Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Helló!
Na végre, hogy Valaki hasonló igényekkel van a "mobil tv-zés" felé, mint én! Mennyit nyomoztam, hogy valakinek a "kitaposott ösvényére" sétálhassak ebben a témában! Node félre a tréfával, én kénytelen voltam a saját utamat kimachetézni. A problémám az volt,hogy nem akartam volna több tízezer forintot fölöslegesen elkölteni értékelhető eredmény nélkül. Hónapokig keresgéltem a neten, haveri körben, mindenütt, hogy valaki beszámoljon valamilyen tapasztalatról ezekről a kütyükről.
Azután rászántam magam és aránylag olcsón /57ezer/, rendeltem egy ilyet: http://www.abmmultimedia.com/hu/kiegeszitok/99-abm-dvb-t-vevo
Nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de nem bántam meg. Nem tökéletes, de sokszor mégis az. Én kamionban használom, ami azért lényeges a személyautóhoz viszonyítva: mások a körülmények. -
Kernel
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
eBay cuccoknál elég rossz poén lehet, amikor vásárlás után derül ki, hogy a HE-AAC hang dekódolásával gondjai vannak.
Például régebben nézegettem 6000 Ft körüli boxokat, MStar chip, aminek épp ez a problémája (még a nálunk kaphatóknak is), vagyis így nem szabad belőle rendelni. Nem tudom, annál mi a helyzet, de a specifikációk között nem szerepel a HE-AAC.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Szia,
én arra tippelnék, hogy ez jó esetben is csak állóhelyzetben működne. Én egyszer próbáltam vonatban a DVB-T vételt az osztrák határ közelében és csak pár másodpercnyi vétel jött össze. Szóval körülbelül hasztalan volt. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy erősítő nélküli, tunerhez kapott botantennával próbálkoztam a kocsi középső részén, mert az ablak mellett már ültek
. Lehet, hogy ezt sikernek is felfoghatom.
Egyébként gondolom az adás paramétereiből (Guard intervalra tippelnék) kiszámítható, hogy maximum milyen gyorsan haladhatsz az antennával. Bár szerintem a magyarországi DVB-T rendszer kiépítésénél nem számoltak mozgó vétellel.
Csak mint lelkes amatőr írtam, szóval várd meg a többiek véleményét is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Google Pixel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Lehet, hogy ezt sikernek is felfoghatom.
wassermann