Hirdetés
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #26799 üzenetére
Én 20€-ért vettem kinn, le volt akciózva a Conrad-ban...lehet nálunkis kapni, csak 10K felett van
Ja nézd meg az előző postomat...hogy normális e a 45-50 fok alapban a procinak?
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #26797 üzenetére
Akkor én, mit mondjak...este lakókocsiban aludtam és már reggel 7-kor fenn voltam, hogy menjek Münchenbe rendszámot venni, aztán lenyomtam 1200km-t még kicsi hazánkig.
cseppet én is zombi vagyok...Mod...közben nézegetem a noti hőfokait...ez a Dual Core Pentium, olyan 45 és 50 fok körül mocorog, még úgy is hogy hozzá sem nyúlok a géphez.
Nem sok ez egy kicsit -
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #26791 üzenetére
ahoj tesó...mit szólsz az új noti tatyómhoz...Logitech Kinetik...Made in dojcsland
(#26793) polaar...mit melózol?
-
raskolnikoff
őstag
Na itt vok! Üdv Buher újra!
-
kavicssli
addikt
na én meg visszajöttem a kajábúl
-
marsu
veterán
Akkor további kellemes éjszakai műszakot az érintetteknek, aki megteheti annak jó pihenést, mindenkinek csendes, nyugodt éjszakát!
Álmodjatok székeket!
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Csak beköszönök és 2 hétre eltünök. Megyek Szoboszlóra nyaralni.
-
marsu
veterán
Buher, tudod !!
... villanyóra ?
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #26774 üzenetére
Na kiváncsi leszek, milyen a teló...rég markolásztam samu telcsit...ezek jó laposak, ha jól tudom. Nem rossz dolog az, csak széjjelspórolják az akksit, aztán állandóan töltögetni kell.
Ezt a K800i-t meg 6-7 naponta töltöm. Én nagyon megszoktam a SE mobilkoat...ha ezt most nem zúzom le megint, akkor sokáig meg leszAzt meg, hogy mi lesz vasárnapig az jó kérdés...ezt inkább majd pénteken nézzük, meg...mert 5 napra előre jósolni lehetetlen szerintem
Akkor majd a Nyugati-ban talizunk és onnan megyünk kocsival.
Azt nem tudod, hogy hol lehet parkolni...amikor én megyek motoros napra, akkor be szoktak engedni a box utcába és ott parkolok. -
buherka
addikt
válasz
kavicssli #26771 üzenetére
Mondjuk én is kicsit furcsállom, hogy a jól bevállt SE után, hogy választhattál samu-t, dehát lelked rajta...remélem semmi baja nem lesz.
Nekem anno volt egy C100-as samu telefonom, első igazán szép kijelzős telcsim volt.
ott telt be a pohár, hogy 2 naponta tölteni kellet, pedig alig telefonáltam.
Aztán megvettem 6610-est, na azt már egy héten 1X töltöttem és soha semmi baja nem volt...több, mint egy évig használtam.Én meg ezt nézem közben:Csillagpor...ez mien???
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #26768 üzenetére
Ok-zsoké...de előtte megbeszéljük, hogy mikor és hol talizunk
Gondolom a Nyugatiba jöttök...Minnyá megnézem a telódat...az az igazság, hogy a samu telcsiket valahogy nem csípem, mert a softveres támogatottságuk = a 0-val.
Valahol olvastam, hogy ezek a kékfog fülesek meg nagyon szarok...mert torzítanak.
Majd megkeresem neked... -
kavicssli
addikt
válasz
tomyoy #26770 üzenetére
Világiiit
Szerintem nem gagyi teló! Főleg nem 24.990 ért!Azért aki tud ennyi pénzért ilyen tudású telót az nem habozzon!
Én nem fikázni az u600 telómatOlvastam de nem érdekel kinek a pap kinek a papné!Pl én a nokia 6120as telót amit nemma kollega istenit max a kutyámnak vennék játszani!
az k@ki film...
-
kavicssli
addikt
válasz
buherka #26765 üzenetére
Akkor vasárnap megyünk!Mellesleg milyen időt mondd akorra? remélem jó napos idő lesz
Samsung U600hoz mit szólsz testvérem! 24.990ft volt ár/érték arányban Best Buy volt
Mellesleg ezekről a SE bluetooth fülesekről mi a vélemyényetek!
Úúú és még Micro SD karit is vennem kell!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
kavicssli #26754 üzenetére
Sziasztok.
Ezt én is olvastam, és a nemértésel többen vagyunk így.
De a legjobb. A Bf2 topikot kitakarították mivel már nagyon ment a "csúnya" szöveg. Ezzel nincs is baj.
De, hogy az az ember szól a moderátornak aki kezdte az egészet.
Hányingerem van az ilyen embertől! -
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #26754 üzenetére
hát ezt már én sem értem, mi megy itt
...
ezért bann-t kapni...ennyi erővel nekem meg nyilvános akaszás járt volna
(#26755) marsu...bocsi marsu
, de olyan hirtelen jött az egész, szombaton felhívott Tamás, hogy már délután úton kell lennünk.
Ha a főnökkel megyek, akkor nem szoktam haverokat vinni, csak ha egyedül megyek.
Meg hát 3 napig kinn voltam...ez nem egy napos túra volt -
buherka
addikt
válasz
polaar #26748 üzenetére
Itt ahogy elnézem semmi sem lehetetlen
...
DJTomi...addikt volt, amikor lapátra tették...mondjuk Ő baromi sok embert magára haragított.
Néha az ismertség csak nyűg, hidd el...sokkal jobban odafigyelnek az emberre.
Népharag meg nem hinném, hogy lenne, mert sok embert kihúztam már itt a PH-n a kakiból...lenne mit mesélnem, de nem fényezem magam -
kavicssli
addikt
Nagyon fanya ez a kis U600 tella nagyon bejön!Tesómnak U700 telót vettem de ez sokkal jobb!Sokkal szebb pedig sokak szerint az U700 minden überel!
Csá lakisoft kollega
-
lakisoft
veterán
Uber ALLES mindenkinek!
-
buherka
addikt
Na látom, én vagyok megint porondon
Szép jó estét az Uraknak
Kicsit késtem a melóból, mert hazafelé megfogtak a német vámosok
és széttúrták az
Audi-t...telefont kerestek. K800i-m sorozatszámát is leellenőrizték, mert valami fasza magyar gyerekek kirámoltak München-ben egy telefonos boltotés több száz telefont elloptak.
Pedig már személyesen is ismernek és szerintem tudják, hogy úgy sem csempészem se ki se be...no dehát had buzeráljuk a balkáni népeketVettem egy ilyen tatyót a notimhoz kinn a Conrad-ban...kemény 20€ volt
, nálunk meg 10 ropi.
Végre valami olcsó cumót is tudtam kinn venni...és még 3 év garit is adtak rá. Ezek nem aprózzák el -
polaar
tag
Jó estét mindenkinek!Tegnap bealudtam de látom nem maradtam le a Buher strikes back-ról!
-
Dzsozi0öt
tag
Szevasztok!
Kavics, meg van a telcsi? -
lakisoft
veterán
válasz
raskolnikoff #26731 üzenetére
beony
-
Bubu79
addikt
válasz
pantanamera #26730 üzenetére
Ja, ha csak ennyi, akkor ok
-
raskolnikoff
őstag
Ave. Welcome back Buher!
Aztán vigyázz, nehogy valakit véletlenül a szádra vegyél...a végén még totál felszámolnak...
-
Bubu79
addikt
válasz
pantanamera #26728 üzenetére
Tedd meg - segített eddig? Jobb lett bármi is attól, hogy a világba kiáltottad a fájdalmad/mérged? Változott tőle bármi?
Nem azt mondtam, hogy nyeld le, hanem hogy vedd tudomásul, hogy nem jött be és menj tovább - dolgozz keményebben, ha úgy tetszik.
-
Bubu79
addikt
válasz
pantanamera #26726 üzenetére
29 éve koptatom ennek az országnak az utcáit, mesélhetnék pár nagy zakóról...
-
Bubu79
addikt
válasz
pantanamera #26724 üzenetére
Khmm... Azért egy országot okolni egy nem sikerült felvételi miatt...
Mostanában divat szidni ezt a büdösgödröt, amit Kárpát-medencének hívnak, benne egy országgal, amiben emberek élnek jól-rosszul, mégis itt élnek...
Az életben nem sikerül minden, ezt tudomásul kell venni.
Fel kell állni és továbbmenni.
Ha úgy érzed, hogy itthon nem tudsz mit kezdeni Magaddal, menj külföldre, próbálj szerencsét, de ne fikázd azt az országot, ami felnevelt - jól-rosszul.
Politikamentes hsz, kéretik ekként kezelni!
-
lakisoft
veterán
válasz
pantanamera #26722 üzenetére
miért lőttek a felvételidnek?
-
pantanamera
csendes tag
Felvételimnek is lőttek....
-
buherka
addikt
Guten Morgen, meinen liebe Freunde.
Kinn vagyok Nemetorszagban, mar szombat ota. Most veszem meg a rendszamot a torokoktol es usgyi haza.
Van itt egy noti a TUV-ben torok csokanak es arrol irok, persze magyar ekezetek nincsenek, de azert remelem olvashato a dolog.
Sietnem kell, mert este meloban vagyok…tudjatok fel kell irnom a vill.oratKozben lattam, hogy meg lettem bannolva
, mondjuk nem sokat vettem eszre belole...hehe…neztem, hogy szamoltatok vissza az idot, hogy mikor terek vissza…tok jo fejek vagytok.
Rendesen rankszalltak a modik, lassan mar egy f@sz vagy egy pics@ miatt is kispadra kuldenek.
Furcsa az egeszben, hogy amikor engem szidnak masik totyikban, meg telibe lehulyeznek, meg lekocsogoznek, az senkinek sem tunik fel.
Bele-bele olvasgattam a totyikba es lattam, hogy hianyoztam nektek, meg a szivem is osszeszorult kozben, hogy olvastam a hsz.-eket. Ugy latszik megsem vagyok akkora seggfej…koszonom mindenkinek, igazi baratokra leltem itt.
No mindegy, az elet megy tovabb…
Megyek… mert kesz a Kennzeihen-em.
Ha minden jol megy este jovok…remelem.Ui…a spicliket meg mindig utalom es fogom is, amig elek!
-
kavicssli
addikt
válasz
pantanamera #26709 üzenetére
na hy!Most meek T mobilhoz!
-
t1
veterán
Jó reggelt!
+1 szar nap
-
Dzsozi0öt
tag
Sziasztok. Jó reggelt!
-
lakisoft
veterán
Jó reggelt! Buhera sehol?
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #26706 üzenetére
Szép álmokat neked! Nekem már szük órám van és go home utánna meg T mobile!
-
raskolnikoff
őstag
És jók a videok is meg a sztori. Ezt felejtettem el.
És akkor menek alunni.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
kavicssli #26704 üzenetére
Na közbe picit ótóztam. Kösz az uppot
Diablo 2 sztem az egyik legjobban eltalált játék a világon. Rengetegszer nyomhatod végig, sőt mi hálóban is küttük a kampányt, generált pályaformák vannak, színes világok, jó zene, stb...szóval tipikusan az a játék amit nagyon könnyen el lehet rontani egy folytatással! Félek picit a 3-tól de remélem jó lesz! A 2-t még 2 karakterrel nem nyomtam végig.
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #26703 üzenetére
Diablo! Sajnos anno nekem kimaradt ez az játék de ami most fog kijönni 3 az valami csúúúúúúúcs!Ahogy elnézem az in game videókat...nagyon brutál..csak félek hogy nem játszottam se az 1. se a 2. résszel és nagyon nehéz lesz megértenem a dolgokat a játékban hogy mi micsoda stb stb stb
Uppoltam a hirdetésed
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #26700 üzenetére
Mondjuk én csak a COD4el zúzom nem is volt semmi játék azon kivül..na jó a GRID de 1 hét után uninstall
Most ez a Spore lénylaboros izére vagyok kiváncsi!
Aktív témák
Hirdetés
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Használt PS5 (Flat) (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest