- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Nem tudom mennyire hosszú távra tervezel, de ha olvastad a Digi topikot, a legtöbb tipp arrafelé megy, hogy vagy kódolják a DVB-C jelet és modul/box fog kelleni (ez még a jobbik eset) vagy átállnak IPTV-re.
Szóval ennek tudtatában nézelődj, mert nem olcsó beruházás, én leginkább CI+t támogató linuxos boxot néznék, pl. Zgemma H9 combo.
A rossz hír az egészben, nem nagyon van külön csak T2/C tuneres linuxos box, leginkább combo (műholdas + kábeles) tunerrel szerelt, így jóval drágább. (Főleg ha nem használnád ki a műholdvevő képességeit). Viszont cserébe ezek mindent teljesen kikódolva vesznek fel (A CI+ al kikódolt adásról nem tud nyilatkozni egyedül, mert ilyenem nincs).A mezei egyszerű Amiko boxoknál a kódolt adókról a felvételbe rak egy id-t és csak azon a boxon tudod visszanézni, amin felveted (@Kenderice, erre gondolt a kérdező "kódolás" alatt). Ha el tudod engedni azt, hogy máshol (PC, stb.) archiváld a felvételeket, sokkal olcsóbban megúszod egy "buta" box-al. (Személyes megjegyzés, nekem kb. 2008 óta van olyan műholdvevőm, ami tud felvenni pendrive-ra/hdd-re, de egy kezem meg tudom számolni hány felvételt mentettem el későbbre. Minden letölthető már a virágboltból vagy streamelhető.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest