Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz rob210 #23061 üzenetére
Nekem a drágább van, még nem volt gondom a kijelzővel. Ismerősnek az olcsóbb, és még ő se panaszkodott, hogy "milyen sz*rt ajánlottál".
Ha nem kell a vízállóság, a hangoskönyv/felolvasás, akkor elég az olcsóbb is. Igaz, hogy a Touch HD3-nak nagyobb a felbontása, de szerintem a 212 dpi is elég.
-
ione
csendes tag
válasz rob210 #23061 üzenetére
Az, hogy alul vannak a lapozógombok nem tűnik kényelmesnek, de még nem próbáltam ilyet. Ha alulról támasztanám meg a készüléket míg olvasok akkor kézreállhat, de nem ez volt eddig a jellemző, inkább felül, oldalt tartok meg egy ilyen olvasót (nekem nincs ilyenem csak ránéztem, hogy mit vennél, mert én is épp keresgélek) De ez egyéni preferencia ugyebár.. hogy ki hol mit szeret fogni. : ]
-
válasz rob210 #23134 üzenetére
Elvileg reklám csak akkor van, amikor ki van kapcsolva készülék (a kijelzőn), de amúgy hivatalosan nincs Magyarországon reklámos verzió (bár kapható a kiskereskedelemben, de az mind szürkeimport).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
consono
nagyúr
-
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz rob210 #23488 üzenetére
Menj be a párod Amazon-os fiókjába, keresd ki az eszközt a Devices alatt, majd a Device Summary alatti Details részen van a Special Offers. Itt lehet a reklámokat szabadon ki-be kapcsolgatni, abban az esetben, ha az eszközöd valóban reklámmentes. Ennek sem resettel, sem átregisztrálással nem szabad eltűnnie, hiszen eszközhöz tartózó funkció.
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest