Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #8295 üzenetére
Leafkoltam 5 meccset az 500 xp miatt, de semmi egyeb. Gusztustalanabb dolgot meg az EA sem talalt ki soha eddig. Az mi mar, hogy Matthaus csak akkor lehet meg, ha 7 nap alatt 28-bol 28 meccset megnyersz? 27-nel mar baszhatod
Mindezt egy olyan evben, amikor Matthaus mar 10 emberbol 9-nel a padra sem ferne be, mondom ezt ugy hogy evekig mindig a top3 kedvenc lapom kozott volt. Total elmentek ezeknek otthonrol
-
válasz
Kristof_94 #8294 üzenetére
Azért szívesen maradnék egy szobában fél órát azzal aki ezt a kupát kitalálta
Mondjuk tudtam hogy qrvara esélytelen de akkor is. Most az utolsón kaptam ki Futties R9 nem first owned
-
Kristof_94
Topikgazda
Na mi van kalácsképűek?
Reméljük most már stabilan fog menni a fórum.
Nyomom ezerrel ezt a napi kupát, a győzelem nem izgat, csak Doumbia. Amúgy rohadt unalmas... De végre itt az ideje, hogy összeálljon a trió. -
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #8290 üzenetére
A kepet nezve azt hittem ironikusan irod hogy jol adja, mert a kepen lathato lapok mindegyiket belevagtam volna rogton a kovetkezo sbc-be
en is raktam beloluk parat, de nem tul sokat, mert szvsz nagyon fosokat ad, vagyis inkabb azt mondom hogy van osszesen talan 5 lapnyi lehetoseg aminek meg tudnek orulni, azokat meg ugysem adja be. Plusz pont a 87-es lapok az egyetlen amibol ugy ahogy hiany van, azokat meg elszivja ez a pick.
-
toxicjew
addikt
Pont miután beszart a fórum, nekem is elkezdtek jönni a jobbfajta lapok. Ok. sb rewardbol egy eladható Rodman
800k volt. De jött fb Dinho is. Aztán elkezdtem spamelni ezt a picket, ami szintén kurva jól adja.
Ez csak egy példa volt. Ezen kívül megvan már Putellas, a 2 James vagy Lucio is. Már kiszedtem a fél Spurs/Chelsea/Psg csapatot
Csapassátok, elég jól adja.
-
EA's hit
őstag
Jott kozben egy Gervinho is, aki ugyanugy nem kell nekem semmire, de legalabb ujdonsag, meg 300k, es nem fog 3 pavkonkent ujra ramvigyorogni, mint Dudek, Buongiorno vagy Vialli
Egyben o az egyetlen jatekos, akinek nagyon remelem, hogy nincs megcsinalva a real face
Egy nsgy nyitasom volt meg a napokban, futties Maldini, de o is ikon pickbol jott amikor mar nem volt a packokban, szoval az nem olyan
Egyebkent en mar csak a 89 exchanget rakom, meg az esti upokat, mast csak ha nagyon muszaj. 87 alatt minden dupla quick sell, es meg igy is folyton tele a storage. 87-88-asokat igyekszem elrakni az ikon pickekre, 89-94 kozott minden dupla repul exchangebe. Nagyon kellene mar egy igazan komoly sbc, mondjuk egy 50 teames Dagi, amivel el lehet bohockodni par napig, nem ilyen 2 teames Mustarok mint tegnap. De meg Ribery is egy ora alatt kesz lett, nagyreszt storagebol. Az OSSZES kirakhato jatekost es ikont kiraktam, pedig talan ha 1-2-t hasznalok neha (Dalglish es Ribery legalabb a padon ott vannak). Meg nyilvan az ikon pickek is mind kesz vannak. Egyszeruen nincs mit rakni exchangen kivul, kabare
-
kapeti07
senior tag
válasz
kapeti07 #8279 üzenetére
Most nézem 97-es Dinho 29 meccs alatt (WL/Rivals) 28 gól. Nálam nem is olyan rossz, előtte Malard EB-s lapja volt aki kellemes csalódás és 22 meccs alatt 28 gólig jutott. De jobban szeretek a kedvencemmel játszani! Lehet majd rárakok egy Rapid+-t hátha többet lehet kihozni vele.
-
kapeti07
senior tag
Ez az 1 hét szünet után rájöttem, hogy nem is a játék miatt veszemmajd meg az új részt hanem az itteni fórum és közösség miatt. Bár én most a kimaradt hét alatt minden nap játszottam, WL Rivals Rush, mindenkit kiraktam, majdnem minden playert megcsináltam. Még az ikonokat is. De Gevinho kivételével nem jött senki. Dinho jött ugyan, fel EVO-ztam és nálam sem patika. De mivel ő a kedvenc ezért mégis kezdő. Van egy Stanway / Williams / Beever Jones akik az upgrade miatt próbálgatok. De inkább az EVOzott játékosaimmal játszok akiket szeretek. DIV 6 rivalsban vagyok és 2-3 sima győzelem után mindíg jön valaki aki elver mint a jégeső. Holnap fellépek 5-re ahol azt várom fordítva lesz. 2-3 sima vereség után kapok majd ajándékba 1 győzelmet. A játék tehát nem változott de annak örülök, hogy az itteni közösség megmaradt. Nem széledt szét. Ez köszönhető a PH-soknak is akiknek sikerült felülemelkedniük, elhárították az akadályt és ezért jár a köszönet nekik!
-
válasz
EA's hit #8277 üzenetére
Kisebbik gyerek accjan nyitottuk mi is Dinhot. Evoztuk mi is. Szerintem első játékos vélemény amiben egyetértünk
mondjuk az ő csapatában még elment most fejeztem be a wlt egész jó volt. Legalábbis hozzám képest. Bár Dinhot sose tudtam játszani ezért nem is szerettem soha.
Nekem ebből a csapatból a top 5-6-bol Hansen jött persze miután kiraktam Netot. Mondjuk mindenkit kiraktam, vagyis majdnem. Ja Hansen nem is ebben van
akkor Rodman
-
EA's hit
őstag
Hat nekem azota is 0 db top lap jott. Egy bd Dinho volt a legjobb nyitasom, akit felevoztam 97-re, kiprobaltam, majd szomoruan kitettem a keretbol, mert elkepesztoen szar volt. Futtiesbol a legjobb nyitasom egy Buffon, aki kezdo, meg Kounde es Saliba akik a padon sincsenek, ezzel mindent elmondtam
Tobb ezer pick, tobb szaz exchange, minden napi upgrade kirakva, storyline lvl30-ig kihuzva, es semmi, semmi, semmi.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8273 üzenetére
Te már a következő részben sem kapsz semmit.
Egy évre előre megkaptad. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #8272 üzenetére
Na akkor, nálam jött pár jó lap.
Adhatott volna néha év közben is valamit. Lehet próbál játékra visszacsabitani. Ebbe a szezonban eddig nulla wl, rivals, friendly meccsem van. Csak rush és sb beosztva szigorúan napi 3 meccs.
Na de jött eto, kiraktam riberyt erre beadta gervinhot.
Viera pikkbol, 3 angol csajszi lett 99es lap.
És most reggel pikkbol jött ronaldinho is. -
Sirandrish
legenda
EA FC szempontjából a csúcsún voltam mikor bedöglött a PH
Futties Team 2 adott egy Hansent, meg egy pickből jött egy....RONALDOOOOO...R9...úgy bizony dá..
Szóval idénre én szerintem megvagyok
-
EA's hit
őstag
Szep dolog az EA-s sracoktol, hogy egy hetre kolcsonadtak a szervereiket a Prohardvernek
-
Hát gyerekek ez a játék semmit nem ér nelkuletet
Hansen nyitás 4000 pick mittomen semmit nem ér ha nincs kivel megosztani ♥️
-
Aguinaga
őstag
Hú, hát, van egy Graham Hansen, egy Vini, egy Musiala, aki azóta jött, mióta kimúlt a ph, ja meg valahonnan van egy 99-es Fara Williamsom, elég brutál.
Kiraktam Ribit, nekem bejön, Davies-t, ő is bejön, meg pár apróságot. -
toxicjew
addikt
Éltek még?
Látom az új rész topicja off, majd holnap megcsinálom újra.
-
bubuska10
senior tag
Na, hát köszi! De a tanácsotok ellenére, közben elkezdtem kirakosgatni.
Anno volt egy City-Roma, baromi jól játszott a meccsen emlékeim szerint bár asszem a tizit ő hozta össze vmi nevetséges indokkal, még VAR előtt. A ma már említett nagybetűs Icon meg all-time legidősebben ugyanazon a meccsen átemelte Hart-ot.
[link] Meg is van! Szar minőség.
De ez melyik univerzumban tizenegyes?
-
válasz
Sirandrish #8253 üzenetére
Elég lenne vmi komolyabb nyitás is
-
Horvátban is szenvedős a net. Mondjuk másik két accon is kiraktam a 100 craftingot. Megcsináltam stamet. Nem mintha számítana
Csináltam két ss picket. Coeman és Lucio. Akkor hogy örültem volna
-
xymano
csendes tag
Vajon így vele mennyiért lehetne eladni a ps profilomat?
-
xymano
csendes tag
] Aztaqurvaéletitneki
-
neo81
senior tag
Eddig még én sem nyitottam futties lapot, de legalább az endgame CAM-om már megvan
:
-
homerhamm
addikt
Nyitott már valaki Puskást?
-
Ez a Stam viszont komoly
mármint sbc követelmény
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #8200 üzenetére
Nekem sem jött egy futties sem.
Vinicius zöld tegnap este.
Most meg buffon. Persze hogy sajnálja a futties lapot. -
Sirandrish
legenda
3x88as objektív packból jött az Saliba.
Árát nézve ő is alsó polcos, de legalább vele tudok mit kezdeni.. -
Kristof_94
Topikgazda
Nekem eddig 4-3, a múltkori 12 win után az elég jó kis visszaesés. Mondjuk a gameplay is nagyon gatya, meg a 1,5 hét szünet alatt kijöttem a gyakorlatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest