Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Ezekre a random SBC-kre kár pazarolni a foddert. Azért rakja be az EA, hogy égesse el mindenki a foddert folyamatosan. Idén én még embert nem láttam jót nyitni akármelyik icon pack, party bag és társai SBC-ből. Inkább rakjátok félre a lapokat és amikor bejön egy Dinho vagy akármilyen garantáltan értelmes SBC, akkor egyből kirakhatjátok.
Én jelenleg 200+ félretett pakkal és közel 5 millió coinnal állok. Egy teljesen untrade csapattal játszom a játék eleje óta. Semmi értelme nincs, hogy ezekre a heti promókra elszórjam a coint. TOTY és TOTS a két alkalom, amikor szerintem érdemes játékosokat venni, addig meg bőven megvagyok az objectives meg nyitogatott, evozott untrade lapokkal, sőt…
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Synology NAS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94