- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Prosector #3768 üzenetére
Itt az a baj, persze csak azoknál, akik követték a játékot régóta, hogy rengeteg gond volt, gyakorlatilag development hellben ragadt az elmúlt 2 évben, nemhiába jön később majdnem 2 évvel a tervezett megjelenésnél. De ha jó, engem se izgat, csak nem fog meglepni ha mellémegy.
-
cyberkind
félisten
Éééééééééééés ahogy várható volt, a foscumi már be is csusszant a lukba, megy a játék jövő februárra (egyelőre), kabaré.
-
cyberkind
félisten
Csak tudnám mi a dákó indokolja ezt a "szűk" másfél éves csúszást...
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #3698 üzenetére
2027 május.
-
cyberkind
félisten
Ha már a folytatás nem is, és a The Following után semmi érdekes nem jött, szép lassan megérkezik végre PC-re a Days Gone május 18-án.
-
cyberkind
félisten
Nah, talán 21-re lesz valami a folytatásból, elkezdték tolni a reklámokat meg a többit.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #3648 üzenetére
Hát, így a nextgen premierje kapcsán, kaphatna ez a játék is egy új premiert, vagy ha azt nem, mondják meg mi a szitu, esetleg kaszálták-e a játékot.
-
cyberkind
félisten
válasz
Lifer092 #3635 üzenetére
Egy szinte kész játékot csak nagyon durva esetben kukáznak, és ugye itt volt már gameplay, ami mindenkinek tetszett, de valami biztos van, mert nagy a hallgatás. a Rocksteady volt ugyanez, csak náluk valszeg 2 évenként kukázták az adott fejlesztést, mire eljutottunk ide, hogy bejelentették a Suicide Squad-ot, de az se most jön, és ebben a generációban tőlük is csak egy játék jött.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #3598 üzenetére
60 se (59).
(#3597) Gabica cica
Köszi! -
cyberkind
félisten
válasz
Gabica cica #3563 üzenetére
Csak egy kérdés, honnan nézitek ezeket a kódokat?
-
cyberkind
félisten
válasz
SenorGrande #3495 üzenetére
Szerintem csak rosszat tett eddig, hogy a Microsoft megvette őket, semmi hír a 2. részről, csak ezekről a kisebb-nagyobb DLC-kről.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Egy jó sztorival inkább "húzzanak" le, ha továbbviszik a Following-ban látott és használt dolgokat, meg bekerül pár új, sima ügy és nálam day 0, de így kétlem, én mást vártam, persze ez még nem sok infó, de beszédes, hogy inkább erre fektettek most mint a zombikra.
Szóval elég sok helyről merít a játék, és ilyenkor van az, hogy több akar lenni mint ami, pedig már az első is megcsinálta azt, amit 50 éve senki és semmi, érdemben fejlesztette a zombikat.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #3002 üzenetére
Nekem már most nem tetszik az, hogy nem voltak zombik, és ember illetve döntésközpontú lehet a játék, akárhogy is nézem, ha ez túl akar menni az átlagos zombis témán, az nem biztos, hogy kéne, nekem nem tetszik amit eddig láttam.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #2998 üzenetére
Kár, hogy rohadt messze van még.
-
cyberkind
félisten
Ezekkel a karácsonyi giftekkel amik a zombiknál lehetne mit lehet csinálni?
-
cyberkind
félisten
(#2826) petakpa1
Be se léptem még a játékba így nem igazán tudom mi kell ehhez a fegyverhez. -
cyberkind
félisten
Jött egy hangtompítós pisztoly és 2 fizetős skin DLC, ugyan csak DLC és nem is annyira tetszik de mivel a játékot és a fejlesztőket szeretem megfogom venni majd ezeket is.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
2thletme2day #2727 üzenetére
És ha mindketten feltoljátok, úgyse megy?
-
cyberkind
félisten
Van egy 80%-os honosítás a teljes játékhoz, de nem tudni, hogy a coop azután is menni fog-e, hogy felraktad, elvileg fájl módosítás.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #2654 üzenetére
Ez jelentheti azt, hogy több a munka mint gondolnánk és valami nagyobbat kapunk.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #2644 üzenetére
Ez a content drop ott van ahol a trailer is mutatja? Anno emlékszem, hogy elmentem oda de semmi nem volt, a free skint is csak most sikerült megszereznem persze FB használatával mert nem engedett be máshogy.
-
cyberkind
félisten
És, hogy jutok a cuccokhoz, mert ahol ledobták a videóban nincs semmi, és persze regelni se tudok erre a Gemly-re.
-
cyberkind
félisten
válasz
Vadernagyúr #2499 üzenetére
Nehéz erre mit írni mert a tökéletest semmire se lehet használni mivel ilyen nincs, de a 9.9/10-es értékelés reális lehet, illetve még az a hasonlat is oké, hogy a Dying Light a zombis játékok Gta-ja, tehát közel tökéletes. Lehet itt a végtelenségig éltetni a játékot és jogosan, de ha csak a zombikat szereted már kapsz egy nagyon jó és tartalmas játékot, és a többi dolog szóba se került. Azért még azt is odabiggyesztem, hogy a coop szintén kenterbe ver minden más játékot amiben coop van.
Tehát nagyon is megéri, ha jön a 2. rész én azonnal rendelem a gyűjtőit PC-re.
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #2355 üzenetére
Ugyanezen vagyok én is, nekem is egy darabig nagyon jól ment a kontrolleres irányítás, de amint visszatértem a bill+egér kombóhoz, sokkal jobban éreztem magam.
Hogy állsz/álltok a játékkal, nem írtál.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #2339 üzenetére
Vagy na, igen, nemrég linkeltem a filmes topikba egy trailert és ez maradt meg valamiért.
-
cyberkind
félisten
Egyszerű, ha felszedtél annyi cumót mint kell, mentesz egyet(alszol) aztán kilépsz és nem a continue-ra mész hanem a play campaign-ra és ott az advanced módban átállítod, én is így próbáltam ki milyen a nightmare mód, meghaltam 2x buktam egy majdnem teljes legend szintet.
-
cyberkind
félisten
Nehéz megérteni hogy csak nightmare-en add le a ládákat, normal-on nyugodtan szedheted őket, de amúgy bánom is én, nekem több száz láda kb 5 szintet adott normal-on amikor bőven benne voltam a legend-ben, ha van ideje valakinek mehet a normal is csak gondoltam megosztom ezt a könnyítést ha valaki haladni akar, öldökölni meg játszani öngyilkosság nightmre-en.
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #2199 üzenetére
Trainerrel.
Becsületesen felhúztam magam 12-re de az elég is volt, még trainerrel is szörnyű volt. -
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #2195 üzenetére
Úgyhogy duplikáltam én is az airdroppot és kész, legalás csalást alkalmaztam amit ők peccseltek.
Ja, nightmare-en több ezer láda kellett hgy meglegyen a 250. -
cyberkind
félisten
Mivel úgy tűnik hogy ez a duplicate dolog javítva lett mert miért is ne, maradt az hogy normalon beszerzem ezeket az airdrop ládákat meg a bolter tissue-t akár jó sokat ha ha van kedvem, aztán átviszem nightmare fokozatra és csak ott adom le ezeket ahol rengeteget érnek és elég gyorsan megvan a szint, én most 9-ről 12-re kb 1 óra felléptem, de ha összesen 800 ilyen airdrop kell nightmare-en a 250-es szinthez akkor ahogy haladok feljebb egyre több és több kell, jó hosszú móka lesz ez de jobb mint a semmi.
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #2189 üzenetére
Szerezz még egy embert és tolhatnánk 4-en mert én is coop-ban toltam de van egy pár küldi amihez 4-en kellenénk.
-
cyberkind
félisten
válasz
micafighter #2187 üzenetére
Legyen de ne +250 szint ami kb lehetetlen mód mert én így is úgyis kijátszom még sokszor ezt a játékot.
---------------
Lehet olyat csinálni hogy a normal-on kijátszott játékot nightmare-en kezdem újra new game +-ban?
-
cyberkind
félisten
Még mindig nincs valami gyorsabb mód a 250-es legendary skill-re?
Tudom hogy nem szép meg minden rossz de trainer se?9-es vagyok, lassan 10 leszek de ez(250 új szint) elmebeteg dolog volt a fiúktól.
-
cyberkind
félisten
Ez a new game plus hogy működik, a The Following után tudom csinálni a Following-ban elért szintemmel az alapjátékot hard nehézségen?
Vagy hogy megy ez?A célom hogy egyszer meglegyen a 250-es Legendary és mindkét játékban tudjak játszani.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2148 üzenetére
Kellemes lesz.
Ha ketten nyomjuk az egyikünknek nem kell meghalnia a végén vagy ilyesmi? -
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2146 üzenetére
És a Bozak-ra van valami ajánlott taktika vagy valami?
-
cyberkind
félisten
A Bozak DLC előtt érdemes kiraknom a cuccaimat a stash-be, vagy nem veszi el a játék?
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2141 üzenetére
Ha darálod a zombikat igen, vagyis én így láttam a videókban, rengetegen darálták így és fejlődtek.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2139 üzenetére
Ez mind?
Az életbe se lesz meg a 250-es téma.Bár még a Following-hoz hozzá se nyúltunk, azt várom nagyon, ott könnyű farmolni a kocsival éjjel.
-
cyberkind
félisten
XP farmolásra nincs valami jó és gyors megoldás?
Már 5-ös vagy Legendary-n de így is rengeteg idő lesz a 250-es szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest