- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Powerbank topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Itt és ezt láthattad:
Add-on Bundles.
Up to 50% OFF
OnePlus Watch 2
From 164,50 €
Up to 50% OFF
Tehát ha veszel egy hármast akkor vehetsz hozzá ennyiért egy kettest. -
Obyboy
addikt
Én kedvezménnyel 249€-ért vettem és kaptam hozzá egy OP Buds3-at. A Buds3-at a feleségem használja az órát pedig én. Így számunkra jó vétel volt.
Persze egyetértek veled, hogy a legtöbb ember számára úgy jobb vétel lenne ha nem járna hozzá ajándék fülhallgató (amire lehet nincs is szüksége) hanem annyival kevesebbe kerülne.Ami nekem feltétel (wearOS rendszer, NFC-s fizetés, több napos üzemidő, zafír üveg) volt az órával szemben azt teljesíti és nem is tudok más alternatívát, ezért mondtam, hogy szerintem jó vétel volt, így ha ezt megugorja az OP W3 akkor az is jó vétel lesz.
Nem olvastam cikkeket a várható induló árról így nem gondoltam, hogy a +1 nap üzemidő és az EKG funkció több mint 100€-t dobhat az árhoz. -
Obyboy
addikt
Valami nincs rendben nálad a töltéssel. Vagy az óra nem veszi rendesen a töltést vagy a töltőegység nem adja át rendesen. Nekem a OnePlus telefonoknál már megszokott villámgyors sebességgel tölt az óra is. Gyakorlatilag hozza a promóban leírt sebességet.
Az óra és a töltőegység csatlakozói nem piszkosak vagy érintkeznek rendesen? -
Zolás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A OnePlus Watch 2 kétféle felhasználási módot kínál, két különböző operációs rendszerre és lapkakészletre építve.
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest