-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Tavares
üzenetére
nemrég beszéltünk róla, hogy van másik driver ami már ismeri a 1050 és 1050ti kártyákat, de még nem szenved az újabbak problémáitól [link]. Ki is próbáltam én is. szeerk: ja most látom, te is azt a verziót próbáltad.
Az utóbbi 2-3 verzióval hiba van update esetén is, régebbit már nem próbáltam rátenni. Bár az is lehet, hogy kellene először valami trükkös upate, amit még a régi leírás tartalmazott, hogy újraindítás nélkül lehessen rátelepíteni.
Amikor a 36x alóli updates bonyolultabb megoldást használtam, akkor arra felmentek az akkori updatek is, de az már fél éve volt. Úgy látom 388at használtam akkor [link]
Ettől még valószívűleg uefi módú boot és win telepítés kell hozzá. Sima bios módban lehet, hogy csak lehúzott monitorral indul. Nem próbáltam ki, hogy az azóta kijött bios frissítés változtatott -e rajta. Uefi telepítés van a gépen, amit kipróbáltam a drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest