- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
-
Zaied
addikt
válasz batyuska100 #5659 üzenetére
Nem néztem még ilyen régivel, nekem egyik gépen se megy.
-
Zaied
addikt
válasz batyuska100 #5657 üzenetére
Ha van neki +1 usb dugója is akkor működik, volt egy mecha billem ami arról kapta az áramot, egyből jó volt a ps2 is.
Vagy valamit valahol átállítasz, de addig nem megy...
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz batyuska100 #5640 üzenetére
Nekem van 4-5 működő IMO 3.0 most is, mind ilyen. Görgeted, elengeded és a maga a görgő ugrik még egy picit egy fél fokozatot(itt meg se állhatna).
Minél jobban szétkopik benne fokozat annál rosszabb lesz. A szenzor meg nem ezt érzékeli.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz batyuska100 #5636 üzenetére
Semmi köze hozzá egyszerűen béna benne a fokozat, típushiba az összes intellimouse nál szinte.
-
Zaied
addikt
válasz batyuska100 #5619 üzenetére
Ha a gyárival nem valami makróprogival biztos.
-
F4ther
tag
válasz batyuska100 #5573 üzenetére
Nem gondolnám, hogy komolyan vennék a problémát, hiszen nincs funkcionális gondja az egérnek.
-
A Zéé
addikt
-
gekkoXT
senior tag
válasz batyuska100 #5565 üzenetére
Nagyon jók, de drágák, ezért ha valami gond van, nem egyből újat akar a tulajdonosa, hanem megoldást. Amúgy meg szerintem is gyakori a gond velük. Régen A4tech egereim voltak és végelgyengülésben koptak el. Most 2 drága logitechből 2-nek van valami gyíkja nálam. Mx620 - nehéz, jobb klikk nem marad úgy, pluszfelső gomb erőből nyomva érzékel. G700 - 1 napot se bír akkuról, extra felső gombokból az első baromi nehezen nyomható, mert megakad a következőben és szar a nyomáspontja is (atom primitív belülről egy béna kis rugó hivatott visszalökni műanyag műanyagon csúszik. Fő gombok szintén meghaltak, és ahogy írtam újra csere után is időlegesen működött csak.
Nem lesz többé logitech egerem. -
gekkoXT
senior tag
válasz batyuska100 #5558 üzenetére
Nem racsnisan röcögős, hanem szabadon forog az egér scroll görgője. Logitech-nél jópár modellen kapcsolható ez.
-
gekkoXT
senior tag
válasz batyuska100 #5556 üzenetére
Kicseréltem ismét, de ugyan úgy nem megy egy idő után, de nem is javul vissza persze. Rohadjon meg.
Van szabadon forgó görgős egér ami nem logitech? -
fbaca
csendes tag
válasz batyuska100 #5537 üzenetére
Az egy clickbait amit árként látok, vagy ez tényleg 2,4 dollárról lett leértékelve 1.8-ra? Vagy csináltál egy maghackelt linket hogy leessen az állam? De egyéként még nagy kezűek is sokszor relative kis egeret vesznek, azok akik "ujjból" egereznek és nem alkarból. És az nagyon viccesen néz ki
-
fbaca
csendes tag
válasz batyuska100 #5534 üzenetére
Akkor azt mondod hogy direktben kínából rendeljem őket, mert nyugatra hivatalos csatornákon csak a gagyi jut el?
Ez a pár logitech rizikós, ez egyszerűen ténykérdés, tele van görgő problémákkal a net. Ezt leszámítva a G603 istentelenül jó fogású és pontos egér, szóval mindenki döntsön ennek tudatában.
A fekvőtámasz jó 5let, én most hogy zsinórban xopom be a 21 századi ipar selejtjeit (nem csak egereket), eléggé rádepiztem. És nem a legolcsóbb szarokat veszem sosem, kicsit aggódok hogy már semmilyen pénzért nem lehet jót venni.
-
Tuomas
addikt
válasz batyuska100 #5526 üzenetére
Köszi, (#5525) Essejó, neked is!
Berendeltem közben egy másik egeret is, mert nincs tartalékom, ha az megjön, szétkapom aztán meglátjuk mi lesz a sorsa!We were here
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest