Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dorika87

őstag

válasz #63207424 #12768 üzenetére

Vtechun kollégának van jó tapasztalata a Tolino shine-ról. Pár hónapja használja nagy megelégedéssel, ahogy fentebb írta is. Itt aprón hozzájutsz kb. 16ezerért használtan, szép állapotú, angol menüs, háttérvilágításos és érintőkijelzős.
    Én is sokáig gondolkodtam, hogy azt vegyem-e, de aztán végül úgy döntöttem újonnan vásárolok ebookot, és az Alcor myth led mellett döntöttem, mert nem volt 25ezernél több keretem rá, de nem bántam meg (eddig:)), mert nagyon szépen teszi a dolgát, és amire kell tökéletesen megfelel: magyar menü, erős akku, (kb. 3-4 hét) fizikai gombok, háttérvilágítás (24e)

Hasonló árban (30 ezer alatt) újonnan még szóba jöhet beépített világításos közül a Koobe Slightbook HD Shine Edition, Bookeen Cybook Muse,
    30ezer felett: Bookeen Cybook Odyssey eBook olvasó, Icarus Illumina2 HD, Onyx Boox C67ML After Glow 2, Bookeen Cybook Odyssey FrontLight 2 eBook olvasó,
    40ezer felett jönnek a Kindle Paperwhite-ok, Pocketbook Touch Lux, Sense stb...

Ui: világítás egy nagyon hasznos funkció. Nekem az első olvasóm világítás nélküli volt, és most már nem is tudom elképzelni, hogy anélkülit vegyek, mert vonaton, buszon félhomályban már kényelmetlen volt beépített világítás nélkül olvasni, és otthon szürkületben is már inkább kényelmes volt felkapcsolni a villanyt, hogy olvasni tudjak. Most viszont bárhol, bármikor elő tudom kapni, mert nem fog zavarni a fény hiánya, mivel ha szükségem van rá bekapcsolom a háttérvilágítást, és ez egy nagyon praktikus funkciója manapság az ebook olvasóknak. Személy szerint így, hogy van összehasonlítási alapom, én már nem vennék világítás nélküli ebookot.

Új hozzászólás Aktív témák