Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
jolti05 #5415 üzenetére
Adj neki WD40-et. Én pár napja mókolgattam az egében, és adtam ilyen trutyit a gomboknak és azóta sokkal csendesebbek. Nekem egy majd' 15 éves G5 van, és a fő gomboknak nem volt nyomáspontjával gond, de a kattanás azért határozottan hallható volt. Most meg mint egy kisangyal, olyan csendes lett
-
dethroner
veterán
Akkor csak reménykedem benne hogy idővel majd kiszárad belőle az olajos truty. Szétszedni nem akarom mert a csavarok a talpak alatt vannak, azokat leszedni meg nem lehet sérülés nélkül. Pont volt itthon új tappancs, azért is mertem olyan bátran kinyitni tegnap.
Szóval remélem hogy használat közben majd újra pontos lesz a görgő, mert most még csinál olyat hogy ha csak egyet-egyet pöccintek a görgőn, akkor nem reagál, ám ha hosszabban megtekerem akkor működik. Majd az idő választ ad a kérdésre. -
dethroner
veterán
Igen, nagyon hasonló. Mondjuk már nem ennyire dzsuvás belül
és a dpi választó gombok a képen SW5 és SW6, nálam SW9 és SW6, valamint a felső áramköri lap elrendezése is más.
A képen még az első revízió van, aminek csak 1 gombja van oldalt. Az enyém már a rev2, a kék színű és 2 gomb oldalt.
[link] -
dethroner
veterán
Igen, egyszer megfújtam, nyomkodtam de semmi lett jó. Aztán elkezdtem kitapasztalni hogy esetleg valamelyik szélén van-e a nyomáspont, és valami néha működött. Akkor nyomkodtam szorgosan és úgy tűnt alakul. Akkor megfújtam újra és még jobban megjárattam. Most teljesen jó, csak mintha a görgő nem lenne annyira pontos, ha lefelé görgetem nagyon lassan akkor néha nem görget, csak ha gyorsan görgetem. Felfelé továbbra is jó. Biztos oda is ment a WD40. Hát úgy tűnik, valamit valamiért
-
dethroner
veterán
Szétszedtem, de magán a kapcsolón nincs semmi kosz. Belül a műanyagon se, ami megnyomja a kapcsolót. Most nincs rajta a burkolat, és hiába nyomkodom a dpi gombokat, nem reagál egyikre se, de az összes többi gomb működik így burkolat nélkül is. A dpi vajon miért nem, van valami érzékelő benne, ami esetleg a burkolat feleakása után aktivál?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Logitech G5 v2-es egerem dpi választó gombjai közül az amelyikkel felfelé lehet változtatni az értéket pár hete nagyon nehezen érzékel. Szemre is mintha picit beesettebb lenne mint a másik, talán 1mm-rel. Olyan erővel kell lenyomni ahhoz hogy érzékelje, hogy attól tartok szétcseszek benne valamit. A kattanás ugyanott van mint korábban és mint a másik, a jó gombban, de hiába kattan nem érzékel, csak ha brutálisan megnyomom. A másik gomb hibátlan. Nagyon laikus vagyok a témában, sose szedtem még szét egeret, ezért két részben tenném fel a kérdésem.
1: Mi lehet a gond? A kapcsoló szarakodik, vagy a gomb, esetleg bekerülhetett valami a kettő közé?
2: Én tudok-e gyakorlat és alkatrész nélkül ezen javítani, vagy kell hozzá gyakorlat és/vagy alkatrész?
Köszi ha tudtok segíteni -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy régi Logitech G5 egerem, amit szeretek és teljesen jól működik. Sajnos a gyártó szoftveréről ezt nem tudom elmondani. Eddig W7 rendszert használtam és mindent jól be tudtam állítani rajta, még az elején volt valami gondom vele, de azt akkor sikerült megoldani és évekig volt béke és nyugalom. De pár napja W10-re váltottam, azóta gond van. Az egérre 5 különböző DPI értéket lehet beállítani, amit én be is állítok és játéktól, programtól függően választom ki hogy melyik a legideálisabb számomra. A 2. legkisebb értéken szoktam használni böngészés közben, ez 550-es érték. Amikor bejön a windows az egér visszajelzője szerint ez a profil van betöltve, viszont a kurzor veszett gyorsan mozog, kb 3 cm mozgatással végig lehet húzni a kijelzőn. Ez így is marad egész addig, amíg meg nem bököm a DPI választó gombot bármelyik irányba, attól helyrejön és jó minden, amíg újra nem indítom a gépet. Mi a francot lehet ezzel csinálni, van valami búg a setpoint-ban? Vagy valami rejtett beállítási lehetőség, amit eddig nem fedeztem fel? A Logitech oldalán az egeremhez az utolsó setpoint amit ír, a 6.69.126, ezt kipróbáltam és az azt megelőző 6.69.123-at is, de mindkettővel ez van. Tudnátok segíteni? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Logitech G5 egerem van, hozzá a setpoint 6.61.15 szoftver. 5 dpi értéket állítottam be a setpointban, és legtöbbször a 4. legmagasabb értéket használom. Az a gondom, hogy egyes játékokban (most épp a Far Cry 3-ban) valamiért a szoftver megbolondul. Pár perc játék után az érzékenységet sokkal alacsonyabb szinte állítja , ez a játékban is észrevehető, és az egér hátán lévő visszajelző ledeken is látszik. Attól kezdve a játékban csak 3 értéket tudok beállítani, ezek egyike sem az amit én korábban beállítottam. Nem tudom mi váltja ki ezt belőle és csak akkor jön helyre, ha bezárom a játékot. Utána néhány másodperc és újra tudom használni a programozott értékeket. 64bites W7 rendszert használok.
Találkozott már valami ezzel a hibával? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Logitech G5 egerem van. A setpoint 6.52 volt fent sokáig. Aztán én marha frissítettem a legújabbra, 6.61-re. Azóta a softvert megnyitva nem az egerem képe fogad a beállításoknál, hanem egy noname egér.Az a gondom hogy itt nem látom pontosan melyik gombot programozom, míg eddig a kép alapján sokkal könnyebb volt. Töröltem, visszaraktam a régebbit, de nem lett jó, már ott is ez a felület fogad. Csak ha telepítőlemezről teszem fel a 4.0-t az felületre normális, az egerem képe van ott, könnyű beállítás stb. De. De ehhez a verzióhoz nem lehet telepíteni a scroll ap-ot, és játék alatt is hülyén működik a programozott gomb.
Kérdésem. Van ötletetek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest