Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz
raskolnikoff #24998 üzenetére
én is most böngésztem át... remélem karácsony környékére lemegy az ára
addig nem tervezek semmit...
-
raskolnikoff
őstag
Na végére értem a GT200 teszteknek...ennyire mér kell tudni számolni?
Ha nincs is mit akkor meg pláne...Azt hiszem 8800 GT még maradni fog...előbb lesz yorkfieldem mint másik vga. Lehet hogy a köv. kártyám újra Radeon lesz.
Geforce MX440 128MB/64bit->Gecube Radeon 9550XT 128MB/128bit->Sapphire X800 GTO 256MB/256bit->Gainward 8800 GTS 320MB/320bit->MSI 8800GT 512MB/256bit. (-> 4870?!) -
Pecc
őstag
válasz
raskolnikoff #24994 üzenetére
Az mi?
-
Pecc
őstag
válasz
raskolnikoff #24992 üzenetére
Nem néztem még meg.
Multit tolok, azt is gyerekcipőben még -
raskolnikoff
őstag
Na én is megérkeztem...jajj ma nagy nyomulás lesz gém téren...
-
kavicssli
addikt
Hy all most értem haza! Hallgatom a otthon a winampba full hangerőn ezt a számot
-
lakisoft
veterán
szép jó napot a nappali bagolyoknak!
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #24982 üzenetére
Nagyon kiváncsi vagyok hogy utánna mit mondanak... Reméljük megkapod te is!
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #24979 üzenetére
Most látom nem kaptad meg az egyéni avatart?!?
...indok éjszakai topic!
-
raskolnikoff
őstag
Muhahahha...na üdv all! Én meg lépek Pestre hamarosan gondoltam benézek! A menetredn úgy látom a szokásos. Csocsó, COD4, ilyenek.
Üdv Mrs Love!
-
-
buherka
addikt
válasz
Mrs. Lovett #24973 üzenetére
Hogy-hogy ráfázol? Csak nem át próbálnak verni?
Azt nem hagyjuk...(#24975) kavicssli ...ja-ja jól nyomod
...csak finoman, nehogy megint menjünk a levesbe
Nem kell visszahíni, már nem érdekes...majd megbeszéljük legközelebb -
kavicssli
addikt
válasz
Mrs. Lovett #24973 üzenetére
...láttam én hogy nem csak E250-es hirdetéseket nézegettél...
Mesélj magadról...
Kiváncsiak vagyunk rád!
(már ha nem gond..én ilyen kis kiváncsi természet vagyok)
buherka
Jól nyomom a sódert mi?
Felhiiijalak? -
buherka
addikt
ÚÚÚÚ...bazzz...eddig zúztam a COD4-et
(#24963) kavicssli ...de visszahívni már nuku mi? na várjá csak...
-
kavicssli
addikt
válasz
Mrs. Lovett #24971 üzenetére
Óóó szia Mrs.Love
M újság van veled?
-
Mrs. Lovett
tag
Ajjaj! Itt aztán zajlik az élet. Ennyi hsz-t!
-
kavicssli
addikt
Esetleg valami Opel tali mikor lesz megint?
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #24959 üzenetére
Én meg most értem haza...
Ugye mondtam, hogy nem is olyan ratyi telefon az a W350-es...nem mondok én hülyeséget koma
Ne megyek megnézem azt a tesztet, aztán lököm akommentet neked...A telefonod meg mi a fa**é nem veszed fel??? Ejnye má no...
(#24960) poffsoft ...jó szipuzást, így hétfő reggel
-
buherka
addikt
No.. jó reggelt
Kiverte kicsiny álmot a szememből, a takarító nénikavics: cső... arc
, mizu veled? tegnap este eltüntél, mint fing a szélben
a héten hogy vagy...délelőt nyomod az ipart? -
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
buherka
addikt
Azért attól nem félek, hogy akkorára hízok mint egy disznó...csak mostanában, kicsit punnyadós vagyok.
Elég sokat melózom és már a sportra nem nagyon marad idő.
A [képen] megtalálsz...láthatod, hogy nem vagyok ez maci alkat. Ez az idei PH-s Opel találkozó volt. Biztos ismersz egy-két fórumozót innét te is. -
buherka
addikt
hízok is mostanában rendesen, hogy ennyit nasizok
...sebaj, majd jövő héten megyek edzeni és leadom a zsiradékot.
Itt meg nem lehet cigizni...mert itt odafigyelnek erre, mondjuk egy szál magam vagyok az épületben, de akkor sem. De amúgy meg nem is dohányzom, szerencsére.
Már két kolegámat sikerült leszoktatnomReceocióban vagyok...figyelek, hogy minden renben legyen az épületben. Amolyan operátori munka ez. Biztonsági őr az nem vagyok, mert nincs vagyonőrim, a cég saját alkalmazottja vagyok.
-
buherka
addikt
válasz
Racecam #24942 üzenetére
Már én sem játszom annyit, mert már annyira engem sem vonz...mondjuk most kavics kicsit megfertőzött a COD4-el, de ha ezt megunom, akkor után megint sokáig pangás lesz nálam is. Meg talán még a Starcraft 2-őt várom
Én is most notira gyúrok, mert jó lenne a melóhelyre, most még a saját bőröndömet hurcilálom.
De most melóhelyről írok....
akkor biztos neked is valami jóságos melóhelyed van, lehet olyan mint az enyém?
[link] [link](#24943) raskolnikoff ...szép álmokat neked tesó, majd holnap visszaolvasok, hogy mit okoztatok az este
-
buherka
addikt
válasz
Racecam #24937 üzenetére
ahhh...anyám, ennyit kockulni
...ehhez már tényleg elhivatottság kell, vagy némi fanatizmus.
Gondolom játékokkal már nem is foglalkozol, de ahogy a konfigodat elnézem, az arra is elég lenne, vagy notiról nyomod?(#24939) raskolnikoff--->a holnapi este szigorúan asszonyé, gondolhatod ha megjött neki szerdán a mikuláncs és azóta semmi...már a torkomat nyomja a cucc
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24936 üzenetére
hobbi...az hát, de felelösség teljes hobbi
Én sem vagyok valami fitti...a vizem már megint jég hideg
, de már nem csinálok újat.
Meg közben nézem a filmet...
De ha menni akarsz aludni, akkor menj nyugodtan -
Racecam
nagyúr
válasz
raskolnikoff #24934 üzenetére
Én nem pihenek, olyan vagyok, mint a terminátor (vagy Chuck Norris) mindig figyelek.
Az egyéni arcépek "kiosztása" pedig ebben a formában és az új motornál már úgy történik, hogy megvárjuk amíg összegyűlik egy bizonyos mennyiségű igény és akkor egyszerre lesznek cserélve.A Házigazdáknak egyébként nem a moderálás a fő feladatuk, általában minden HG-nek van valami "fő tevékenysége" is. Nekem pl. a Logout.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
buherka #24935 üzenetére
sztem ez hobbi úgy ahogy van. amúgy nekik még több megkötésük van mint nekünk uh örüljünk...
a gyártó cégek biztos fizetnek a reklámokért, szal azért gondolom annyira nem sziszifuszi munka ez, megélhetéshez biztos csak kiegnek jó.
Egyébként én kezdek pilledni má...még kb 10-15 perc aztán bólintgatni kezdek mindenre -
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24934 üzenetére
akkor ebben az évben már két ejnye-bejnyém van
...annyi kell, mivé lenne világ ha csak jó gyerekek lennének mindenhol?
Azt tudom, hogy a modik díjazás nélkül tevékenykednek, na most a házigazdákat nem tudom, hogy kapnak e valami juttatást -
Racecam
nagyúr
válasz
raskolnikoff #24931 üzenetére
Annál előbb úgysem lesz újra osztás szerintem.
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
Racecam #24927 üzenetére
Hát én úgy vagyok ezzel a lányok dologgal, hogy a csajok annyira úgy sem kockák, mint a pasik...az én asszonyom is csak iwiw, meg mail és kifújt.
Amikor megemlítettem a PH-t neki és meg is mutattam hogy milyen...akkor csak annyit mondott: -Hülye számítógép...ennyivel le is tudta a dolgot
Mondjuk lehet, ha beleolvasott volna az éjszakai totyikba, már nem is lennénk együtt, mett lapátra rakott volna
Oké...téma elfelejtve, mintha nem is lett volna
...holnap igénylem is az új avatart
(#24928) raskolnikoff --->közben [ezt nézem]
-
Racecam
nagyúr
válasz
raskolnikoff #24925 üzenetére
Az már rajtatok fog múlni, hogy bárki is azt érzi, hogy ki akarjátok túrni, vagy, hogy nem fogadtok be újakat. Lányok pedig mindig jól jönnek ezekben az ínséges PH!-s topicokban.
Meg kell becsülni őket. (De Ők sem szeretik (szerintem) a durva beszédet. Elriadnak, még mielőtt gyökeret vernének itt.)
buherka: Ahogy írtam én már itt valakinek privátban: Túl vagyunk rajta, felejtsük el.
-
buherka
addikt
válasz
Racecam #24924 üzenetére
Gondolom van egyéb dolgod is, mint minket állandóan megredszabályozni
...
Pompi már egyszer elkapott minket a csetelős dologgal [link], mert akkor is túlzásba vittük. Mondjuk ez a hsz gyüjtögetés dolog itt úgy néz ki, hogy mindenki magának akarja a kerek számokat megkaparintani a totyikba( 10K 20K meg a 30K majd egyszer)
kavics is talán jópofaságnak tartotta, hogy meglett neki az 5K közösségi, de ő sem a hsz. gyüjtésre utazott, hiszen pár napja már addikt volt.
a káromkodás az meg valóban igaz...úgy beszéltünk, mint a parasztok
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Racecam #24924 üzenetére
Csak ne érezze azt az illető hogy "ki akarjuk túrni" meg hogy "nem fogadunk se senkit"...
ezt nem is értettem...a többi jogos volt.Pont az az érdekes hogy annyian elkezdtek szállingózni ebbe a topikba így éjszaka és még jobban is éreztük magunkat hogy nem csak ketten voltunk...épp aznap jöttek volna még a lányok is
csak az egyik összetűzésbe került kavicssli-vel abban a telefonos mizériában aztán elszabadult a pokol. A hsz gyűjtésre vigyázunk, nő az magától is, meg itt úgyis inkább a hangulat a fontos.
-
Racecam
nagyúr
válasz
buherka #24922 üzenetére
Egyébként nem figyellek Tieket ezentúl sem jobban, mint eddig, nem hiszem, hogy szükség lenne rá. Szerintem most már tudjátok a határokat és egymást is figyelmeztetni, ha valakivel netalán elszaladna ló.
Bár én is néha éjszakás vagyok (most is), nem nagyon járok ebbe a topicba. ha nem hívtak volna, aakor most sem jövök. Annak örülnék, ha többet senki nem hívna ide, hanem akkor jönnék, ha csak be szeretnék nézni. -
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24917 üzenetére
hát ja...végül is ha a mod idő letelik, akkor már nincs mit tenni, kénytelen vagyok új postot írni
Lehet, hogy a "nagy testvér" is figyel, aztán majd beszól ha túlzásba visszük, csak nehogy holnap ne tudjak belépni a nikkemmel
ismered:
(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)Hát ha 4-en leszünk, akkor itt ismét káosz lesz, az tuti
, de majd figyelünk
(#24920) Racecam...jajjj
...oké főni
(#24921) raskolnikoff ...Lassan Racecam is törzstag lesz nálunk
-
Racecam
nagyúr
Fiúk, ahogy írtam is a modkerben, és a topic zárásánal is, nem a chat-el volt elsősorban a gond, hanem a durva beszéddel és a 25K-ra, valamint kavicssli 5K-jára való gyúrással. Ez egy közösségi topic, elmegy, hogy beszélgettek egymással az ésszerűség határain belül. Ha lehet, szerkesszétek a hozzászólásokat (ha megnézitek, sokan mi is így teszünk az ON topicban), de ha ez nem mindig jön össze, az sem nagy baj, Még egyszer mondom, nem ez volt a fő oka a zárásnak.
További jó szórakozást!
-
szalai56
senior tag
válasz
raskolnikoff #24915 üzenetére
Ha nem esik az eső, akkor kemény meló lesz.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
buherka #24916 üzenetére
Hát nem tudom szerintem nem csinálunk semmi rosszat...2-3szor kezdtem új üzenetbe, más témával másoknak de sztem ritka volt a csetelés...nem is írtunk vmi sokat, 3-4-5 vagy 15 perces kimaradások is voltak...gondolom Race úgyis figyeli a topikot most rendesen aztán majd beszól ha valamit elrontunk...csak attól félek mi lesz ha megint vagy 4en is itt leszünk...de majd vigyázok.
most mondjuk épp itthon vagyok szerda óta és nincs semmi különös dolgom, gépem sincs, szóval egy az egybe PHzok csak meg netezek mint egy barom
meg is lett a böjtje
de holnap megint Pesten leszek már és úgyis fog annyi dolgom akadni hogy ne kelljen mindig itt lógnom...a játék meg megintcsak hiányzik, szerintem az is el fogja majd a figyelmemet terelni.
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24913 üzenetére
az a baj az ilyen helyekkel, hogy kihalásos alapon lehet bejutni
...és talán egymillióból 1 ilyen melóhely van...talán.
otthon nincs evészet a gép előtt, mert asszony levágja a kukcom, csak itt vagyok ilyen laza...otthon jó fiú vagyok
(de nem papucs
)
te figyu már? szerinted most csetelünk, lesz ebből letolás? már lassan írni sem merek ide
(#24914) szalai56--->szép álmokat
, kösz hogy szóltál a vill.órára
-
szalai56
senior tag
További jó éjt. Elmentem aludni.
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24910 üzenetére
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24910 üzenetére
na várjál...
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24908 üzenetére
Mint a befőtt...
Közben csináltam maganak banános shake-et, meg 2 szendót
, desszertnek, meg nyomok egy csavart pudingot
képeket csináljak???
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24906 üzenetére
mondtam múltkor, hogy 5 perc diferencia még nem a világ...másodperc pontosan úgy sem tudom beírni.
meg legalább útközben kicseréltem a lábvizem, mert már hideg volt -
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24899 üzenetére
játék téren maradok az asztali konfignál...noti nem játékra való szerintem
Ami most az asztali gépemben van teljesítmény az most notiban van vagy 1 milla...lol
Hülyék ezek
Aktív témák
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest