Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Nem tudom mennyire hosszú távra tervezel, de ha olvastad a Digi topikot, a legtöbb tipp arrafelé megy, hogy vagy kódolják a DVB-C jelet és modul/box fog kelleni (ez még a jobbik eset) vagy átállnak IPTV-re.
Szóval ennek tudtatában nézelődj, mert nem olcsó beruházás, én leginkább CI+t támogató linuxos boxot néznék, pl. Zgemma H9 combo.
A rossz hír az egészben, nem nagyon van külön csak T2/C tuneres linuxos box, leginkább combo (műholdas + kábeles) tunerrel szerelt, így jóval drágább. (Főleg ha nem használnád ki a műholdvevő képességeit). Viszont cserébe ezek mindent teljesen kikódolva vesznek fel (A CI+ al kikódolt adásról nem tud nyilatkozni egyedül, mert ilyenem nincs).A mezei egyszerű Amiko boxoknál a kódolt adókról a felvételbe rak egy id-t és csak azon a boxon tudod visszanézni, amin felveted (@Kenderice, erre gondolt a kérdező "kódolás" alatt). Ha el tudod engedni azt, hogy máshol (PC, stb.) archiváld a felvételeket, sokkal olcsóbban megúszod egy "buta" box-al. (Személyes megjegyzés, nekem kb. 2008 óta van olyan műholdvevőm, ami tud felvenni pendrive-ra/hdd-re, de egy kezem meg tudom számolni hány felvételt mentettem el későbbre. Minden letölthető már a virágboltból vagy streamelhető.)
-
Kenderice
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest