Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz pami5 #13257 üzenetére

8 éves DVD-k. Csak azt nem értem, hogy az egyik olvasható, a másik nem, pedig egyformák, egyidősek, egy napon vettem őket, egymás után írtam őket pár perc késéssel, egymás mellett voltak, ugyanazon a polcon. Az is furcsa, hogy konzekvensen mind kínai karakter (és nem japán, vagy koreai, meg nem csak ????-ek vagy üres négyzetek), vagyis egyik lemeznél nem az, azon rendes fájlnevek voltak, de csak egy könyvtár, benne némi fájllal, mikor egy csomó fájlnak, könyvtárnak kellett volna rajta lennie.

Azért vág mellbe, mert eddig még csak egy lemezem lett olvashatatlan, az viszont 2 hónap után, és megvolt még az adat, de azt leszámítva mindig minden lemezem olvasható volt, CD-ből van már 13 évesem is, és még az is működik. Mondjuk az tényleg lehet, hogy ezek szerint a Princónak joggal volt régen rossz híre. Mondjuk az a jó benne, hogy nagyon fontos nem volt rajta, játék, zene, le tudom tölteni újra. Azért kipróbálom másik gépen, hátha a Linux nyűgje, de szerintem ezeknek a lemezeknek reszeltek.

Új hozzászólás Aktív témák