-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Köszi, próbáltam jól körbejárni a témát, már amennyire tudtam.
Egyetértek az aksival kapcsolatban veled, de minél nagyobb az aksi annál többet bír a készülék függetlenül attól, hogy használod. Persze több súllyal is jár, de legalább van benne kakaó.Arra a döntésre jutottam, hogy megveszem az új Kindle-t 6,8", és bár 7,8" szerettem volna, de így lemondok az 1 colról.
Amennyiben sikerül kifogni egy Onyx Boox Note Air vagy ehhez hasonló készüléket használtan mondjuk 100-110e körül, akkor arra szívesen lecsapok. A nagy képernyő és a többi + dolog amúgy is egy ugródeszka lenne, itt már akár a split screent is lehet normálisan használni, és az olvasási élmény is jobb lehet egy nagyobb kijelzőn, cserébe ennek is van egy htránya ugye a kompaktság (hordozhatóság) jobban elveszik, de még ez se olyan vészes, figyelembe véve egy Samsung Galaxy S6 lite tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged