Hirdetés
- 4K-s és 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Átmenő koax. csatlakozó (loop) minden asztali DVB-T vevőn van, aminek értelemszerűen az a funkciója, hogy több készüléket is fel lehet fűzni egy antennára, így mindegyikhez eljut ugyanaz az antennajel.
Ezen felül van kicsit drágábban a modulátort is tartalmazó vevőbox, ami a dekódolt digitális adást felteszi analóg formában az UHF sáv valamelyik csatornájára, ami egyrészt jó az öregebb készülékek számára, de jó lehet arra is, ha valaki a konyhába, vagy másik szobába szeretné kivinni a jelet. A hang ilyenkor mindig mono, mert egyszerű modulátor szokott lenni ezekben a készülékekben. Sztereo kódoló áramkör beépítése nem szokás, de nem is nagyon lenne értelme.
Én régi videómagnóból bontottam egy 5 V tápfeszültségű modulátort, amit a vevőbox USB 5V tápjára kötöttem (csak egy RC-szűrőtag kellett még, mert zajos volt a táp), így vittem ki a konyhába a jelet, egy vékony koax. kábelen. Így persze azonos műsor megy a szobában és a konyhában, de ez nem gond, mert a konyhai TV épp azért kell, hogy átmenetileg ott is lehessen folytatni egy adott műsor nézését.
-
gulyasa
őstag
A Bétacom-tól vettem.
Van egy antenna be- és egy kimenet.
Természetesen az utóbbin továbbítja az analóg és a digitális jeleket is a tévének vagy bármely más eszköznek, amely így van rákötve (feltéve, hogy a vevő minimum standby módban van, tehát ne legyen kihúzva a konnektorból).Sőt, ha olyan régi tévéről van szó, amelynek nemhogy HDMI, de még csak semmilyen AV bemenete sincs (sem RCA, sem SCART), annak az antenna kimeneten keresztül hagyományos analóg jelként (UHF sávon) továbbítani tudja az éppen beállított digitális csatornát. Ezen jel frekvenciáját is lehet állítani és arra kell behangolni a tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest