Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Természetesen folyamatosan referálok a projekt állásáról.
Teljesen megszállottja lettem a kis gépnek, mert nagyon hordozható (feleakkora, mint az asszony 11 colos Acer Aspire One-ja, pedig az is netbook sokkal kisebb mint a már asztaliként használt Acer TM230, annak az utángyártott tápegysége nehezebb, mint ez a csöppség). Én pedig régóta ilyen kis aprósággal szemezgetek, mert munkahelyre sokat kell vonatoznom és nem szeretek külön táskába nagy lom laptopot cipelni. Sokáig inkább a 7 collos Android tabletek felé kacsintgattam, de megjelent ez a kishibás darab a vaterán és nem hagyott a kisördög (16e Ft volt)
Viszont amire nekem kell azt tudja, tehát böngészés, irodai szoftverek, nem túl nagy felbontású videók nézése és Youtube videók nézése. Utóbbihoz Youtube-képes lejátszóprogit (SMPlayer) használok, mert böngészőben néha kicsit szaggat, ezzel viszont tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest