Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
Uraim és hölgyeim! Az iránt érdeklődnék óriási tisztelettel, hogy valaki hallott, láttott esetleg olyan e-book-ot, aminek van jobb- és baloldali kijelzője is. Valami olyasvalamire gondolok, hogy úgy működjön és nézzen ki, mint egy "könyv". Persze állandó a két oldal. Kényelmesebbnek tartanám használni, mint most a tabletszerűeket. Kutattam már egy kicsit a neten. Próbálkozásokat láttam ilyenből itt-ott, (már 2010-ben is) de kész és üzletben kapható terméket nem sikerült felfedezni. Ha valaki tud ilyenről kérem ne tartsa magában, és válaszoljon nekem! Előre is köszönöm!
Mi alá kell írás?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest