- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Nem tudom mennyire hosszú távra tervezel, de ha olvastad a Digi topikot, a legtöbb tipp arrafelé megy, hogy vagy kódolják a DVB-C jelet és modul/box fog kelleni (ez még a jobbik eset) vagy átállnak IPTV-re.
Szóval ennek tudtatában nézelődj, mert nem olcsó beruházás, én leginkább CI+t támogató linuxos boxot néznék, pl. Zgemma H9 combo.
A rossz hír az egészben, nem nagyon van külön csak T2/C tuneres linuxos box, leginkább combo (műholdas + kábeles) tunerrel szerelt, így jóval drágább. (Főleg ha nem használnád ki a műholdvevő képességeit). Viszont cserébe ezek mindent teljesen kikódolva vesznek fel (A CI+ al kikódolt adásról nem tud nyilatkozni egyedül, mert ilyenem nincs).A mezei egyszerű Amiko boxoknál a kódolt adókról a felvételbe rak egy id-t és csak azon a boxon tudod visszanézni, amin felveted (@Kenderice, erre gondolt a kérdező "kódolás" alatt). Ha el tudod engedni azt, hogy máshol (PC, stb.) archiváld a felvételeket, sokkal olcsóbban megúszod egy "buta" box-al. (Személyes megjegyzés, nekem kb. 2008 óta van olyan műholdvevőm, ami tud felvenni pendrive-ra/hdd-re, de egy kezem meg tudom számolni hány felvételt mentettem el későbbre. Minden letölthető már a virágboltból vagy streamelhető.)
-
Kenderice
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest