabszolgának... Azt mondják a hosszú távú kereskedés a jövő, illetve a hosszú távú szállító küldetések. Még nem próbáltam, de ha nem jön újabb Community Event akkor kicsit ráfekszem. Kell még egy hajó a Vulture mellé.
-
Íjász001
tag
Szevasztok Ifjak!!!
Jól érzékelem hogy az Imperial Slaves-es buli behalt??? Már a fekete piacon is sokat estek az árak! Tapasztalatok?
-
Sylc
senior tag
válasz
Urby66 #15550 üzenetére
Több az sajnos.
Az útvonal generálása nagyon lelassul a közepén, ahogy az ugrás is. Az utolsó 300-500ly, már kínszenvedés volt, mert jelenesem lett volna a wingben.
Mellesleg a T9 csak 19et ugrik...
Mindenesetre megérte, mert láttam sőt bele is mentem a Sag A ba, a mazsola Gigafun-nak üzenem, vesztettél,elmentem oda T9-el, most én találok ki neked valami unalmas dolgot
-
kozi71
senior tag
válasz
baphomet #15512 üzenetére
Köszönöm a tippet tökéletesen működnek a zsíros küldetések!
Csak ott rontottam el, hogy kondával mentem oda, és nem lehet leszállni minden helyen ott, mert csak outpost van a rendszerben semmi más. Végül Sothisban sikerült leszállnom. Van dögivel 10 milkós küldetés, csak sokhoz kell elit rang, amihez meg nem ahhoz kisméretű hajó kell. Nem akartam otthagyni a kondát, bár csábító volt a gondolat, vásárolni egy kisebb hajót és azzal visszajönni. Csak azon a bázison pont nem volt nagyot ugrani képes hajó. Igy aztán inkább leteszteltem visszafelé is az utat. Négy csomagot vettem fel, de még így is kaptam értük 29 milkót. Ha az időt nézzük akkor Sothis egy órányi ugrándozásra volt tőlem. Vissza megint egy óra, majd az áru terítése volt egy fél óra, talán háromnegyed. Szerintem még így is megéri bőven. Pláne ha ASP-vel mentem volna. Na de majd ma veszek egy ASP-t és visszatérek a tízmilkós küldikért!
Scannernek is jó hasznát vettem. Ellenség is volt bőven. Háromszor szedtek ki. Egy szó mint száz nem egy unalmas meló ez a út. Köszi még 1X ! -
VitoSagi
tag
válasz
Urby66 #15550 üzenetére
Pici emberkék csak egyszer születnek meg, SSL buli meg lesz még ne aggódj. Jól döntöttél.
Nekem is ki kellett szállnom egyébként úgy 15 percre az akció kellős közepén, mert pici lányom felébredt és hiányolt, mire visszatértem már 58 fényévre lemaradtam a többiekről.
Nincs miatta lelkifurdalásom, mert senkinek sem esett baja addig a wingemben és addigra már amúgy is kilövöldöztem magam egy félreértés miatt.
Amúgy kell nekünk várni a következő eseményt egyáltalán? Szervezhetünk mi is, akár csak gyakorlás céljából is.
-
VitoSagi
tag
Az a bosszantó Duvi h a CODE meg tudta őket támadni, nekünk meg szar volt az instance. Nekünk csak a CODE jutott, de legalább PvP szüzességem elvesztettem Openben is ellenük amikor az egyik Python pajzsa alatt megvakartam a festést.
Jövök máskor is, jó buli volt. Csak az a fránya instance rendszer működne. Na majd legközelebb.
-
duvi
nagyúr
Minden résztvevőnek nagyon köszönjük, hogy eljött a ma esti eventre!
Sajnos a jelenlegi instance rendszer közbeszólt és megakadályozta, hogy végrehajtsuk a kitűzött feladatotIlyen rövid idő alatt (nem egészen egy nap alatt!) megszervezni és levezényelni egy nemzetközi eventet, hatalmas feladat volt. Ennek ellenére nagyon jól szerepelt az SSL közösség. Sok tapasztalatot szereztünk, amit a jövőben hasznosítani tudunk. A résztvevők listája Ts-en:
és egy csoportkép az utána készült fotókból:
-
Phobion
őstag
Ez már volt?
-
Urby66
aktív tag
válasz
BandiT85 #15539 üzenetére
TeamSpeak. Egy program ahol lehet élőszóban beszélgetni az adott szerveren lévőkkel.
Letöltöd az alkalmazást majd a következő [link] használatával bent is vagy.
Kezdőként javaslom olvasgass az [elitedangerous.hu-n] sok hasznos cikk van a játék kezdeti időszakához. -
Trentaro
tag
Elmentem a tavi ló-ba az SSL állomásra, de nem nagyon ad SSL küldetést, a többi viszont jól fizetne de azokat nem vettem fel, hátha árt az SSL-nek így eljöttem onnan. Ja, solo-ban Játszom.
Tipp?
-
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok, mazsola vagyok a játékban, két napja vettem. Kérdésem a következő: kifogytam az üzemanyagból, nem tudok jumpolni a legközelebbi rendszerbe se. Állomás meg nincs ahol vagyok. Viszont összelőttem több százezer kreditet, ami nekem óriási pénz. Szóval ha mondjuk önmegsemmisítek, akkor is be tudom váltani a bounty-kat?
Előre is kösz, ha valaki tud! -
VitoSagi
tag
válasz
Smithy1986 #15529 üzenetére
Gyere fel TSre ott a srácok mindenben tudnak segíteni. A topik leírásban megtalálod a részleteket.
-
kozi71
senior tag
válasz
Smithy1986 #15529 üzenetére
Nagy, és gyors ezt csak egy hajó teljesiti. A clipper.
-
anatron
aktív tag
Na sikeresen hazateleportált a felsőbb hatalom Tawiloba.
Leszálltam Saavedrában és meg néztem az adatokat Universal Cart..-nál és elvileg meg van már minden viszont valamiért a térképen továbbra sem írja hogy hol jártam pedig már leadtam az adatokat is.
Végül 23 milla lett,remélem azért valamit dob ez az SSL-en. -
VitoSagi
tag
válasz
Smithy1986 #15526 üzenetére
Isten ments. Az pont a fapados alapgép ára, még rebuy sem marad. Erről jobb ha az elején leszoksz, különben úgy jársz, mint én...
Komolyan, semmi értelme megvenned ha nem marad pénzed rebuyra, jobb cuccokra. Egy alap hajó nagyjából semmire sem jó, csak egy tuningalap.
Itt egy egész jó Adder csempészni és kereskedni. 290be megáll, marad credit és 20T cucc belefér. Sokkal jobbra nem érdemes pimpelni, ha már van 1-1,5 milla akkor vegyél új hajót.
-
válasz
Köszönöm a tippet. Most még kicsit élvezkedem a FAS-val, (mondhatni a FASz jobb felén vagyok most
), aztán veszek egy hasonló ASP-ot. Anno az kimaradt, mert T6/T7 lett. a keret megvan rá. mert a Pythonnál olcsóbb volt (azt viszont nem akarom visszavenni jelenleg), így van 50-60 millám legalább kezdésnek.
-
Smithy1986
tag
-
VitoSagi
tag
válasz
Smithy1986 #15524 üzenetére
Vagy Adder. Az a szegény ember Cobraja.
Kereskedni nagyon jó vele az elején, szép nagy cargo és tűrhető fegyverzet, nem is mozog rosszul. Én próbáltam a Haulert is, Addert is, a Hauler is virgonc kis jármű, de relatíve kicsi. Azzal lassabban fogod megkeresni az első milliót.
-
baphomet
senior tag
válasz
Smithy1986 #15517 üzenetére
Ezen minimum alá nem mennék, és még így is macerás és rizikós, mert 4-5 alkalommal meg kell állni tankolni. Nem veszélytelen a dolog, mert útközben előszeretettel megpróbálnak kiszedni rablók és pandúrok (ha csempészárut viszel) is. Volt olyan, hogy lakatlan rendszerben, 100 fényévre a legközelebbi a lakott rendszertől kapott ki SC-ből system authority, mondván, hogy itt csempészés tényállásának gyanúja forog fenn és legyek szíves alávetni magam testüregi motozásnak.
-
VitoSagi
tag
válasz
[hun] warhea #15521 üzenetére
Jól hangzik. SSL bővebben? Remélem mi adjuk a legtöbb tagot. Ha minden igaz ott leszek én is, család közbe tud avatkozni, de igyekszem...
Amúgy honnan az ötlet h kalóz frakció legyünk?
-
VitoSagi
tag
válasz
[hun] warhea #15518 üzenetére
Lehet tudni kik lesznek a buliban eddig?
-
kozi71
senior tag
válasz
Smithy1986 #15517 üzenetére
Messzire ne menj szerintem ezzel a géppel. Kevés az üzemanyag. full scoop meg rakteret foglal.
Vegyél egy addert, nagyobb a raktere, és ne keveredj harcba vele. Rabszolgákkal üzletelj az jól fizet. -
[hun] warhea
tag
Senki tobbet harmadszor a hazateleportra sracok? 13.15kor megy a lista a Frontier Supportnak.
-
kozi71
senior tag
válasz
Smithy1986 #15515 üzenetére
Szerintem ennyi lehet abból a pénzből.
-
kozi71
senior tag
válasz
Tegnap este én is jó fizetést kaptam 5db csempészküldetésért, (egy helyre mind) 4.8 milkó volt a hasznom.
Vicces az volt, hogy 2-3 rabszolga,meg egyéb tiltott dolgok, jó ha 15 helyet foglalt az egész cuccos.Más: Anaconda eddig is szikrázott 50%-ra lerongyolt hull-nál? Pajzsom visszatöltött, és még utána is csinálta. Végül csak azért mentem el bázisra mert zavart a sok pattogás-szikrázás.
Plusz páncélt érdemes felpakolni kondára? Nem a katonaira gondolok hanem a rakterek helyére. Azt látom eléggé csökken miatta az ugrótávolság, de ha megéri, akkor telerakom azokkal. -
baphomet
senior tag
válasz
CactuS #15508 üzenetére
Gazdagodj okosan rovat
Kedves ifjú játékosok! Felejtsetek el mindent, amit a kezdeti gyors meggazdagodásról írtunk, mert megérkeztek a hosszútávú (long range) küldetések. Ezek alap esetben annyiban különböznek a sima küldetésektől, hogy nem a szomszédos 10 fényéven belüli távolságra lévő rendszerekbe szólnak, hanem 3-4-szer messzebbre, ezért 3-4-szeres pénzt is fizetnek. A lakott űrön belül legalábbis.
Viszont.
Van néhány rendszer a buborékon kívül, ezek a Sirius Corp. távoli terraformáló kolóniái, amelyek 200-400 fényévre vannak a lakott űr határaitól. Növekvő távolság szerint: HIP 8396, Takurua, Almagest, Robigo, Ceos és Sothis.Én két legtávolabbi -Ceos, Sothis- rendszerben jártam. Ezek közel 400 fényévre vannak a buboréktól. A szállítós és csempész küldetések 1-5 milliót fizettek, 2-10 órás határidővel. Felvettem 6-7 darabot belőlük és kerestem olyan 15 milliót vele kb. két óra leforgása alatt, ezzel a hajóval. Kevesebb pénzzel gazdálkodva már elég lehet egy ilyen T6-os is.
-
válasz
baphomet #15490 üzenetére
Ezt hogy, vagy mi, hol?
Más: tegnap este kettes wingben toltuk kb. 1:30ig a FAS-val HRESben (összejött néhány milla quest/KWS nélkül is). Volt minden, ötös python wing, ami igazából bugos volt és amikor solot támadtunk, akkor váltott át, hogy valójában 5/5, 3-as vegyes conda/egyéb, stb. A legrosszabb az 5-ös eagle squad volt, de komolyan. Fix fegyverekkel eltalálni egy olyan hajót. Egyszerűbb, ha lerammolja az ember, de tényleg.
Amúgy az hülyeség, hogy a plamza + a kisebbik lézer helyett beteszek 2 gimballed beam-et? A Plazma annyira nem jött be, nem éreztem, hogy olyan nagyot sebezne.
Bacon City bounty hunting community goalt nézte valaki?
-
VitoSagi
tag
-
Sylc
senior tag
A valaszunk erre a kovetkezo: itt az ido, hogy a konkurencia atvegye a hutton mug helyet a piacon
ime:
-
Sylc
senior tag
[SSL] Mugging for mugs hadmuvelet:
Talakozo 9.30kor a Forculus rendszerben, itt legyen a respawn point (dokkolj be)
Elso rajtautes 10.10 korul lesz, egy 60 ly tavban levo rendszerben (40 perc alatt kell odaerni - FDLt / Vulturet tankolni kell) Innen jovunk visszafele.
Valoszinu nem ferunk be kozos instaba az ellenseggel, ezert osztodunk majd rendszerek kozott. 12ly-t ugral az ellen (T9 megpakolva), minden rendszerben minimum 2 percet varakoznak.
A cel a bogre ellopasa
Tovabbi info TS-en.
-
Sylc
senior tag
TS hallgatozas megoldható, az esemény kb 2:30-3 órát tart, ellenben ha menned kell, akkor az elején legalább legyél ott, valószínű a másik oldalról is szivarogni fognak el az emberek. A wingeddel tudást, hogy nem leszel végig.
A múltheti viper vs cobra móka nagyon jó volt, ez szerintem mókásabb lesz
Arról egy beszámoló itt:
http://elitedangerous.hu/kozossegi-esemeny/a-nagy-cobravadaszat/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest