- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
Játszik még valaki rajtam kívül 3-4-3 felállásban?
LM-RM funkció nagyon fontos... érdeklődnék tapasztalatok iránt. -
GhostVector
junior tag
Lvl 40ben megéri Barilla és Zola? Packból gondolom 99% szar jön.
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az mondjuk extrém. Nekem egy liga SBC-s körből legtöbbször ad legalább egy 85+ lapot. Én kb addig szoktam tolni, hogy a naponta frissülő összes upgrade ki legyen rakva meg a 3x78-ból csinálok 10-15 db-ot. A számláló szerint a sima liga SBC-t 14x, a premiumot 22x raktam ki eddig.
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gyakorlatilag végtelen pakkot tudsz jelenleg nyitni, csak idő kell hozzá. RTFM Nicknek van egy jó videója róla: [link]
Liga SBC-ket kell kirakosgatni dióhéjban. Én mióta csinálom kb 300k+ coint is termeltem belőle és rengeteg foddert majd későbbi SBC-khez. Mondjuk azt nem ajánlom, hogy ezt in game csinálja bárki, web appon paletools nagyon meggyorsítja az egészet.
-
A guru
addikt
Menü grindot csináljátok? Én mióta “végtelen” azóta tolom, tegnap Pina tech+ verzió, ma baby Cruyff. Fixen bugos nekik a drop ratejük, mert X-en is mindenki kinyitotta már őket.
-
A guru
addikt
Ezekre a random SBC-kre kár pazarolni a foddert. Azért rakja be az EA, hogy égesse el mindenki a foddert folyamatosan. Idén én még embert nem láttam jót nyitni akármelyik icon pack, party bag és társai SBC-ből. Inkább rakjátok félre a lapokat és amikor bejön egy Dinho vagy akármilyen garantáltan értelmes SBC, akkor egyből kirakhatjátok.
Én jelenleg 200+ félretett pakkal és közel 5 millió coinnal állok. Egy teljesen untrade csapattal játszom a játék eleje óta. Semmi értelme nincs, hogy ezekre a heti promókra elszórjam a coint. TOTY és TOTS a két alkalom, amikor szerintem érdemes játékosokat venni, addig meg bőven megvagyok az objectives meg nyitogatott, evozott untrade lapokkal, sőt…
-
prannk
őstag
Kiraktam tegnapelott meg most is a 87+ campaign sbc ét. Ugyanazt az mbumbot ledobja ma is amit tegnapelőtt
Hogy lehet valami ennyire okádék játék
-
Tajték
senior tag
Nézegettem ezt a Wildcard Mac Allistert , IF Rice helyett, de gondoltam ha egyből 50k csak akkor tuti szar... Erre kinyitom 10 coinod pakkból és 3 meccse simán veri IF Rice-t, mindenhol ott van box-to-boxban!
-
prannk
őstag
Fejlesztők játszanak ezzel az undormány fos szarsággal?
Játszhatatlan fos szar az egész 2 napja.Ez lesz egész 2 hétben? Konkrétan 4 masodperc kell hogy átvegye a labdát és tovább paszolja. Ja és persze úvy passzolja tovább hogy egyböl az ellenfélhez oda adja.
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Ugye kell a 82x10be és mivel pakkbol hetek óta egy sem jön így ez a legolcsob. Piacról minimum 12k egy if. Kirakva meg 8k.
Mac allister nálam is nagyot megy. Több a gól és az assziszt vele mint bárki másnak. Jobb lap mint az egy hete nyitott 1millas de jong. Ja őt szorította ki.
És nálam cdm. -
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Jobbulást és kitartást!
Mac Allistert meg ajánlom,nekem untrade jött de kezdő játékos lett belőle. Isak-ot is kivettem, mert ennyiért aprópénz volt benthagyni. Ketten ők húzzák felfele a csapatom. Annyi csak hogy 70.-ik percben cserélem mert kifullad. Box-to Box-ot játszok vele és hasznos elől és hátul is. Lehet majd rakok rá egy rentlesst valamikor. -
gjoe
addikt
Egy hét alatt kiraktam vagy 20 83+if upgradet.
Mind 83as volt Na erre mennyi az esély? -
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mármint nálam abba játszik, 88as.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi, igen, jó lesz otthon lenni.
Nekem más jellegű probléma miatt kellett itt lennem, de február 5-re viszzavárnak :( -
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
ST verzió
Szeretem a 82x10 sbc-t, mert jön annyi lap, hogy vissza lehet őket még utána 2-szer forgatni.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Vannak itt nagy traderek
Ha van 1milla coinom èrdemes vele kezdeni valamit?(Játèk ezen rèszèhez nulla közök van)
Most azon agyalok megveszem Puskást vagy esetleg Musiala thunder lapját vagy gyűjtök Mbappèra
Vagy legrosszabb esetben gyűjtők totyig ès elvásárlom majd packokra. -
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem ma 82x10-ből jött egy Pina.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
raven84
senior tag
Én se szopatom magam idén mindenféle csicska csomaggal, csak 85+ /86+ van elrakva totyra, december eleje óta. Így gyorsabban kinyitom majd.
-
Nandinagy
addikt
-
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Világvége szimulátor!
-
GhostVector
junior tag
Csodás ez az undorító foshalmaz!
-
prannk
őstag
Olyan undorító jelenleg a gameplay hogy lehánytam a tv ét
Csak xolok -
Nandinagy
addikt
Szép idők. Meg mikor sosem packot raktam félre hanem vettem vagy 2000 rare gold lapot az upgradekre
Pár éve meg az upgradeket is megérte csinálni. Minden promonál kiraktam 50-100 picket és nem mondom, hogy top lapokat nyitottam de ilyen közepes lapok mindig jöttek. Most meg valamelyik promonál gondoltam nézzük meg. 50 pickből 2 wo-t nyitottam azok is 86-osak voltak. -
Kristof_94
Topikgazda
Csütörtökön jön a team 2 és pénteken elvileg a team, köztük Puskás is.
Szóval elvileg péntek este 2 csapat lesz egyszerre. -
Aguinaga
őstag
Csinálgatom itt lassan a Dinho lapját, de ez a sok szar sbc, mindegyikből értéktelen, alacsony ratingű fodder ömlik. Ezekből sose jönnek 86-88-as lapok? Így nehéz lesz...
-
Aguinaga
őstag
Azt hittem, egész jó lap ez a Mac Allister, pár napja 600k körül volt, most meg 50k? Ennyire fos?
-
Kristof_94
Topikgazda
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Esik neked a cucc rendesen

-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive
üzenetére
De...
Igazából nem nagyon foglalkoztam vele. De akkor majd kiszórom őket, hogy aztán rá 1-2 hétre 10x-es áron menjenek.
Közben 10 győzelem, jött egy eladható low driven Pina. A kérdés már csak az, hogy mikor passzoljam el.Amúgy megint ott tartok, hogy nem bírom tartani a tempót. Alig fejeztem be 1 órára a wl-t. De közben meg ott ez a winter kupa is, ami adna pár jó csomagot, de még a szombati kört sem csináltam meg és kétlem, hogy délután lenne rá időm, max. este, de addigra már lejár. Közben jó lenne a rivalsban is haladni, meg jön a gauntlet is.
-
A guru
addikt
válasz
mr.dana
üzenetére
De, ez így van amit mondasz. Erre jön rá, hogy adott role-ban valaki +/++ vagy semmit nem kap és ez is befolyásolja, hogy az adott játékos hogyan mozog merre és mennyit a role-on belül. Pl. egy LM inside forward ++ több bemozgást csinál a 16-oson belülre, mint egy LM inside forward pluszok nélkül. És igen, van még akkor ezen belül posztoktól függően, hogy attack/balanced/defensive stb.
-
EA's hit
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Letoltottem egy kulon autoclicker appot, azt beallitom a snipe gombra, beallitom hogy mire es milyen patameterekkel akarok vadaszni, es mehet a menet egeszen softbanig. A ban reszet nem tudom, de 1-1,5 eve nyomom, es softbannal tobbet meg nem okozott. De felelosseget nem vallalok erte.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na b@ssz, hogy hetek óta takargatod őket.
MM alatt mindig el lehet adni bármelyiket 4-500 coinért. Vagy QS. -
Digestive
veterán
Aki felesleges coinnal rendelkezik, az tankoljon 86-89 foddert. Extrém alacsony áron mennek. Én most pakoltam tele a transfert 87-es lapokkal 3800-4000 áron. Unassignedbe nem akarok most menni, de klubba is rakok az összes 86-89 lapból egyet.
-
mr.dana
aktív tag
Nem teljesen értem ezt a CAM helyezkedést ." kimozgást".
Az nem úgy van , hogy beállítod vmelyik posztot ..
vagyis nem posztot ..mert poszt a CAM. v (bármi)
ezen belül a " szerep". PLAYMAKER , PLAYMAKER+ stb stb
majd: Focus: BALANCED /ROAMING/ BUILD-UP ..
pl SHADOW STIKERnél .. csak ATTACK van ..
vagy ez csak egy "vakítás !?" 🤔 -
raven84
senior tag
Megcsináltam a Dinho loant de nem dobtam tőle hátast. A rapid jópofa csak 88 pace-el utoléri kb bárki, a leftstick okés semmi extra az animációk jók a cseleknél, a lövések jók de ott sem éreztem x faktort. Evoval viszont biztos brutál lesz valamikor február végén, szóval lehet kiveszem majd, végül is még vagy 20 napig bent lesz.
-
EA's hit
addikt
Sikerult vennem a heten egy Mbappet 190k-ert. Kiprobaltam, lenyomtam vele a wl-t, majd eladtam 1,5 millaert. Jott az arabol unbreakable Tevez, preorder Chiellini, preorder Totti, es meg maradt is belole ~500k. Jo kor volt

Az esti Dybala sbc-t varom, ha nem lesz nagyon elbaszva vagy nagyon tularazva, biztos kirakom. Utana meg vszeg ramegyek Dinhora, bar ha o is jon meg Dybala is, akkor vagy Tevezt vagy Tottit el is adom majd.
-
rtrace
tag
Reiten nálam playmaker++ és soha nem mozog ki a szélekre... Persze nem is szigorúan a pálya mértani középvonalához van tapadva, de ha az lenne a cél, akkor eleve nem olyan role-t adnék neki, aminek így hangzik a leírása:
This player tends to be the creative fulcrum of a midfield, given license to roam and create space and opportunities for attacks.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mikor jon majd az iden sem nyitottam semmit posztod?

-
EA's hit
addikt
We have World War III in Fifa before GTA VI, what a time to be alive
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én a shadow strikert preferálom a cam-on, ha van neki rá role-ja, mindenképpen azt nyomnám.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ti hogy használnátok Cruyff bébi lapját cam poziban? Playmaker vagy shadow striker? Jelenleg előbbi van, de a meccs végére már hulla.
-
bubuska10
senior tag
Finoman szólva se vagyok elégedett a játékkal. Átlag gólarány, ki nem lépéskor: 10.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mostanaban a legtobb evo ugy van osszerakva, hogy belerakhatsz barkit, akinek max 10 ps-e van, viszont nem kap 5-7 ps-nel tobbet az evoval sem. Tehat valoszonuleg tudod majd siman tovabb evozni, csak nem nagyon fogja megkapni a plusz ps-eket egy ideig. De szerintem max. 2-3 heten belul ugyis "upgradelnek" az evokon, emelnek majd a kovetelmenyeken.
-
A guru
addikt
Szerintem ez alakzat függő is, én 4411-et játszom és CAM-ban jobb, mint LM-ben. Már csak amiatt is, mert LM-ben nem kap inside forward++, viszont CAM playmakerként sem kap pluszokat, ami CAM poziban idén a meta, mivel nem driftel ki a szélekre, mint a playmaker++ pozis lapok. Illetve én féltem tőle, hogy nincs passing playstyleja, viszont az inventive elég OP rajta és simán kioszt tűpontos zsugákat külsővel. Ami miatt még jó CAM-ban, hogy nem igazán vannak az ellenfelek rapid+ CAM-okhoz szokva és nagyon jól meg lehet vele tolni a labdát közepen főleg egy high pressinges ellenfél ellen.
Pires unbreakables lapját próbáltátok? Nagyon meta és gombokért meg lehet már venni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Van egy Newcastle bronz LB/CB akit tudnék evozni. 75-76 rating lenne a vége, védő ps+, 90+ gg rating és 7 playstyle összesen. Az utóbbi aggaszt. Mennyire lehet kizáró a későbbiekben? Sokszor látom, hogy maxolják a playstyle-ok számát.
-
Tajték
senior tag
Köszönöm srácok az infot
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Dinhot hol jobb használni? Cam vagy lw?
Már kész a season de sem barellat, sem zolat nem vettem ki. Ha dinhot kirakom és cam lesz akkor Zola felesleges.?
Barella helyett szerintem pakk lesz kiszedve mert már annyi a cm, hogy 2 külön csapat is kijon belőlük. -
Nandinagy
addikt
Karácsonyi kupa meg a f****t
6 kört mentem, hatszor jutottam döntőbe és minden egyes alkalommal hülyére szivatott a játék.
Az első volt a kedvencem, figyeljétek hogy nézett ki a pálya:
Szerencsére az ellenfelemnek nem ilyen volt, mert ő végig felül támadott. Kikaptam 7-4-re
Ja és a legjobb, hogy a második félidőre nagyobb lett a fény mert konkrétan csak a 2 térfél 25-25 méterét láttam.
Lehozom az első 3 kört úgy, hogy az ellenfélnek kapuralövése nincs, odaérek a labdákra, lövök 25 kapufát ami tök oké mert anélkül is van 30 ziccerem. Erre jön a döntő azt a most kapott Forlán szimpla egyenes futásban átfut az eddig hibátlan cb-imen. Osztogatja a kötőket sprintben
Aztán ezzel az egy góllal az összes madár hátulpasszolgat meg fejelget a kapusnak amíg el nem fáradnak a játékosaim és nem kapok mégegyet. Boldog karácsonyt
Tök fasza most ez a finesse meta, mármint nekem fekszik valamennyire a játék vele de olyan szinten manipulálható, hogy az félelmetes. Mikor az első finessem a 16-on belül szándékosan ilyen gyíkfing lövés ott már tudom, hogy vagy 250%-t adok és nyerek vért izzadva vagy kikapok 5 góllal
-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Itt van két példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Paletoolsban hogy rakod ki őket amúgy? Sejtem, hogy van vmi speckó settings, amit nem használok és amúgy kéne.

LendvaiFeri1