- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
Igen, ez lesz a járható út, méghozzá a wifi kártyád helyére kellene majd csatlakoztatni, ahogy olvastam ott lesz hotplug-od.
Telepítéskor ez hasznos lehet majd ha van amd dgpu a gépben:
- disable the dGPU in Device Manager
- used ''DDU" to disable automatic driver installation
- remove existing AMD dGPU drivers since they hook into the iGPU drivers
- remove existing Intel iGPU drivers
- load latest Intel drivers and appropriate NVidia onesVagy szerelsz bele expresscard foglalatot és pe4l/pe4c apróról. Talán ez lenne a legkényelmesebb, legmegbízható, de persze árban jóval magasabb ha csak nem fogsz ki valami jó ajánlatot.
-
saby97
tag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
Igen, jó a terv, de azért nézz szét itt:
https://egpu.io/build-guides/Nekem HP 8470p-vel ott bukott meg a $7 riser, hogy a laptop nem tud mit kezdeni az "idegen" mPCIe-vel bootoláskor, ezért van pár trükk, de nálam egyik sem segített, így végül át kellett alakítanom ExpressCardra, amivel megy a hotplugnak köszönhetően.
Delleknél úgy tudom nincs ilyen probléma, de a legjobb, ha az mPCIe slotod hotplugos. Ezt HWinfoban szintén meg tudod nézni.
Egyébként ez a $7 az olcso megoldás, a PE4H pedig a biztos megoldás, az EXP GDC pedig valahol a kettő között amennyire én tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi