Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
#69182976 #844 üzenetére
Most néztem, nekem sem játssza le a linkelt ts -t a VLC. Media Player Classic Home Cinema + Haali Media Splitter + CoreAVC + MPA Decoder Filter -el tudom nézni direktben.
Nekem egyenlőre a konvertálásra nem sikerült tökéletes eszközt találni. Ma találtam a DGAVCIndex -et amivel a ts fájlból lehet AviSynth számára videó forrást kreálni, illetve ki tudja szedni a hang sávot. Viszont ha ezután írok egy AviSynth script -et ami ezt a forrást használja akkor a kapott videóban előjönnek hibák amelyek a CoreAVC -nél nincsenek. Lehet hogy CoreAVC -ben fejlettebb a hibajavítás és a vétel gyengesége miatt a ts -ben kimaradtak csomagok vagy hibásak. Ha úgy próbálkozom hogy DirectShowSource -on át CoreAVC -t használok dekódernek akkor a videó rendben van, viszont a hangnál kell sakkozni az időzítéssel mert nem passzol. Lehet előbb újra kellene muxolnom a ts -t mondjuk mkv -be hogy a hang ne legyen alapból elcsúszva és utána ugyanezt megpróbálni. Ti milyen eszközökkel dolgoztok a ts fájlokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest