Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pami5
aktív tag
válasz
N0zer0 #13258 üzenetére
A 10 évvel ezelőtti DVD-imet ellenőriztem. Az ellenőrzött 100db-ból 15db volt hibátlanul olvasható, 6db-nál semmi nem volt rajta, a többit HDD-re tudtam olvastatni és újra írtam. A legtöbbje az akkori "csúcslemez" volt, Fuji-R Mid: FUJIFILM02, ideálisan volt tárolva és írva (jó íróval, akkor még 4x-esen), mégis. A ma is használt LiteOn írómnak (tudtommal) az egyik legjobb hiba javító készsége van. Talán ennek köszönhetem, hogy a gyengébbeket is be tudtam olvastatni. Korábban is sokféle lemez volt forgalomban, ma is egy 25-ös hengerben csak néhány db, ha közel egyforma. "djculture"-nak sok mindenben igaza van.Sajnos!
-
djculture
félisten
válasz
N0zer0 #13256 üzenetére
Princo az még akkor eltünt a fenébe mikor megirtad, haveromnál 1000 darab ilyen dvd-röl tünt el az összes videója irás után 2-3 hónappal. Az a lemez egy igazi trágya mert egy elrontott széria (hordozórétege rohad) amit a gyárban kukába dobtak csak az okos biznyiszmenek kiloptak, kb mint régen a legyelpiacon a mindenféle hamisitott vhs üres kazik
Van normális Princo is de az amit itthon lehetett kapni az nem az volt... -
pami5
aktív tag
válasz
N0zer0 #13256 üzenetére
Akkor ezeknek kuka? Találkozott már valaki hasonlóval?
Mit értesz - hány éves - régebbi alatt? Ezt nem lehet állítani! Ezen az op. rendszeren, ezzel az íróval, ilyen az eredmény! Klf. írók - esetleg op. rendszerek - különböző hiba javításra hajlamosak. Érdemes másikkal is próbálkozni. A régebbi - 6-8 éves - DVD-k között is volt rossz-jobb, persze sok mindenen múlik (író, fw, írási sebesség, adat tartási készség, DVD tárolás, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest