Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Adott egy Hama uRage Reaper nxt egér, ami egyszer csak elkezdte azt produkálni, hogy a bal- és a jobb gombja nem kattintást, hanem a multimédiás prev / next eventeket generálja, a görgő meg a hangerőállítást.
Eredetileg egy Win10-es gépen volt, most átdugtam egy Linuxra, ott is ugyanezt csinálja, szóval nem driver gond, hanem maga az egér produkálja.
Mit csináljak vele, hogy abbahagyja?
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,
Lehetséges, hogy az "egy pillantra lecsatlakozás majd visszacsatlakozás" problémát nem a kábel okozza?
Egyre gyakrabban fordul elő, a WIndows is pittyen ilyenkor, de ha én kezdem el mozgatni a kábelt az egér vagy a gép bemeneténél, akkor nem tudom reprodukálni a problémát.
Logitech G400.Köszönöm!
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
2éves Logi G203-nál előjött a duplakatt a bal gombnál. van aki vállal mikrokapcsoló cserét?
-
Ry0K3N
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki honnan tudnék beszerezni Huano TF-J100827-8 típusú mikrokapcsolót vagy másik típust ami helyettesíti?
eBayen ezek a 0.005A 30V típusok vannak amik nem jók.
-
mosottsoder
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy van egy Roccat Kone Pure Owl-Eye egerem, aminek a bal-klikkje elkezdett duplaklikkelni. Szeretném kicseréltetni a a mikrokapcsolókat benne, de nem ismerek senkit Debrecen és vonzáskörzetében aki meg tudná oldani. Szétszedés az nekemis menne de a forrasztás nem, ha konkrét tippetek esetleg nincs, milyen szakit keressek akihez nyugodt szívvel vihetem?
Illetve érdekelne, hogy a hardveraprón árusított japán Omron-kapcsoló (Omron D2F-01F) kompatibilis-e az ebben az egérben találhatóval (Omron D2FC-F-K). Köszi előre is. -
halalfalo
tag
válasz
jaffa 2843 #5017 üzenetére
Kipróbáltam laptopon, ugyanez: Felismeri a Win, hogy Logitech G100S, használatra kész. Miután kihúzom az egeret, továbbra is ott marad a jobb klikkel asztalon előjövő kis menü, ilyenkor ugye ha mellé kattintok más pontra ballal, eltűnik, de itt nem. Az egér kihúzása után touchpaden 1 percen át vagy 50-szer mellé kattintottam bal gombbal, de 1 mp után újra felvillan a jobb klikkes menü és csak úgy tűnik el, ha jobb klikkel kattintok valahova máshova a touchpaddel.
-
-
halalfalo
tag
Heló!
Egy elég fura hibával fordulok hozzátok. Logitech G100S-em mikrokapcsolói elhasználódtak. Vettem két ugyanolyat, amilyen benne volt: d2fc-f-7n (Igen, kínai Omron). Megjött, beforrasztottam a jobb oldalit, kipróbáltam. Úgy érzékelte a Windows, mintha folyamatosan le lenne nyomva. Azt hittem, beleér a jobb gomb, ezért leszedtem az egér tetejét, de akkor is benyomva érzékelte, amikor csupaszon állt a switch. Nem ért össze alatta a forrasztás, meg nem volt semmi látható sérülés, gondoltam, hogy gyári hibás. Kihúztam a gépből és kipróbáltam egy másik egeret, az működött, viszont kb. 10-szer kattintanom kellett vele, mire eltűnt a Win asztalon a jobb klikkeléskor feljövő kis menü, amit még a G100S hozott fel. Felforrasztottam a másik mikrokapcsolót, ugyanez. Ekkor már nem hittem el, hogy mindkettő gyári hibás lenne és azt gyanítottam, hogy valamit megsütöttem forrasztáskor vagy nagyon elcsesztem. Visszaraktam a gyári mikrokapcsolót és tökéletesen működik hónapok óta (attól eltekintve, hogy néha kihagy, de eleve ezért cseréltem). Ekkor azt gondoltam, mégis gyári hibás, az egyiknek a kattintás érzete is tök más volt, mint a másiké, biztos selejt.... Utánaolvastam, milyen mikrokapcsoló kéne és vettem is Apróról Japán Omron D2F-01F-et, felraktam megint a jobb klikk helyére és ugyanúgy benyomva érzékeli állandóan. Láttatok már ilyet, mit lehet tenni?Köszi a választ!
-
gaben22
senior tag
válasz
pendre54 #5011 üzenetére
Nem vagyok Windows főnök, de services.msc-t és msconfig.msc-t (+ restart utána) nézted már (onnan amúgy is érdemes kilőni pár Microsoft "bloatware-t"
)? Esetleg feladatkezelőt indítsd el rendszergazdaként és úgy bogarászd végig mi van ott. Ill. egyszer talán Microsoft support javasolt valami 3rd party feladatkezelő programot, azzal is megnézheted, de sajna már nem emlékszem a részletekre.
-
válasz
jaffa 2843 #5012 üzenetére
Ugyanabba, majd másikba is, szóval úgyse megy. Viszont az csak érdekelne, hogy ha nem gyári alkatrész kerül vissza az egérbe, ez lehet bármilyen befolyással a szoftverre, akár olyan is, hogy nem települ?
-
-
válasz
jaffa 2843 #5010 üzenetére
Köszi az infót, és bár ezt nem írtam az előbb, de természetesen ezen már túl vagyok, és nincs ilyen beazonosítható, futó folyamat. Sőt, a registry-ben is rákerestem mind a két szóra, dobott fel ugyan egy-két találatot, de azokban nem szerepeltek ezek a szavak, úgy meg csak nem fogok ott törölgetni anélkül, hogy pontosan tudnám, mit is csinálok.
-
-
Üdv!
Egy jó hete írtam a topiba, hogy a Mionix Naos 7000-es egerem bal gombja döglődik, és a cserével kapcsolatban kértem infót.
Na, a lényeg, hogy ma kicserélték, és egy valamilyen japán gyártású cucc került be a gyári helyett. Működik is az egér szépen, viszont az egér driverét lehetetlen telepíteni, mert minden egyes kísérlet, egy ilyen hibaüzenettel zárul:
A történethez még hozzá tartozik, hogy pár napja egy másik egeret kezdtem használni, és emiatt töröltem a Naos7000 szoftverét, hogy a másik egér szoftverével esetleg ne akadjon össze.
Viszont, hogy most újra a Naost szeretném használni, letöröltem előtte a másik egér driverét. Az eszközkezelő nem ismeri fel a Naost, általános egérként kezeli, és egy Microsoft-os illesztőprogramot ír ki.
Próbáltam már több telepítési módot, pl. csökkentett módban, különböző kompatibilitási módokban, stb., de mindig a fenti hibaüzenet a nóta vége.
Ezzel meg az a baj, hogy szoftver nélkül semmit nem tudok beállítani ami nekem fontos lenne, mint pl. DPI értékeket.
A kérdésem az lenne, létezhet az, hogy mivel nem egy gyári típusú mikrokapcsoló került az egérbe, ezért nem lehet telepíteni a szoftvert, és egyáltalán van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tovább? -
Rássid
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ROCCAT Kone XTD ebben az évben töltené a 6. évét és úgy tünik, hogy mikrokapcsoló hibás lett!!
Egy hete kezdte egyenlőre hol csinlálja hol nem a problémát!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna segíteni ennek a hibának az orvoslásában?! A cserében egyáltalán nem vagyok jártas és nincs meg a szükséges felszerelésem se.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Rássid
-
Vanir
veterán
válasz
wasdffafaaff #5004 üzenetére
Te jó ég.
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
wasdffafaaff #5004 üzenetére
-
wasdffafaaff
junior tag
valami egeret mondjatok már milyen vegyek aminek nem lessz ilyen baja
-
válasz
wasdffafaaff #5002 üzenetére
-
wasdffafaaff
junior tag
sziasztok az a gond a b100 logitech egeremmel hogy dupla katintásnak érzékeli a klikelést meg tisztitom akkor jó de utána mindíg vissza tér a probléma
-
sylar5
csendes tag
Üdv!
Nemrég volt garanciális javitáson az asztali PC-m, a gép nem állt le, majd nem bootolt. A hiba vélhetően egy elhajlott tüske volt az LGA foglalatban. Javitották a hiba azóta nem jelentkezett (előtte is csak nagyon ritkán a 2 év alatt amióta megvan). Lényeg, hogy amióta visszakaptam minden nap teljesen véletlenszerűen 1-2 másodperce lefagy az egér, közben az alkalmazások ugyanúgy futnak, zene sem akad meg. Nem óriási a probléma de félek, hogy megint valamilyen hardveres hiba lesz. Az egér egy Asus Strix Claw (vezetékes), az alaplap MSI x99a, a proci core i7-6850k a config többi része szerintem ebben az esetben nem számit. Windows 10 et használok, 2 hete lett újratelepitve (vásároltam legális verzió).
A hiba elháritására a következőket próbáltam:
- energiagazdálkodás-> usb szelektiv felfüggesztés tiltása
- eszközkezelő -> egér -> a windows nem kapcsolhatja le az eszközt energiamegtakaritás céljából...
- BIOS update (hiba továbbra is fennállt), BIOS visszaállitás az eredeti verzióra
- drtver újratelepités
- egér firmware frissités
- nvidia videókártyám van és g-sync monitor -> gsync kikapcsolása asztali üzemben
- hangdriver (realtek eltávolitása)
- másik usb port használataNem gondolom, hogy magával az egérrel lenne gond eddig semmi baja nem volt és semmi hatás nem érhette. Eddig semmi sem segitett, lehet még valamivel próbálkozni ? Köszi!
-
juve600
nagyúr
üdv !
Az alábbi problémám lenne :
Az egér gyorsításának kikapcsolása
Valamikor, valamelyik okos fejlesztő kitalált egy Windows funkciót, a változó érzékenységű egérgyorsítást. Ez azt jelenti, hogy a lassú mozdulatoknál az érzékenység alacsony, gyorsaknál viszont magasabb.
Mindezt "a rámutatás pontosságának javítása" névvel látták el, ám látható: az érzékenység (változó) növelése a pontosságot épp, hogy csökkenti. Ennek a funkciónak az egyetlen megfelelő felhasználási területe a laptopok tapipadja, ahol a szűk helyen jó szolgálatot tehet, ám játékoknál - bár bizonyára hozzá lehet szokni - semmiképp nem javít a teljesítményen, hiszen a célpont nem csak attól függeni, hogy hova mozgatod az egeret, hanem attól is, hogy hogyan.
Valószínű, hogy nálad is be van kapcsolva - Windows telepítésekor alapbeállítás.
A következőképp kapcsolhatod ki: A Vezérlőpult (Hardver és Hang kategóriájának) Egér ablakában az Egérmutató beállításai fülön a jelölt négyzetből vedd ki a pipát.
Nálam minden windows indulás után be van kapcsolva,mit kell tenni hogya windows megjegyezze ezt a beállítást ?
-
Üdv!
Van egy majd 3 éves, tehát már nem garis Mionix Naos 7000-es egerem, aminek a bal klikk gombja egyre gyakrabban rakoncátlankodik. Van amikor nem reagál a lenyomásra, máskor meg duplán érzékel. Egér szétszedés, javítgatás, pláne forrasztás teljesen kizárva, mivel túl a 65 évemen, már nem fogok ilyesmikkel bíbelődni, szöszölni.
Szóval, mielőtt végleg a kukában végezné érdeklődöm, hogy vannak itthon olyan megbízható cégek, esetleg itt a PH-n jelenlévő tagok, akik foglalkoznak ilyesmivel?
Előre is köszönöm az infókat. -
donald_boy
tag
Sziasztok!
Van egy Logitech G403 Prodigy vezetékes Gaming egerem. Ha az egér padom kicsit poros össze-vissza ugrál az egér. Van egy basic vezetéknélküli logitech egerem, ami a poros egérpaddal is tökéletesen működik.
Ha egy új egér padot vagy egy könyvet teszek a Logitech alá, akkor nem ugrál.
A fentiek leírtak normális működésre utalnak?
Köszi
-
válasz
Lord Dragon #4996 üzenetére
Összefoglalóban le van írva gyakorlatilag minden, amire rákérdeztél.
-
Sziasztok!
Mionix Naos 5000 Egeremben kellene mikrokapcsolókat cserélni. Soha nem csináltam még ilyet, mert eddig (amióta egeret használok kb 20 éve) mindig hamarabb romlott el a szenzorom vagy elkopott \ széttört az egér vagy tönkrement a kábel vagy akármi más, minthogy a gomb adja meg magát, de most először ezt is megértem.
Tehát nem igazán értek hozzá. Valaki tud benne segíteni, hogy honnan \ milyen kapcsolókat kellene vásárolnom hozzá, hogy jó legyen? Kvázi mindegyik gombját cserélni kéne. Egyik sem tökéletes. Se az oldalsó gombok se a két fő gomb, se a görgő kattintás. Gondolom különböző típusú kapcsolók kellenek ezekhez....
A mostani (benne lévő) kapcsolók meglehetősen puhák. Könnyű lenyomni őket. Egy régebbi PH tesztben emiatt le is lett húzva az egér, de nekem pontosan ez jön be. Mindenképpen szeretném, hogy ehhez hasonló maradjon!
Előre is köszi a segítségek mindenkinek, akinek van ebben tapasztalata vagy ismeri ezt az egeret.
Üdv! L.D.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Laraxior #4992 üzenetére
Sajnos mindenképp forrasztani kell igen. Forrasztás nélkül cserélhető mikrokapcsolói csak néhány asus egérnek vannak. Az említett kapcsolók között minőségbeli különbség van, az előző pár kommentben említett japán omron sokkal tartósabb és kellemesebb, puhább a klikkje.
-
Vanir
veterán
válasz
zohan echte #4991 üzenetére
Ember, milyen fillérbaszásról beszélsz? SEMMI különbség nincs a Razer és a sima 50M között, mért fizetnéd ki a felárat? Mert zöld a pöcök, meg rá van írva egy felirat?
Jó ég. -
Laraxior
titán
20M-est találtam, bár nem tudom, hogy mi a különbség a 20M és az említett 50M között.
Teflontalpat találtam 10EUR-ért.
A kapcsoló 7EUR, összesen 17... 50 körül van egy ilyen egér... azonfelül, hogy ez már a második, és nem szeretném gyűjteni...Mindenképpen forrasztani kell?
-
Vanir
veterán
válasz
zohan echte #4989 üzenetére
Már ne haragudj, de ez nettó hülyeség.
Attól, hogy neked valami nem vált be, attól még nincs vele baj. Most újítottam fel egy 13-as DA-t japán Omronokkal, taktilisebb és puhább lett mint a gyári, de semmiképp sem túl lágy a klikkje.
A Razer Omron meg továbbra is marketing, rá van nyomva egy Razer felirat a sztenderd 50-esre, és dupla áron lehet eladni... -
zohan echte
tag
-
Laraxior
titán
Van egy Razer Deathadder 2013 egerem.
Talán valamikor 2016 év vége felé vettem.. most kezdett el rosszalkodni.
Olyan mintha duplán venné némely kattintásom, holott csak egyszer nyomom le a bal egér gombot.
Gondolom a mikrokapcsolónak lőttek, vagy legalábbis hamarosan.
Érdemes szétbontani, vagy instant kuka, és vegyek magamnak inkább Logitech egeret?
Ugyanis az előző Razeremnek a bal oldala elrepedt -
-
Vanir
veterán
válasz
MaxxDamage #4982 üzenetére
Gari ide vagy oda, a gyári kapcsoló hamar le fog dögleni. Érdemes valami jobbat beleforrasztani/forrasztatni.
-
-
Vanir
veterán
válasz
MaxxDamage #4980 üzenetére
Konkrétan a leggyakoribb meghibásodás, összefoglaló.
-
2017.12 hóban vettem egy Logitech G203 Prodigy egeret amit most garanciába (Alza) vissza fognak hívni. Bal egérgomb 1x lenyomásra sokszor 2x kattint. Más is tapasztalt hasonlót?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy régi Logitech G5 egerem, amit szeretek és teljesen jól működik. Sajnos a gyártó szoftveréről ezt nem tudom elmondani. Eddig W7 rendszert használtam és mindent jól be tudtam állítani rajta, még az elején volt valami gondom vele, de azt akkor sikerült megoldani és évekig volt béke és nyugalom. De pár napja W10-re váltottam, azóta gond van. Az egérre 5 különböző DPI értéket lehet beállítani, amit én be is állítok és játéktól, programtól függően választom ki hogy melyik a legideálisabb számomra. A 2. legkisebb értéken szoktam használni böngészés közben, ez 550-es érték. Amikor bejön a windows az egér visszajelzője szerint ez a profil van betöltve, viszont a kurzor veszett gyorsan mozog, kb 3 cm mozgatással végig lehet húzni a kijelzőn. Ez így is marad egész addig, amíg meg nem bököm a DPI választó gombot bármelyik irányba, attól helyrejön és jó minden, amíg újra nem indítom a gépet. Mi a francot lehet ezzel csinálni, van valami búg a setpoint-ban? Vagy valami rejtett beállítási lehetőség, amit eddig nem fedeztem fel? A Logitech oldalán az egeremhez az utolsó setpoint amit ír, a 6.69.126, ezt kipróbáltam és az azt megelőző 6.69.123-at is, de mindkettővel ez van. Tudnátok segíteni? -
Attila2011
aktív tag
Üdv!
Majdnem egy éve vett CM MM530 egeremmel 2 problémát tapasztalok. Bal egérgomb duplán kattint néha, illetve számítógép bekapcsolásával nem kapcsol be az egér elég gyakran. Ezt általában úgy lehet "orvosolni", hogy egyszer, utóbbi időben többször kell kihúzni, majd visszadugni. Utóbbit mi okozhatja, illetve mennyire garanciális problémák?
Köszi előre is a segítséget.
-
-
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #4975 üzenetére
Újabb kérdésem lenne, szintén a DM1 Pro S-sel kapcsolatban.
Találtam itthon egy Geniust (pontos típust nem tudok, valami 1000Ft-os legolcsóbb cucc), aminek a kábele egy álom a DM1 extra merev kábeléhez képest.
Kiszedtem belőle, kihúztam az ereket a csatlakozóból, majd egy olyan csatlakozóba beledugtam őket, mint amit a DM1 is használ, viszont a Genius kábelénél eggyel kevesebb ér van, hiányzik a shield.
Kipróbáltam és működik a DM1 ezzel a kábellel. Maradhat így vagy ebből később lehet problémám? -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Dream Machines DM1 Pro S-hez szeretnék talpat venni.
Nem kell pont erre való, kis kör alakú talpak tökéletesek lesznek. (meg akkor azokat tudom más egéren is használni a későbbiekben)
Nem is sürgős, szóval lehet Ali-Ebay is.
Leginkább a vastagsággal vagyok bajban, nem tudom milyen kellene rá.Ebből néztem a 0,6mm-es Competition változatot.
Bár ahogy néztem Alin vannak 1-2 dollárért is. Kicsi kínai azokra is azt írja, hogy 100% teflon. Nem tudom azokkal mennyi tapasztalat van. -
sNk77
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #4965 üzenetére
Nekem is segíthetne valaki, KinzuAdder balklikk cserés lenne.
-
juve600
nagyúr
üdv
rámutatás pontosságának javítását kikapcsolom win 10 alatt de másnap újra be van kapcsolódva
lehet ezt valahol állítani hogy kelljen mindig kikapcsolni ???
-
Vanir
veterán
válasz
zohan echte #4970 üzenetére
Te bajod.
Én is vettem belőle 4 darabot, de teljesen felesleges, mivel semmivel nem jobb minőségű a simánál.
-
Vanir
veterán
válasz
zohan echte #4968 üzenetére
Vagy sima 50-esre, ami ugyanaz, csak nincs rajta a Razer logo plusz pár dollárért...
-
zohan echte
tag
A Razer DA Elite, razer omron d2fc-f-k(50M)-rz elromlott és a jó mikrokapcsolóját is kicseréltem az ezen a fórumon beszerezhető japan omron d2f-01f (500ft/2db) mikrokapcsolóra. Azért inkább megrendeltem az Aliexpressről a razer omron d2fc-f-k(50M)-rz (525ft/2db) mikrokapcsolókat is. Jól tettem, mert a japan omronnal nem volt az igazi. Magasabb és puhább volt a japan omron mint a razer omron. Tehát aki Razer DA Elite egérben cserélne mikrokapcsolókat annak ajánlom, hogy csak is razer omronra cserélje.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
mmili
tag
Sziasztok.
Pár napja vettem észre, hogy a Logitech G102 egerem bal klikkjével valami nem kóser. Néha duplán kattint, néha mintha beragadna, és ahogy mozdítom azt veszem észre, hogy az egész böngészett oldal kék, mintha nyomtam volna egy CTRL+A -t. Megadhatja, megadja magát a mikrokapcsoló? Van értelme bíbelődni vele? Anno még 2017 októberében vásároltam használtan, előző gazdája elvileg negyed évig nyúzta.
Köszi a segítséget. -
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
Elhalálozott a G303-asom mikrokapcsolója, ha esetleg valaki vállalna cserét priviben várom a megkeresését.
Üdv.
-
Stunts666
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy van egy Logitech G502 Proteus Spectrum egerem, ami egy idő után úgy döntött hogy szenzor hibás lesz. 1000 Hz-en az egér mozgása és a karakter mozgása között kb 1 mp-s csúszás figyelhető meg (500 Hz-en még csúszik, de 250-en már nem).
Ezt egy ugyanilyen új egérrel is eljátszottam, ugyan ilyen eredménnyel.
A kérdésem az lenne, hogy ha az egereknek nincs baja, akkor a gépen ezt mi okozhatja és mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Vanir
veterán
Nem, de ha annyin használod, akkor te is beleestél a nagy számok marketing-csapdájába.
Lásd: egeres topik összefoglaló:
CPI / DPI
counts per inch / dots per inch (ez az utóbbi a helytelen, mégis ez ragadt meg inkább a köztudatban); egy inch 2,54 cm. Azt jelöli, hogy 1 inch-nyi mozgatás során hány elkülönített pontot érzékel a szenzor.
Nem mindig a több a jobb, sőt. Valójában semmi köze a szenzor pontosságához. Egy bizonyos szintnél magasabb DPI-n az összes egér komoly anomáliákkal küzd, rengeteget romlik a teljesítménye. A határ egerenként változó, általában egyezik a natív felbontással, a legtöbb esetben 1000 DPI alatt van, néhánynál 1800-2000-nél.
Afelett megnőhet a jitter, romolhat a PCS, smoothing / input lag figyelhető meg, negatív gyorsulás jelentkezhet. Ezek közül valamelyik egészen biztosan, de leggyakrabban mindegyik megjelenik. A júzer életét legjobban az alattomos, nehezen mérhető smoothing / input lag keseríti meg, ennek okáról itt írtam bővebben, de később is lesz róla szó. Mindezért mindenképp fontos, hogy az ajánlott DPI-tartományban használjuk.
A 8200 egy A9800-as szenzort sejtet, azt meg 1800 felett semmiképp nem használnám.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék egér kábel javítás végett!
Az egér kábel középen megsérült, hol tudom megjavíttatni Budapesten? -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Logitech G703 görgő hiba javítását nem tudjátok esetleg, hogy ki vállalná?
Köszönöm
-
Vanir
veterán
válasz
#16939776 #4775 üzenetére
Nemrég eljutottam oda, hogy beszerezzek némi PVA-t. Cseszett jó cucc, hatalmas köszönet a tippért! Két WMO-t, meg az Auroramat is megmentette, természetesen mindegyiknek az elülső beakasztópöckei törtek le. Van egy MasterMouse S-em, szerintem azt is kezelésbe veszem ilyen téren, mert nevetségesen flexel a burkolat a hátsó részén.
-
-
dobragab
addikt
válasz
zohan echte #4951 üzenetére
Szerintem nincs neki pontos tipusa.
Merd le (kulonos tekintettel a magassagara), es ebayen / Aliexpressen keress ilyen specifikacioju "tactile switch"-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest