- Epson nyomtatók
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geree
senior tag
válasz
Hegyirabló #4 üzenetére
megkérdezhetem, hogy sikerült-e tmpgenc-el megoldani a ''problémát''?
nekem a tmpgenc csak 1 hangsávot támogat....vagy én volnék láma?
azért ide is belinkelem:
Bővebben: link -
-
badamoa
tag
válasz
Hegyirabló #2 üzenetére
Valami DVD Authoring szoftverre van szükséged. Elsőre a TMPG DVD Author programot kellene megnézned, mert egyszerú és elég barati megoldásokat támodat. Azt hiszem van próbaverziója is, mielőtt kipengetnél érte néhány ezer forintot próbáld ki. Keress rá a neten - van saját honlapja is. Én már használtam, igaz nem erre a célra, de ha jól emlékszem ezzel megoldhatod a problémádat.
Ime a INFO file:
TMPGEnc DVD Author v1.6.26.73
The easiest way for DVD Authoring !!!
With TMPGEnc DVD Author you can change (author) your MPEG-1 / MPEG-2 files to DVD-Video structured files. Using high quality MPEG files made by
TMPGEnc encoder (DVD Source Creator, Plus 2.5, 3.0 XPress) or captured by
an MPEG capture device, it is possible to perform your own DVD authoring
quick and easy. The output file structure (.ifo, VOB) can be burned to a
DVD disc using the DVD writing tool, and thus you can create your own
original DVDs. -
Hmm?
-
Hali!
Lehet, hogy lamer kérdés, meg talán már írtak is itt a fórumban róla, csak Én nem találom, de akkor is fel kell tennem egy kérdést.
Van egy nagyon franko kis DVD-m, a ''The Thing'' című film. Külföldiában vettem, és nagyon jó így is, de arra gondoltam, csupán időtöltésből rátenném a magyar hangot is.
Na most addig már eljutottam, hogy VHS kazettáról felvettem a hangot, Forge-al majd kevergetem is, de azt nem tudom hogyan tudom hozzácsapni a filmhez, úgyy, hogy szinkronban is legyen, meg ilyenek.
Kérek szépen segítséget!!!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest