Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
Végre sikerült megoldanom a problémát. Nem volt egy könnyű menet. A support rendes volt csak az első ember akivel beszéltem félreinformált. Megbeszéltük, hogy cserélik az órát, addig rendbe is volt, de azt mondta semmit ne küldjek vissza csak az órát se szíjat se dobozt. Itt már gynus volt, de így tettem mivel ezt mondta. Itt vártam, aztán egyszer csak írnak egy e-mail-t, hogy elutasítják a cserét, és küldik vissza, de nem írták miért. Mondom ok ha visszajön beszélek velük, hogy mi ez. Persze a szállítás ups-el zajlott akik elkeverték a csomagot, és a garantált másnapi szállításból(a szervíz expressz csomagként szállíttat) egy hét lett, ott volt más mizéria is a ups-el, hogy a csomag keresését, én mint címzett nem kérvényezhetem, ekkor már egy hete a depóba volt a csomag. Akkor újra supportnak írni ők megkerestették, megjött, és itt derült ki, hogy mindent visszakellett volna küldenem a promóciós ajándékokat is. Szóval ismét csomagoltam visszaküldtem persze ups jött érte. Már gyomoridegem volt, hogy megint elhagyják. De végül ma a dhl meghozra az új bontatlan órát az új bontatlan buds pro 2-vel, mert most ez jár mellé vagy szíj. Remélem másodjára nem fogok ki még egy gyárihibás példányt.
Szóval a tanulság, jó a support,ha olyan emberrel beszélsz aki érti a dolgát. És a ups-t messziről kerülni kell.Ja és angol nyelvtudás legyen, mert csak úgy értenek.
Xiaomi 14
-
citizen05
tag
Nekem kb. 2 nap alatt lement 20%-ra.
Ha 3-4 napot kibír az óra okosmódban és erről egy elfogadott YT- er / Mobilarena,Tech2 Laci/ feltesz egy tesztet biztos megnő az isnertsége és elfogadása .
S van IP68, 50m vizállóság ,zafír üveg és bizonyos amerikai katonai szabványnak is megfelel külső behatások tekintetében.
Szóval úgy néz ki,hogy jól jártunk ezen az áron ez az óra pillanatnyilag best buy vétel volt .szerintem. -
citizen05
tag
Igen így,hogy 250€ kb.100 e.ft.- re jött ki
jó volt mert nekem is ez volt a lélektani határ s így belefért még. Az meg,hogy adtak egy fülest az még + volt.
A OPNord 2 .- ért is 69€ kellett volna adni így neg már bőven jó az ára.
Ténylett itt nekem kell az esetleges frissítéseket keresnem vagy az óra ajánlja fel?
S2 nekem is opció volt de én is olvastam róla problémákat így elengedtem.
Hallottál róla,hogy lesz magyar tesztelés is? Ha igen az jó lenne mert az általad említettek eléggé korrektek. -
citizen05
tag
Köszi a választ .
Én is még szokom nekem az előző egy honor band 6 volt .
Egészen nagy a változás még tanulnom kell főleg ,hogy nem tudok angolul.
Érdekes ,hogy tegnap töltöttem 100%-ra és du.-ra már csak 64-et mutat.
Talán úgy néz ki ,hogy nem nyúltunk nagyon mellé ezzel az órával legalábbis az általam nézett tesztekben dicsérték. Sokan kifogásolták,hogy az óra felső gombját ha tekered akkor nem történik semmi.
Ha még frissítést is több mint 2 évig kapnánk akkor egy szavam sem lehetne.
Úgy néz ki,hogy pillanatnyilag ár érték arányban ez az egyik legjobb ! -
citizen05
tag
Hello.
Képzeld mire hazaértem / családi ház/.
addigra be volt dobva az óra egy kemény papír dobozban.
Pedig a csomagkövetés azt írta ,hogy 04 04.- re jön meg. Azután láttam,hogy tegnap reggel már Németországban volt.DHL. szállította ki .. /Pedig nem fizettem érte./
Tudtam frissíteni mert 76%-on volt a töltöttség.
Még szoknom kell ,. lehet ,hogy láma a kérdés de hol tudom beállítani,hogy ébresszen? -
citizen05
tag
Igen én is néztem sok tesztet a YT.-on és sokan mondták ,hogy a kicsomagolás után
már jött is frissítés. Csak oda kell figyelni főleg az első alkalommal ,hogy eléggé fel legyen töltve az óra a frissítés előtt.
Tényleg te ,hogy töltöd?Szerinted lehet a telefonom 25w-os töltőjével?
Nem fogja hazavágni ? Vagy inkább számitógépről vagy powerbankról töltsem mert az biztosan nem tesz neki rosszat . -
-
citizen05
tag
Köszönöm a gyors választ.
Talán azért is nehezebb mert az óra váza acél s nem műanyag.
Most láttam,hogy az ALZA is árulja 113.ezerért és a fülest azt lenyelik.
Úgy tűnik ,hogy 250 euróért jó áron vettük. Nekem is elsőre o4.19.-et írtak de a csomagkövetésnél már 04.04. van.
Viszont azt olvastam,hogy csak 2 évig lesz rá frissítés. Míg a többi nagyobb név általában 3 évet ígér. No majd meglátjuk. -
citizen05
tag
Hello.
Én is megrendeltem az órát,amíg vaciláltam már csak nord buds 2 füles volt hozzá. Neked melyik futár cég hozta? Nem volt sérült a csomagolás ?
Sok jót olvastam róla a tesztekben.
Megírnád egy pár nap után ,hogy mik a tapasztalataid. Mennyire pontosak az érzékelők,nem túl nagy nem zavaró alvás közben stb.
Válaszodat előre is köszönöm.
Sok sikert és pozitív tapasztalatokat az órához!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest