Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandolino
csendes tag
Sziasztok,
hasonló cipőben járok, mint Williamgrant. Annyi különbséggel, hogy nekem egy Lenovo w540-em van k1100m-es dGPU-val, I7-4800MQ CPU-val. Valamint kaptam kölcsön egy gtx460-at, hogy tudjak vele tesztelgetni. Az eGPU-t a jól ismert exp gdc-re tettem rá, és nem is kellett hozzá a setup 1.30, mivel elötte olvastam, hogy a legújabb 361.75-ös nvidia driver jó a k1100m-hez is, és a gtx460-hoz is, és tényleg tökéletesen megy. Viszont nekem is a CS:GO játszhatatlan, pedig azt mondja, hogy 200 fps-em van, mégis vannak benne mikrolagok. Eddig az express card generation1-en volt, most megpróbálom majd, hogy autora teszem. Viszont a VGA-ból terhelés alatt igen hülye zümmögés jön elő, így passzolom még, hogy a kártya rossz, vagy a gdc-vel lesz valami. GPUz teszt még nem volt, így arról nem tudok beszámolni.
A setup 1.30-nál amiket állítgattam, az annyi volt, hogy a dGPU-t tiltottam, de nem lett jobb a helyzet, így töröltem is.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest