- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
válasz
King Unique #947 üzenetére
Igen, abban a topicban sok mindent leírtak. Elvileg a DVD a rossz minőségű, ez jött most le. Hihetetlen, hogy ez van, most akkor gyakorlatilag nincs megbízható archiválási lehetőség, mert pl. az ajánlott JVC és Philips lemezeket boltban nem is láttam, meg az előbbit tipikusan nagyobb mennyiségben veszik a srácok. Nekem csak 1-1 darab kell néha.
Mondták, hogy Verbatim+R a jó, és indiai vagy tajvani. Vagyis igazából a Made in UAE.
Meg mostanában a lassabb írás sem jobb, azt mondják (ezekre a mai, gyorsabb lemezekre).A Plextor PX708A-s, 2004-ből. A legújabb FW is 2006-os, nem tudom, lendíthet-e az ügyön, végül is nem új már az sem. Mondjuk nem emlékszem, mikor jöttek ki a 16x-os lemezek. Meg kicsit félrevezető a gyártó honlapján, mivel úgy tűnik, csak a külső íróhoz való a letölthető FW.
Nekem a Nero egyszer rontott csak lemezt, akkor azt írta ki, hogy nem tudta becache-elni a file-okat, vagy valami ilyesmi, és hogy ez hibához vezethet (lemez olvashatatlansága) , de én nem értettem az összefüggést, meg nem hittem el az ijesztgetést, úgyhogy nem a cancelt nyomtam, és ha jól emlékszem, rögtön az elején közölte is, hogy akkor ennyi volt. A lemez ugrott, és akkor még drágábbak voltak ugye. De ezt még az 5-ös Nero csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged