Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha jól emlékszem az MS véreztette ki a hangkártya piacot az XP után. Nem azért mentek tönkre, mert nem volt igény a hangminőségre. Hanem mert MS kihúzta a szőnyeget alóluk. Igény az lett volna, hisz azért sokan vettek Creative és Asus hangkártyákat. Mai napig van piaca a 24/32 bites 88/192 Khz-es eszközöknek. Még a DSD-t is van, aki megveszi.
Egy X-fi vagy Xonar kártya hardveres gyorsítással már akkoriban jobb volt, mint most bármi PC-n. Win10 hangerő normalizálása sehol sincs az X-fi-hez képest. Virtuális 3D hangzás stereo fejhallgatón is csak kullog az X-fi mögött: se a Windows Sonic, se a Dolby Atmos kódek a nyomába se ér (talán ha natívan támogatja a forrás - de Dolby Atmos játékból egy maréknyi van csak, streaming szolgáltatókat nem tudom). Binaural-ból talán lesz vmi idővel, de az még egyelőre VR only.
Aztán állítólag a 90-es években is volt vmi durva 3D hangképzés, amihez képest már a Creative Soundblaster is visszalépés volt. De ezt én nem éltem még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest