Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Watt25
veterán
válasz egykettő #10590 üzenetére
Az a baj, hogy esztelenül az USB-t sem lehet hosszabbítani. A hosszú kábelen eshet az 5V, amire érzékeny lehet a tuner...
Elvileg az antenna kábelt kéne hosszabbítani. Kell egy átalakító a mini koaxról rendes koaxra (erre felhasználhatod a botantenna vetezékét úgy, hogy elvágod) és igazi koax kábelt már több 10 méterre is viheted. A végére pedig inkább egy erősítős szobaantennát tegyél, és akkor lehet, hogy elég csak a belső párkányra rakni azt.
A távirányítót még én sem próbáltam. Mostanában eszembe jutott, de most meg nem találom.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
hati
addikt
válasz egykettő #10559 üzenetére
Én Mediaportalal.
-
zsigus
őstag
válasz egykettő #10547 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy a tunner hibás, tényleg ki kellene próbálni másik géppel.
Nálam volt olyan, hogy egy újonnan vásárolt (PCI) TP-Link Wi-Fi adapter miatt nem bootolt a gép (Rosszabb esetben fekete képernyő, és nem történt semmi a bekapcsolás után. Jobb esetben pedig a Win fagyott le betöltés közben).
Kivettem, elindítottam, kikapcs, be a másik PCI-be és ment. Aztán amikor valamit betettem a gépbe újra el kellett játszani ezt. Két alaplappal is ugyanezt csinálta, azóta lecseréltem egy másikra, mert akármit csináltam a géppel (pl. betettem/kivettem egy HDD-t, vagy szétszedtem/kitakarítottam) és máris ugyanez fogadott. Egy fél órát szórakoznom kellett vele mire el tudtam indítani.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz egykettő #10528 üzenetére
VLC-ben egy-egy mux-on/frekvencián/felvett többcsatornás .ts fájlon belül a csatornák között a "Lejátszás" menü - "Program" részében válthatsz.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Watt25
veterán
válasz egykettő #10518 üzenetére
A TSReader csak ilyen infó program, sok mindent kiír, hasznos, de csak MPEG2-t tud megjeleníteni, tehát az nem arra való.
Tehát a feladat, hogy a TSReader segítségével beállítod jól az antennát. Ha ez megvan, akkor TSReader-ből kilépsz és valamilyen DVB nézővel nézed az adást.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
-
bogyo74
tag
válasz egykettő #10498 üzenetére
Nem. De keresd ki a legalacsonyabb frekvenciát, amit fogni akarsz, töltsd le a TSReaderLite című költeményt, és abba beírva az adott frekit, kezdd el mozgatni az antennát. Keresd meg a legnagyobb jelszintet (már az jó, ha megjelennek a csíkok).
Tehát először az antenna pozícióját kell jól beállítanod, utána jöhet a csatorna keresés, persze lehetőleg kézzel, ahogy már ajánlották neked.Bogyó
-
Watt25
veterán
válasz egykettő #10482 üzenetére
Hagyd a fenébe az automata keresést és írd be kézzel a frekvenciákat. (Itt válaszd a frekvenciatáblázat fület.) Egyébként a hozzá adott Blaze szerintem simán rossz, keress bármi mást.
A LED akkor világít, ha van stabil vétel az adott frekvencián. (Annyit kell még tudni, hogy a hozzá adott botantenna vicc kategória, tehát csak ideális esetben ad használható eredményt.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest