Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
pantanamera
csendes tag
EZT tényleg zárolni kellett. Köze sem volt a warezhoz, de mivel nálunk nem jelent meg a film, ezért illegális. Megáll az eszem, ha ezt nem láttam volna, nem hiszem el.
-
pantanamera
csendes tag
VillÁmLiK!
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26931 üzenetére
ARM 11, 369 MHz
NANA! N95ben van grafikus gyorsító!
-
pantanamera
csendes tag
válasz
buherka #26827 üzenetére
okosabbak leszünk:
T2xxx CPUs are the Core Duo family. These were the first of the Core architecture and came out after the Pentium M
T5xxx are based off Core2Duo / Merom, but are cut in half like E4xxx desktop Allendales. The difference between a Core Duo and a Merom is about 15-20%
T7xxx are based off Merom chips with full 4MB cache. Basically mobile versions of your E6xxx desktop C2D line
T8xxx/9xxx are based off the new 45nm chips.T2400: Enyém csak 32 bites. Ezenkívül magasabb az fsbje(667mhz) mint a T2390(533mhz) meg 2mb cache van
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26816 üzenetére
Nekem T2400 van ami órajelben megegyezik ezzel a T2390 de 2mb cachem van
-
pantanamera
csendes tag
Felvételimnek is lőttek....
-
pantanamera
csendes tag
Én is mentem, olvasok utána alukálok, pá!
-
pantanamera
csendes tag
válasz
Winner_hun #26621 üzenetére
Veszem észre
Pedig a Buherátor=MacGyver metafor szerintem tök jóAddig zenéljünk : The Oceans - Movin' Cruisin'
-
pantanamera
csendes tag
Még nem tért vissza a BUHERÁTOR, de ezt a videót VIDEÓT NEKI ajánlom!
-
pantanamera
csendes tag
válasz
kavicssli #26538 üzenetére
Szerintem biztos szállítanak, de
-nem lehet fotózni a stadionban meg sehol, őrök egyből ott teremnek!
-shopban játékos mezt lehetetlen kapni, mert egyből elviszik! Remélem te szerencsésebb leszel!Én életemben először 1992ben voltan a Nou campban, 3 évesen. Még mindig emlékszem rá
Nekem is van sálam,centenáriumi mezem ill. lasztim from Barcelona
-
pantanamera
csendes tag
válasz
Desmond #26510 üzenetére
nekem is van egy hasonló történetem.
Szentendrei barátunknak a szomszédjának volt két lánya és jöttek hazafelé a buliból Szombathelyről. Az apjuk 20percenként hívta őket nehogy elaludjanak és a házuktól 1km balesetet szenvedtek és mind a két lány meghalt. Elaludtak.... -
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26501 üzenetére
Na már fel is keltem.
JÓ REGGELT MINDENKINEK!
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26499 üzenetére
Na megyek feküdni. Arrivederla professore raskolnikoff !
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26497 üzenetére
Dehogy, majd ma a napom, már ha sütni fog
Barnulni akarok
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26495 üzenetére
nekem egy óra múlva ébresztő, megyek le izzadni
-
pantanamera
csendes tag
válasz
lakisoft #26487 üzenetére
Sennheiser CX95 (enyém fülhallgató
VBR, 192-320kbs de frame függő! flacot nem szereti az mp3lejátszóm, pedig annak is jó hangja van csak kicsit buta szegény
ELVILEG:A VBR mindenképpen jobb, mint a CBR, mivel mindig a kellő tömörítési rátával dolgozik, tehát a legjobb minőség/méret viszonyt produkálja, ellentétben a CBR-rel, ami ugye egy állandó tömörítési arányt használ, attól függetlenül, hogy szükség van-e rá, vagy nem.
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26485 üzenetére
Jepp, buherka szentélyén áldoztam, aztán jöttem ide. Ennek örömére csinálok egy msn címet magamnak
-
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
Derűs estét uraim és hölgyeim,
zenéljünk egy kicsit : The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go -
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26212 üzenetére
Hello, megyek én is. Lehet ez volt az utolsó üzim.
Bubu79: pedig ez alapján elég egyértelmű mit moderálnak és mit nem!
-
pantanamera
csendes tag
válasz
Bubu79 #26206 üzenetére
Azokból szokott állni a moderátor gárda, akik higgadtan és objektíven megtudják oldani a problémát. De több olyan topikot olvastam ahol semmi sértő nem volt, csak bugyutának ítélte az admin úr és banán.( ha valaki hülye minek kétszer büntetni ?)
Értem én a problémát, a veszekedést, az illegalitást, meg hogy zéró tolerancia, de ha már én nem vetem el a sulykot az admin is tiszteljen meg ezzel...Persze erre lehet az mondani hogy kuss és bann. De semilyen alapszabályt nem sértettem meg. Kritikát meg kéne fontolni. Kicsit higgadtabban és a ha probléma van akkor azt meg kell(ene) oldani.
Accot meg lehet kreálni a végtelenségig. Mondjunk anno az 576 fórumon veszekedésért kaptam egy hét banánt vitatkozó társammal együtt. Emlékszem külön topik és szavazás is volt ki nyeri a szájkaratét... De szép is voltÉn nem vagyok admin így nem nyilatkozok erről. Nem az én dolgom, nekem csak tiszteletben kell tartanom az adminok munkáját és a szabályokat.
-
pantanamera
csendes tag
de lassan cammog ez a vihar.[link]
ESIK
-
pantanamera
csendes tag
Nekem T2400 és 1Gb ram X1400 és megy tökéletesen.
buherka: Jövőre építek egy multimédiás kisgépet nehalem alapokra + projektor. Azt majd jöhetnek fel a csajok mozizni
Ez a ház bejövős
-
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26098 üzenetére
Raskalnikoff és a hambi(lesi fotó)
Kavics: Fakk, iwiwen bebuktam. Oroszokra tettem. Nembaj majd a germánok...
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26098 üzenetére
Én reggel 4kor lépek a tecsoba napi adag ételért. Anyámék Svájcban, itt hagytak jósok kaját meg 12900kpt + 4e hidegkajajegyet. Na most én első nap vettem egy CX95.(-12400Ft)
Bubu79: Bazzeg bubu
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26092 üzenetére
Jönnek az UFOk! Most ásom a lövész árkokat!
raskolnikoff: Én imádom viharokat meg az esőt. Kiskoromban addig sírtam otthon, hogy vigyenek le az esőben. Azt anyám megázott én meg aludtam a jól szeparált babakocsiban -
pantanamera
csendes tag
válasz
buherka #26090 üzenetére
Bécs felől újabb zivatarok, északkeleten heves gócok
22:15
Az északnyugatról érkező második nagy zivatarhullám ismét Sopront érte el először, további nagy csapadékkal fenyegetve a várost. A Kisalföld térségében egyre többfelé várható újabb zivatar, a csapadékzóna délkelet felé halad. Közben északkeleten is kitartanak a fokozatosan kelet felé mozgó viharok.
Közeledik!!
-
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
válasz
Bubu79 #26066 üzenetére
Ahogy Szilárd időjósbácsi mondta a késő esti(értsd: 1.00-1.15) időjárás jelentésben:
Derűs estét mindenkinek!Van benne valami.
Mondjuk én ilyen melót szeretnék : [link]-embereket mentek így a mennybe kerülök
-strampolhatom a csajokat a faintos faházikókban
-válogathatok
-szőrős, izmos, izzadt mellkasommal motorcsónakozhatnék + vörös sexyshort
-ingyenstrand
- na meg a "the Hoff" alatt dolgozhatok
buherka:Szerencséd van. Általában a cuccok veszíteni szoktak értékükből, nemhogy drágulnak. Biztos az olajárak és az inflációóóó -
-
-
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
válasz
kavicssli #26043 üzenetére
Érdekes karrier.
Én voltam thai edzést nézni -aTerem, Bata Tamás(khru)-. Ismered ? ott nem nagyon ment a bunyó, volt aki 1 éve is ottvolt de nem mehetett fel a ringbe. Viszont nagyon durva állóképesség, páros rigi-rugi és pontütések voltak.
Igazából én beszeretnék állni 79-80 kilóra(184-185cm vagyok) és kihozni ebből a testsúlyból a maximális "tényleges" izomzatot.Kempo, kyo vagy valami hasonlóra gondolok.
Én nem vagyok ennyire heves vérmérsékletű. Lassan melegedek be, de ha jön a lila köd, akkor viszont a HULK üzemmód bekapcsol...
-
pantanamera
csendes tag
válasz
kavicssli #26035 üzenetére
Saját találmány, állóképesség növelő.(areob,anaerob,intervallum) Majd szeptemberben nekikezdek valami harcművészeti ágazatnak.
reggel 4.30 aerob (45p)
délelőtt 10-11 súlyzós(60p)
délután 17-18 intervallum, súlyzós, 1:2 arányban (30p)
Beteg vagy ?("Viszont semmi jóval nem vigasztaltak a dokik") Persze ha nem túl indiszkrét a kérdés.. -
pantanamera
csendes tag
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26011 üzenetére
Nemtudom nálam nem jelenik meg valamiért, gondolom egy modi leszedte. Inkább linkeltem
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26009 üzenetére
Talán mert egy napja reggeltem
Na most megyek filmet nézni utána meg elmegyek teszkóba ételért.
Holnap ilyenkor, ugyanitt. Addig keresek übernosztaliga témákat, amiket kibeszélhetünk
Addig is maradok őszinte hívetek.
[link] -
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26005 üzenetére
Jaa, én még 2 évvel ezelőtt toltam a nations-al, arra gondoltam
Amúgy a másik hogy steamen keresztül megvehető
-
pantanamera
csendes tag
válasz
raskolnikoff #26003 üzenetére
Mivel Trackmania steamen keresztül ingyen letölthető, azé kérdem
-
-
pantanamera
csendes tag
Srácok valaki vágja innen Power Rangerst ? Lehet ti nem az a a korosztály voltatok aki anno nézte, de azért mégis rákérdezek
és a Shop Stop 2 ?
65megába mit tudtál besűriteni ? Én rapidról idáig csak p0rn0t töltöttem
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest