Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
egykettő #10590 üzenetére
Az a baj, hogy esztelenül az USB-t sem lehet hosszabbítani. A hosszú kábelen eshet az 5V, amire érzékeny lehet a tuner...
Elvileg az antenna kábelt kéne hosszabbítani. Kell egy átalakító a mini koaxról rendes koaxra (erre felhasználhatod a botantenna vetezékét úgy, hogy elvágod) és igazi koax kábelt már több 10 méterre is viheted. A végére pedig inkább egy erősítős szobaantennát tegyél, és akkor lehet, hogy elég csak a belső párkányra rakni azt.
A távirányítót még én sem próbáltam. Mostanában eszembe jutott, de most meg nem találom. -
hati
addikt
válasz
egykettő #10559 üzenetére
Én Mediaportalal.
-
zsigus
őstag
válasz
egykettő #10547 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy a tunner hibás, tényleg ki kellene próbálni másik géppel.
Nálam volt olyan, hogy egy újonnan vásárolt (PCI) TP-Link Wi-Fi adapter miatt nem bootolt a gép (Rosszabb esetben fekete képernyő, és nem történt semmi a bekapcsolás után. Jobb esetben pedig a Win fagyott le betöltés közben).
Kivettem, elindítottam, kikapcs, be a másik PCI-be és ment. Aztán amikor valamit betettem a gépbe újra el kellett játszani ezt. Két alaplappal is ugyanezt csinálta, azóta lecseréltem egy másikra, mert akármit csináltam a géppel (pl. betettem/kivettem egy HDD-t, vagy szétszedtem/kitakarítottam) és máris ugyanez fogadott. Egy fél órát szórakoznom kellett vele mire el tudtam indítani.
-
Watt25
veterán
válasz
egykettő #10518 üzenetére
A TSReader csak ilyen infó program, sok mindent kiír, hasznos, de csak MPEG2-t tud megjeleníteni, tehát az nem arra való.
Tehát a feladat, hogy a TSReader segítségével beállítod jól az antennát. Ha ez megvan, akkor TSReader-ből kilépsz és valamilyen DVB nézővel nézed az adást. -
bogyo74
tag
válasz
egykettő #10498 üzenetére
Nem. De keresd ki a legalacsonyabb frekvenciát, amit fogni akarsz, töltsd le a TSReaderLite című költeményt, és abba beírva az adott frekit, kezdd el mozgatni az antennát. Keresd meg a legnagyobb jelszintet (már az jó, ha megjelennek a csíkok).
Tehát először az antenna pozícióját kell jól beállítanod, utána jöhet a csatorna keresés, persze lehetőleg kézzel, ahogy már ajánlották neked. -
Watt25
veterán
válasz
egykettő #10482 üzenetére
Hagyd a fenébe az automata keresést és írd be kézzel a frekvenciákat. (Itt válaszd a frekvenciatáblázat fület.) Egyébként a hozzá adott Blaze szerintem simán rossz, keress bármi mást.
A LED akkor világít, ha van stabil vétel az adott frekvencián. (Annyit kell még tudni, hogy a hozzá adott botantenna vicc kategória, tehát csak ideális esetben ad használható eredményt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest