- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Még előfordulhat, hogy másk egérpadon kicsit más a LoD, de annyit ezen semmi sem tud változtatni, hogy ne zavarjon. Itt tényleg csak az egér cseréje segít igazán.
De, hogy ne csak olyat mondjunk, ami pénzbe kerül van rá DIY lehetőség, hogy csökkentsd a LoD mértékét, csak ne lepődj meg, ha nem csak a LoD változik:
link -
Skullwipe
senior tag
Szia!
Nincs rá megoldás, mivel ez a szenzor semmivel se javítható, azon kívül, hogy keresel egy alacsony LOD-os egeret. Mondjuk Logitech G100s, G102 (G203) vagy hasonló ajánlott és megbízható megoldást, ahol már maga a kurzor se fog rezegni. Én is sok évig használtam ezt a márkát, másfél éve tértem át a tényleg jó oldalra, teljesen megváltoznak a dolgok ezután, és megtudod mi a ténylegesen jó szenzor, vagyis egér. Érdemes átnézned az ÖF-ben található egeres topickban az ajánlott listát átnézned, és pénztárcádnak, gondolt fogásodnak megfelelőt keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest