- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcsika
tag
válasz
verser233 #1925 üzenetére
A 4 jegyű kódot MEG KELL(ETT VOLNA) VÁRNOD! Ez oldja fel a ''gátlásokat'', azaz ennek a begépelésével leszel ''verifyied'' és mint ilyen user korlátlan számú VÁSÁRLÁSRA vagy jogosult a PayPal rendszerén keresztül (ami az eBay tulajdona, azért is reklámozzák orrba-szájba, hogy a fizetés ezen keresztül történjen, de valóban jó és megbízható is).
Elvileg enélkül is megjöhet a cucc.
''Honnan tudom én meg, hogy az már feladta -e egyáltalán a terméket vagy csak a pénzt szippantotta-e le?''
Elvileg az eBay reg-ed + a PayPal reg-ed automatice úgy van belőve, hogy a megadott e-mail címedre kapsz róla egy infó levelet, valamint az eladó is értesít(het), hogy feladta a cuccost, de egyébként mail neki...
''...legközelebb mire kéne jobban ügyelnem''
Hát a helyzet úgy fest, hogy a 4 jegyű kód megszerzéséig felejtős legyen neked az eBay... Ez feltétlenül fontos!
Nekem is beletelt pár napba, amíg generáltak egy kódot és elküldték. De ezt ki kell várni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest