- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Nekem a Leadtek DTV Dongle H-hoz adtak szerintem hasonló kis méretű antennát. Tapasztalatom, hogy az 1kW-os tesztadást szobában jó helyen tudtam vele fogni, sőt a vonaton is sikerült néha folyamatos képet vennem. Az én véleményem szerint ne becsüld le, ha beindul a teljes teljesítmény, akkor szerintem kiváló vételt lehet vele elérni.
-
DarkByte
addikt
Köszi a képet! Remélem ha majd én is veszek, nekem is ez a fekete Media Center -es távirányító jut. Nagyon baba.
Az a fekete antenna biztos jó lesz majd akkor ha már a lefedettség sokkal erősebb lesz. Elvégre külföldön már van olyan hogy akár autópályán menet közben is van rendes vétel.[link]
-
törölt tag
Megy az ftp most is. ftp.leadtek.com.tw
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest