- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
C64
őstag
válasz
SenorGrande #3812 üzenetére
Királyság, köszi. Jó cuccokat lehet kapni 😁
-
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #3747 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
SenorGrande #3747 üzenetére
-
ImACeltic
őstag
válasz
SenorGrande #3743 üzenetére
1080p max beállítások és Stuttering van.
-
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3711 üzenetére
#3714Zolás
Nem sok uj jatek van mar 20k alatt sajnos..
Remeljuk lesznek vga+game bundle akciok, akkor lesznek HA-n kulcsok jobb aron..Sajnos minden brutalisan dragul, epp hazfelujitasban vagyok egy szal zartszelveny 3600-10800ra emelkedett a fa anyag m3 80e rol 160-170e re es alig lehet venni, mert minden le van foglalva a telepeken, tegnap voltam fatelepen az udvar/raktar tele aruval de nem tudtunk semmit elhozni mert mindennek volt mar gazdaja, majd jovohetre tudjak szalitani amit vettem (800e-t ot hagytam ott), nem nagy dolgok kisebb javitasok a teton meg egy 30nm-es felteto epites.. par honapja ezt megusztam voltan max 400e bol..
-
Zolás
addikt
válasz
Örülök hogy lesz második rész, de nekem kicsit soknak tűnik az ára. Valahogy minden kezd bazidrágának lenni a játék piacon.
-
MrTwister
őstag
válasz
Köszi!
-
Winne
nagyúr
válasz
Jópofa oldal ez, talán beindítja a hype-ot megint valamennyire, úgy nagyobb esélyünk van, hogy tényleg megjelenik a játék.
-
Winne
nagyúr
válasz
SenorGrande #3693 üzenetére
-
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3690 üzenetére
-
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #3690 üzenetére
Köszi mindet!
-
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #3605 üzenetére
Jubilálok! Itt a centenáriumi!
-
batman91
őstag
válasz
SenorGrande #3543 üzenetére
Én jobban örültem volna, hogy ha külön játékként jelenik meg. Ezek az idióta updatek, meg eventek teljesen elcseszik a játékot.
-
Atilla001
senior tag
válasz
SenorGrande #3543 üzenetére
AussieGG most bétázik
https://www.youtube.com/watch?v=sIPJqItYilw -
batman91
őstag
válasz
SenorGrande #3495 üzenetére
Végül is mondták, hogy akarnak vele valamit kezdeni. De erre végképp nem számítottam.
-
cyberkind
félisten
válasz
SenorGrande #3495 üzenetére
Szerintem csak rosszat tett eddig, hogy a Microsoft megvette őket, semmi hír a 2. részről, csak ezekről a kisebb-nagyobb DLC-kről.
-
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3251 üzenetére
A fegyvereket at lehet vinni, maszasnal nekem sokat segit a kotel..le maszasnal meg altalaban minden magasabb helyen van kek zsakos kupac arra ugralok le.. az osszes skill ki van huzva? feygverek fel vannak turbozva? sok jatekkal jatszotatm mar de nekem eddig a DL a BEST OFF remelem a 2.resz is ilyen jo lesz..
ha gondolod korbenezek a taskamban adok par fegyvert bar a nemreg megosztott kodok ha jol lattam adnak bosegesen.. este 9-fel10 fele ha gondolod jatszhatunk, segitek.. alairasban a steam ID-m..ui: ne add fel sztm baromi jo jatek a mai napig.. followinggal egyutt..
-
IDead_error
újonc
válasz
SenorGrande #3239 üzenetére
szeretném megkérdezni, hogy angolul viszed, vagy fel tudtad tenni a magyarosítást?
-
batman91
őstag
válasz
SenorGrande #3239 üzenetére
Szerintem használhatod az alapjátékban is a cuccokat, csak kell hozzá az a dlc. Amúgy nem kell új karaktert kezdeni, ugyan ezzel mész tovább. Bármikor elkezdheted, ha jól emlékszem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SenorGrande #3221 üzenetére
elvileg lerakja olyankor raktárba
más: sweetFX-et próbálta már valaki? [link]
-
djyuri
őstag
válasz
SenorGrande #3221 üzenetére
Hát jah....
4k volt a legnagyobb fegyóm,de elhagytam
PC-n igen.Én úgy szoktam,hogy a karakternél csinálok helyeket
4-5 helyet. A docketeket egyenként be tudod váltani. Volt, amelyik dupla cuccot adott, ezért szoktam több helyet csinálni. Amúgy is a followingban 20 méterre van a táskád a quarted csávótól.
Wesder
Sajna úgy látom csak értelmét,ha nappali szinten tudnám, sőt jobban farmolni az estéket,mert irreális lett a legendary 250. -
minek?:S
őstag
válasz
SenorGrande #3186 üzenetére
utolso frissites: 2015. marc. 18
mindenesetre koszonom, leszedtem, kíváncsi vagyok mit tud, bar remeltem, hogy valami olyasmi mint a Fallout Shelter.
-
minek?:S
őstag
válasz
SenorGrande #3175 üzenetére
udv!
milyen ez a telos DL? mit kell benne csinálni? nem is hallottam meg rola, de erdekelne.
-
Zolás
addikt
válasz
SenorGrande #3177 üzenetére
Szerintem senki sem használja, próbálj meg külföldi fórumon választ keresni. Én kb fél nap után töröltem, az meg jelenleg nem releváns.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
SenorGrande #3175 üzenetére
Erre valaki?
Már lassan nem tudok ember kiküldeni, mert többe kerül a gyógyításuk, mint amennyi egy küldetésből bejön.
Egy időben volt 90K-m is, de leapadt emiatt. Nem értem mi történt ezzel az appal. Továbbra sem fejlődik egyik karakterem sem. -
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #3168 üzenetére
BLACKFRIDAYLIGHT,TARIQ és a firecrackers kivételével nekem is!
-
Wesder
titán
válasz
SenorGrande #3168 üzenetére
Danke
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SenorGrande #3155 üzenetére
valakinél van fent valami mod talán, vagy magyarítás. egyformának kell lennie a játékfájloknak (MD5, hash alapon ellenőriz talán?? tipp)
-
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3157 üzenetére
melyik szolgaltatonal vagy? ha tudsz lepj be a modembe amit adtak ha 100as IP-t kapsz akkor NATolva vagy..
Nekem a Diginel ez volt.. egy telefon az ugyfelszolgalatnak es perceken belul atallitanak.. -
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3155 üzenetére
az ok h routerben engedelyezted de veletlen nem NATolt a halozatod? en akkor nem tudtam csatlakozni..
-
Zolás
addikt
válasz
SenorGrande #3136 üzenetére
Gyúrd ki magad addig, amíg meg nem tanulod az álcázást, és az álcázás közbeni csendes ölést. Utána sima ügy. Ha meg később jobban belejössz az ugrabugrába kergetőzhetsz a volatile genyókkal. Jó sok pontot ad, ha meglépsz. Meg az adrenalin se rossz, sokadjára is frászt kapok a hangjuktól.
-
Wesder
titán
válasz
SenorGrande #3129 üzenetére
Az jó lesz, lesz majd a suliban egy Half Life reference
-
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3124 üzenetére
Ha gondolod megnezem en mit tudok adni jatszottam pc-n es boxon is (bar utobbin csak elkezdtem)
vegyel fel steamen aztan ha ugy van vagy meg ma v holnap este tudok adni.. -
Wesder
titán
válasz
SenorGrande #3124 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok segíteni, mert boxon jàtszom.
10-12-es survival szinten lesz pisztoly a boltban azt hiszem. A vàros sarkàban délkeletre kell lennie egy hàznak, ahol talàlsz egy pisztolyt, mert a tulajdonosa màr nem él.
Google pontosabban megmondja.
Esetleg a quartetmasternél minden nap kapsz cuccokat. Kicsit pakolj ott fel, még akkor is ha szürke.
Begyüjt-alszik-begyüjt.
Esetleg még a Docketeket megpróbàlhatod google segítségével.
Bozak horde is ad jó fegyvert, csak ahoz a 8-as szint nem elég. -
Wesder
titán
válasz
SenorGrande #3122 üzenetére
Venni szoktam boltban.
Egyébként Sell menüpont alatt van olyan hogy Sell all valuable.
Cigi kàvé ékszer nem kell semmire.
PC-n jàtszol?
Pisztoly Rifle Íj Shotgun mindig legyen nàlad. -
wjbhbdux
veterán
válasz
SenorGrande #3119 üzenetére
ha lemaradsz, es a tortenetben elorebb jaro hosthoz csatlakozol, akkor nalad nem fogja menteni a storyban elert %-ot es visszakerulsz oda ahonnan kezdted ha uj jatekba lepsz (az XP es a fegyverek stb megmaradnak ettol fuggetlenul), ezert erdemes egy csoportbol mindig a legalacsonyabb story %-on allo jatekosnak hostolni a jatekot, hogy utolerhesse a tobbieket, azonos % mellett meg egyutt haladtok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest